Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(saregle @ 2004 12 16, 12:57)

Kaina nuo 8 iki 10-11 litų už vienet (žiūrint kokioje vaistinėje perki ir kt.), o jų reikia vienam mėnesiui apie 5 vnt.

Kaina nuo 8 iki 10-11 litų už vienet (žiūrint kokioje vaistinėje perki ir kt.), o jų reikia vienam mėnesiui apie 5 vnt.

A2i8.
Beje, kokiose vaistinėse jų geraiu teirautis? Kad paskui neliktum durniaus vietoj ir nepasiūlytų nėštumo testo. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
pigiausi ovuliaciniai testai yra Eurovaistinės bazėse.

Saregle,

manau, kad tau būtų ne pro šalį išsitirti pradžiai hormonus, nelendank giliai į mišką. pigiausias variantas yra užsirašyti su siuntimu iš gydančios ginekologės į Šeimos planavimo centrą (Tilto g. 11), ten dirba gyd. Miežėnienė ir gyd.Klimas. tada nekainuotų konsultacijos, reikėtų mokėti tik už hormoninius (arba ir kitus) tyrimus (juos pigiausiai ir greičiausiai daro Geromeda). apie gydytojus ir kraujo tyrimus yra atskiros temos, ten rasi visas koordinates ir telefonus.

tavo atveju siūlau išsitirti hormonus todėl, kad piktybinius ir gerybinius auglius, darinius lemia hormonų disbalansas; pvz., krūtų vėžio pagr. priežastis - estrogenų perteklius. hormonines nepastojimo problemas išspręsti yra, ko gero, lengviausia wink.gif reikia tik pagerti vaistukų.
Atsakyti
Pati siandien pradejau naudoti ovuliacinius testus,nes irgi bandysiu gaudyt ovuliacija rolleyes.gif Tai va pas mane instrukcijoj paaiskinta,kad viena juostele yra kontroline,o kita rodo ovuliacija. Jei ovuliacine juostele yra sviesesne uz kontroline,tai raso,kad ovuliacijos nera unsure.gif Ji turi buti ryskesne uz kontroline. Kol kas negaliu nieko pasakyti kaip bus man, nes ovuliacija turetu buti 3-u dienu begyje,va tada informuosiu ar ka rode ir kaip rode wink_3.gif
Atsakyti
As tai dariaus tik viena testa, nes parode ovuliacija iskart, daugiau nebedariau , o tuo labiau ji sutapo su temperatura
Atsakyti
Sveikutes!

As tai jau du menesius nauduojuosi ovulacijos testais. Pirma menesi gal ir apsirikau, kad vos pamacius, kad atsiranda neryskia juostele, galvojau, kad vat cia zenklas, kad 24 val, begyje bus ovulacija, ir kad reikia @pasinaudoti proga@, kad atsirastu leliukas...

...Na ir kaip tycia mmm velavo, bet pasidariau nestumo testa, ir jis buvo neigiamas doh.gif , ir kita diena sulaukiau mmm

Si menesi laukiau, kol antra juostele bus tikrai ryskesne, ir tai buvo antra diena, reiskia testa dariau kelias dienas is eiles, bet is pradziu arba nebuvo tos antrosios juosteles, arba ji tokia blanki. Viena diena ji buvo siek tiek ryskesne, na ir kita diena jau is tiesu buvo tamsesne, nei kontroline.
Tik tiek, kad as nejauciau, kad gleives butu tokios skystos ir skaidrios, kaip turetu...

...ir dar faktas, kad siandien butinai reikia..., kad neprazipsotume tos dienos mus abu su vyru siek tiek varzo, nelabai galime atsipalaidoti...

Bet kuriuo atveju tikiuosi, kad ir jus ir as busime neuzilgo nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ...
Atsakyti
smile.gif Sveika smile.gif Carino, o pas tave iš karto atsirado ryškesnė juostelė, ar tu dar palaukei, kaip rašoma testų instrukcijoje, kad rezultatą reikia žiūrėti po 5 min.? Kaip aš jau rašiau iš pradžių pas mane buvo truputį ružava, o kai jau išmečiau ir kitą dieną testą ištraukiau iš šiūkšliadėžės kontrolinė juostelė buvo labai ryški. Tai vat ir nežinau ar buvo ovuliacija. O tau linkiu nestuke.gif tapti.
Atsakyti
QUOTE(saregle @ 2004 12 17, 13:43)

smile.gif Sveika  smile.gif Carino, o pas tave iš karto atsirado ryškesnė juostelė, ar tu dar palaukei, kaip rašoma testų instrukcijoje, kad rezultatą reikia žiūrėti po 5 min.? Kaip aš jau rašiau iš pradžių pas mane buvo truputį ružava, o kai jau išmečiau ir kitą dieną testą ištraukiau iš šiūkšliadėžės kontrolinė juostelė buvo labai ryški. Tai vat ir nežinau ar buvo ovuliacija. O tau linkiu nestuke.gif tapti.

smile.gif Sveika  smile.gif Carino, o pas tave iš karto atsirado ryškesnė juostelė, ar tu dar palaukei, kaip rašoma testų instrukcijoje, kad rezultatą reikia žiūrėti po 5 min.? Kaip aš jau rašiau iš pradžių pas mane buvo truputį ružava, o kai jau išmečiau ir kitą dieną testą ištraukiau iš šiūkšliadėžės kontrolinė juostelė buvo labai ryški. Tai vat ir nežinau ar buvo ovuliacija. O tau linkiu nestuke.gif tapti.

