Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 22, 13:02)
sveika. gleives tokios tai tikrai rodo pacias vaisingiausias dienas. o BT pakyla jau po ovuliacijos.

Ai po ovuliacijos.. aisku dabar zinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu nemažai ovuliacijos testukų, gal kuriai reiktų? Juostelės 20mlU jautrumo. Tiesa siųstos iš užsienio, bet juk vistiek visų ten jų principas toks pat. Man nereikia, tai galėčiau kam nors perleisti. mirksiukas.gif Vilniuj...
Atsakyti
QUOTE(juoda-raudona @ 2009 01 12, 13:28)
Sveikos  4u.gif
Turiu nemažai ovuliacijos testukų, gal kuriai reiktų? Juostelės 20mlU jautrumo. Tiesa siųstos iš užsienio, bet juk vistiek visų ten jų principas toks pat. Man nereikia, tai galėčiau kam nors perleisti.  mirksiukas.gif  Vilniuj...

...gaila, bet aš ne iš Vln... bet nieko tokio iš ebay parsisiųsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 15, 14:10)
sveikos  4u.gif  uzsuku pasidalint savo nuomone... tiesa sakant pirma karta gyvenime dariau Ov.testus, nes taip liepe gine ruosiantis IUI  unsure.gif  ir ka, mano nuomone tie testai visiskas grybas bent jau mano atveju  ax.gif  gal todel, kad pas mane PKS, gal del to, kad stimuliacija darem... bet 3 dienas jie rode neryskia testine juostele, visa ta laika kasdien ir echo ziurejom ir galu gale, kai folikulai buvo tinkamo dydzio juos sprogdinom vaistais...
tikiuosi, daugiau nelieps man tu testu daryt, ens visiskai jokios naudos, tik ismesti pinigai  doh.gif

Zinok tie OT tikrai nera nesamone, jie gana tikslus ir su ju pagalba labai daug kas pastoja. Tau gal but nerodo kai turi buti, nes viskas yra daroma dirbtinai ir jei nera LH hormono (kuris ir sprognia folikulus), tai OT nieko ir nerodys. Labai issamiai nagrinejam apie OT nestumo planavimo skyrelyje mirksiukas.gif

QUOTE(Ineza @ 2008 12 20, 16:42)
Sveikute, aciu tau uz atsakyma.
Tai va, del tu testutu..  4u.gif  Su jais esu maujoke, tad ir klausinesiu Jusu jau seniai juos daranciu  rolleyes.gif
Kaip ir minejau pormaji O testuka pasidariau pirmadieni, man buvo 14 c.d. rode dvi ryskias juosteles, kita diena 15 c.d. pasidariau taip pat rode dvi ryskias. 16 c.d. pamirsau pasidaryti  verysad.gif 17 c.d. pasidariau rode testine jupstele buvo blankesne nei kontroline..
Man lapkricio 5 diena daryta laparoskopija del endo itarimo, nes apie tris metus kankina neaiskus skausmai 16 c.d. - 18 c.d. Per operacija rado endo zidiniu juos uzdegino, bet turiu mioma apie 2,5 cm, prie gimdos. Po operacijos skausmai nei kiek nesumazejo, gydytoja liepe issitirti nugaros juosmeni bei inkstus, nes kai prasideda skausmai man skauda kairyji sona, skausmas pereina i juosmeni kaireje puseke ir i kairiaja koja iki kelio. Taip viskas tesiasi apie 4 dienas. Dazniausiai skausmas prasideda 17 c.d. pradedu jausti nemalonius maudimus ir i vakara kelis stiprius spazmus apie kleta minuciu, o 18 c.d. skausmas veriantis, spazmuojantis kas keleta valandu, bet pastaruoju metu jauciu, kad skausmas jauciamas ne tik kairiajame sone ir ir visoje papilveje isplinta.
Pasidarius juosmens magnetini rezonansa, viskas kuo puikiausiai,inkstai taip pat sveiki.
Gydytojai ekalba, kad tai gali buti O skausmai, tik nesuprantu kodel nedaro tokios prielaidos, vienzo niekas nieko neranda. Pasiskaicius SM nuspredziau darytis tuos testukus,nes kazkodel manau, kad man skauda arba ta mioma, arba cia tikrai O skausmai,bet jie jau nepakeliami.
Kinrozyte jei gali pagelbek, paaiskink kada suprasti, kad ta O ivyskta? Nes stengiuosi pati issiaiskinti ar cia man tie O skausmai ar ne. Bandau pastoti, bet kazkodel nesiseka, nors per operacija gydytoja sake, kad viska sutvarke greitam pastojimui, nes dabar kliuciu kaip ir nera, kiausintakiai pratekami, endo uzdeginta.
Lauskiu atsakymo is Jusu.
Myliu Jus visas! wub.gif

