Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

sveikutės, norėčiau patarimo, nes testukus tik antras ciklas bandau, ar antra juostelė turi būti riškesnė, tik tada skaityti, kad o įvyks per 24-36 val ??? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 22, 17:40)
sveikutės, norėčiau patarimo, nes testukus tik antras ciklas bandau, ar antra juostelė turi būti riškesnė, tik tada skaityti, kad o įvyks per 24-36 val  ???  g.gif

user posted image

...kažkaip nesimato man čia kolkas nieko g.gif
Atsakyti
Rodausi šios dienos rezultatus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. Digle dar reikia laukti teigiamesnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 23, 13:55)
Rodausi šios dienos rezultatus  blush2.gif

user posted image

...dar turėtų būti sekančią dieną ryškesnis blush2.gif
Atsakyti
mergytes,ar kuri naudojote CLEARBLUE digital ovuliacinius testukus.Nusipirkau,o dabar ziuriu,kad ant paveikslelio parodyta,kad jei nevaisingos dienos tai bus kazkoks rutuliukas tusciaviduris ant jo,o jei vaisingos,tai kazkas panasaus i sita sypsenele smile.gif ..pasimeciau,ar cia taip ir rodys g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 02 22, 17:40)
sveikutės, norėčiau patarimo, nes testukus tik antras ciklas bandau, ar antra juostelė turi būti riškesnė, tik tada skaityti, kad o įvyks per 24-36 val  ???  g.gif

user posted image

antra juostele turi buti akivaizdziai ryskesne, tik tada gali laikyti, kad vyksta ovuliacija 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kam reikia OT ir NT ?
Kainos nuo 0,73 iki 1,50 Lt (priklausomai nuo kiekio ) 4u.gif
Kreikitės į AZ arba d.ziviliukas@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
o as norejau pasiteirauti kelinta diena po mm reik jau mazdaug darytis ovuliacijos testa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikii @ 2009 03 05, 15:40)
o as norejau pasiteirauti kelinta diena po mm reik jau mazdaug darytis ovuliacijos testa? blush2.gif

...priklauso nuo ciklo ilgumo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
As OT perku is cia - http://www.babymad.com
Pigiausia, ka pavyko rasti. Ir aptarnavimas thumbup.gif
Neradau niekur minint Pee~Seed® Intimate Moisturizer - lubikanto palankaus spermiuku judejimui. Teko girdeti jau ne viena istorija, kai sio gerio deka ivyko sebuklas nestuke.gif Tai irgi is ten pat uzsipirkau smile.gif Labai labai tikiuosi sulaukti sventes savo seimoje

Jei kam reik pagalbos uzsisakinejant - galiu pagelbeti, pati gyvenu uk, o cia vietinis siuntimas nemokamai.
Atsakyti
Labukas!

merginos, gal kitoms ir pavyksta pastoti stebint ovuliacija ovuliacijos testukais, bet man sis budas pasineige,nes du menesius dariausi OT mazdaug nuo 8 ciklo dienos ir 10 dienu i prieki ir man testukai visada budavo ryskiai teigiami doh.gif Taigi mano hormonas LH buvo sukiles smile.gif Tad pries testuojantis reiktu hormonus issitirti wink.gif
Atsakyti