QUOTE(Brela @ 2008 12 15, 14:10)
sveikos

uzsuku pasidalint savo nuomone... tiesa sakant pirma karta gyvenime dariau Ov.testus, nes taip liepe gine ruosiantis IUI

ir ka, mano nuomone tie testai visiskas grybas bent jau mano atveju

gal todel, kad pas mane PKS, gal del to, kad stimuliacija darem... bet 3 dienas jie rode neryskia testine juostele, visa ta laika kasdien ir echo ziurejom ir galu gale, kai folikulai buvo tinkamo dydzio juos sprogdinom vaistais...
tikiuosi, daugiau nelieps man tu testu daryt, ens visiskai jokios naudos, tik ismesti pinigai
Zinok tie OT tikrai nera nesamone, jie gana tikslus ir su ju pagalba labai daug kas pastoja. Tau gal but nerodo kai turi buti, nes viskas yra daroma dirbtinai ir jei nera LH hormono (kuris ir sprognia folikulus), tai OT nieko ir nerodys. Labai issamiai nagrinejam apie OT nestumo planavimo skyrelyje
QUOTE(Ineza @ 2008 12 20, 16:42)
Sveikute, aciu tau uz atsakyma.
Tai va, del tu testutu..

Su jais esu maujoke, tad ir klausinesiu Jusu jau seniai juos daranciu
Kaip ir minejau pormaji O testuka pasidariau pirmadieni, man buvo 14 c.d. rode dvi ryskias juosteles, kita diena 15 c.d. pasidariau taip pat rode dvi ryskias. 16 c.d. pamirsau pasidaryti

17 c.d. pasidariau rode testine jupstele buvo blankesne nei kontroline..
Man lapkricio 5 diena daryta laparoskopija del endo itarimo, nes apie tris metus kankina neaiskus skausmai 16 c.d. - 18 c.d. Per operacija rado endo zidiniu juos uzdegino, bet turiu mioma apie 2,5 cm, prie gimdos. Po operacijos skausmai nei kiek nesumazejo, gydytoja liepe issitirti nugaros juosmeni bei inkstus, nes kai prasideda skausmai man skauda kairyji sona, skausmas pereina i juosmeni kaireje puseke ir i kairiaja koja iki kelio. Taip viskas tesiasi apie 4 dienas. Dazniausiai skausmas prasideda 17 c.d. pradedu jausti nemalonius maudimus ir i vakara kelis stiprius spazmus apie kleta minuciu, o 18 c.d. skausmas veriantis, spazmuojantis kas keleta valandu, bet pastaruoju metu jauciu, kad skausmas jauciamas ne tik kairiajame sone ir ir visoje papilveje isplinta.
Pasidarius juosmens magnetini rezonansa, viskas kuo puikiausiai,inkstai taip pat sveiki.
Gydytojai ekalba, kad tai gali buti O skausmai, tik nesuprantu kodel nedaro tokios prielaidos, vienzo niekas nieko neranda. Pasiskaicius SM nuspredziau darytis tuos testukus,nes kazkodel manau, kad man skauda arba ta mioma, arba cia tikrai O skausmai,bet jie jau nepakeliami.
Kinrozyte jei gali pagelbek, paaiskink kada suprasti, kad ta O ivyskta? Nes stengiuosi pati issiaiskinti ar cia man tie O skausmai ar ne. Bandau pastoti, bet kazkodel nesiseka, nors per operacija gydytoja sake, kad viska sutvarke greitam pastojimui, nes dabar kliuciu kaip ir nera, kiausintakiai pratekami, endo uzdeginta.
Lauskiu atsakymo is Jusu.
Myliu Jus visas!
Kokia panasi situaciaj. Ir man daznai skauda kairi sona, ir jau ilgai nepastojam (nors as nurasau tam, kad nepataikom ant reikiamos dienos

) Vaisingumo gyd taip pat primygtinai rekomendavo darytis laparaskopija, bet as kol kas vis laukiu. Nes tie skausmai dar yra pakenciami, tas skausmas tik kartais kelis kart per men, kartais ir per kelis menesius uzeina. Bet as paguliu ir man gana greit praeina. Rado chlamidija pas mane, tai galvojam, kad gali buti saaugu ir nepratekami kiausintakiai.
O laparaskopijos tai bijau, nenoriu be tokio dydelio reikalo ir ne smertelnos precinos operuotis