Kokia panasi situaciaj. Ir man daznai skauda kairi sona, ir jau ilgai nepastojam (nors as nurasau tam, kad nepataikom ant reikiamos dienos blush2.gif ) Vaisingumo gyd taip pat primygtinai rekomendavo darytis laparaskopija, bet as kol kas vis laukiu. Nes tie skausmai dar yra pakenciami, tas skausmas tik kartais kelis kart per men, kartais ir per kelis menesius uzeina. Bet as paguliu ir man gana greit praeina. Rado chlamidija pas mane, tai galvojam, kad gali buti saaugu ir nepratekami kiausintakiai.
O laparaskopijos tai bijau, nenoriu be tokio dydelio reikalo ir ne smertelnos precinos operuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 28, 21:00)
O laparaskopijos tai bijau, nenoriu be tokio dydelio reikalo ir ne smertelnos precinos operuotis  lotuliukas.gif

...visai nebaisi ten operacija valandą pamiegi, o paskui lyg nieko nebuvę smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau antra menesi naudoju ovuliacijos testus (juosteles) ir man nerodo ovuliacijos. ar gali taip buti, kad man nevyksta ovuliacija? verysad.gif ar buvo taip kam nors?
Atsakyti
QUOTE(kava25 @ 2009 02 10, 14:59)
Sveikos,

jau antra menesi naudoju ovuliacijos testus (juosteles) ir man nerodo ovuliacijos. ar gali taip buti, kad man nevyksta ovuliacija?  verysad.gif ar buvo taip kam nors?

man taip yra buve verysad.gif man rodo visada ii juosteles tik kad testine buna ne tokia ryski kaipkkontroline verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kava25 @ 2009 02 10, 13:59)
Sveikos,

jau antra menesi naudoju ovuliacijos testus (juosteles) ir man nerodo ovuliacijos. ar gali taip buti, kad man nevyksta ovuliacija?  verysad.gif ar buvo taip kam nors?

...pas mane niekada irgi nerodydavo, bet O irgi nevyko, bent jau prieš operaciją verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 02 10, 21:18)
...pas mane niekada irgi nerodydavo, bet O irgi nevyko, bent jau prieš operaciją  verysad.gif

o kokia tai butu operacija?
si menesi parode ovuliacija, na padirbejom ta diena, bet rezultato nera (nestumo nera verysad.gif ). matyt, kazkas negerai mums verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,mergytes,turiu ir as klausimuka blush2.gif planuoju daryt IUI naturaliam cikle ir turesiu naudot OT,ar jie is tikruju tokie tikslus?ir dar,gal galetumet patarti,kokius geriau naudot,mat mes darysim IUI su donoru,pas mane viskas ok,bent jau gydytojai taip sako,o visi tie donorai labai brangiai pas mus kainuoja,tai noretusi zinot,ar jie tikslus,mat jei nelabai,tai siulysiu gydytojams daryt su vaistukais,kad didesne tikimybe butu g.gif esu visiskoj sumaisty,mat niekada dar naturaliam cikle nedarem IUI,o juo labiau tu OT testuku nesu naudojusi doh.gif
Atsakyti
Bandau OT antras mėnuo, darysiuos iui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kava25 @ 2009 02 18, 10:57)
o kokia tai butu operacija?
si menesi parode ovuliacija, na padirbejom ta diena, bet rezultato nera  (nestumo nera  verysad.gif ). matyt, kazkas negerai mums  verysad.gif

...man darė laparoskopiją, bet kolkas irgi rezultato nesulaukiam, nors hormonų tyrimai ir pasitaisė g.gif
Atsakyti