Sveikute Saregle!

Man atsitiko praejusi menesi tas pats, kaip ir Tau: kita diena, kai ruosiausi ismesti siuksles, pastebejau, kad vakarykstis testas ryskesnis. Po to vartojimo instrukcijoje paskaiciau, kad tai gali buti del to, kad slapimas isgariavo, ir koncentracija atitinkamai dideja, bet toks rezultatas klaidingas.

O si menesi, ta diena, kai antra juostele buvo tamsesne, tai ji buvo ryskesne is karto, netgi pasirode kiek anksciau uz kontroline juostele...

Taigi linkiu Tau nenusiminti, ir kita menesi testa daryk tol, kol juostele bus tikrai tamsesne. Jeigu taip nebus kelis menesius is eiles, tai paklausk ginekologes, nes pvz. gali buti ciklas be ovulacijos (buna ir tokiu). Siaip jau as nueisiu darytis hormonu tyrimus del visa ko, nes kol kas gandro nera (na nebent si menesi. O gal as jau nestuke.gif ?

Noreciau, ir to paties linkiu Tau...
Atsakyti
labai prasom... biggrin.gif ....tu tikriausiai sveika ir uztai tau parode, kad ovuliacija vyksta, bet kiek pameni as skaiu , kad man rode pieno riebuma tie testai..man reikai gydytis, kad jie ka parodytu..manu, kad tie testai yra pinigu svaisytmas..nors man ir gydytoja patare juos naudoti, bet is to kiek ji mane prigyde nemanau, kad ji daug ka zino apie testus.. schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(Aga @ 2004 12 15, 17:28)

Man Maya atsiunte 5 testus (dar karta aciu jai), tai mazdaug paskaiciavus kada turetu but ovuliacija,pasidariau ir iskart ja parode smile.gif Bet cia jokiu raidziu nera, matyt is JAV testais skirias

Man Maya atsiunte 5 testus (dar karta aciu jai), tai mazdaug paskaiciavus kada turetu but ovuliacija,pasidariau ir iskart ja parode smile.gif Bet cia jokiu raidziu nera, matyt is JAV testais skirias

Atsakyti
Na stai ir as sulaukiau teigiamo ovuliacijos testuko! clap_1.gif Pats pirmasis (12-a ciklo diena)rode aiskiai viena juostele. Uzvakar ir vakar kontroline juostele buvo ryski,o ovuliacine blanki. O siandien (15-a c.d.) per minute laiko abi juosteles buvo ryskios, netgi ryskejo abi kartu. Bet vat su BT tai nesusigaudau- si menesi ji pas mane labai sokeneja ir leidziasi. Pvz. vakar buvo 36.6, siandien jau 36.8 g.gif O ovuliacija tai tik rytoj unsure.gif Tai gal dar kris g.gif
Atsakyti
Jurgitela, labai dziaugiuos del tokiu naujienu, cia jau zingsnis i prieki smile.gif Dabar darbuokites tik smile.gif
Atsakyti
Zinai, Aga, kazkaip upa pakele tos dvi juosteles rolleyes.gif Ziuresim kas gausis tongue.gif
Idomumo delei darysiu dar viena ir rytoj,nes pagal instrukcija,tai net 2 dienas turetu rodyt dvi juosteles. Jei ka- informuosiu! wink_3.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitela: 19 gruodžio 2004 - 17:37
Sveikutės.

Aš dar naujokė, pirmą žinutę rašau. Norėjau pasidalinti turima informacija apie ovuliacijos testus. Dariausi juos 4 mėnesius. Visus keturis per net testų (neskaitant visų kitų požymių) rodomas ovuliacijas (būdavo vieną dieną T mažiau ryški, kitą dieną labai ryški) stengėmės labai... Atrodo su vyru viską padarėme, bet kol kas sad.gif

Testus pigiausia įsigyti iš didmenininkų, problema, kad jie yra tik Vilniuje, o darbo laikas toks nelabai tinkamas, vieta - irgi. Užsakant per vaistinę, jie užsideda savo antkainį, todėl pirkti yra brangiau sad.gif

Norėjau dar paklausti - jei ovuliacija vyksta, esame sveiki, tas dienas pasistengiam, bet nepavyksta - kokios gali dar būti priežastys?
Atsakyti