Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

manau testine buna blankesne.as kai parodo ryskesne testine nei kontroline, nebedarau. reiskia ov. ivyks per 36 val.
Atsakyti
SKAICIAU KAD 48 VALANDAS as tiesiog noreciau zinoti kada per tas 48 valanda...nes jau baigiam su vyru nuo kOju nusivaryti tuos namu darbus darydami doh.gif , ryte matavausi BT TAI 36.7 KAI IKI BUNA 36.5 , TAI SAKAU JAU IVYKO IR GAL JAU GALIU ATSIPUSTI bigsmile.gif
Atsakyti
aš su klausimu blush2.gif

pas mane O visada ankstyva. šį ciklą OT parodė 10c.d. teigiamą. Bt pakilo. praėjus savaitei, 17c.d. OT vėl rodo II ryškius. kaip gali maždaug 6-7dpo rodyti vėl ovuliaciją ? neįkertu niekaip.

lauksiu komentarų blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, nusipirkau keleta ovuliacijos testuku ir pasirodo - juosteliniai.
Paaiskinkite kaip juos pasidaryti? Nes pirma karta atlikinesiu...
Aciu.. 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif uzsuku pasidalint savo nuomone... tiesa sakant pirma karta gyvenime dariau Ov.testus, nes taip liepe gine ruosiantis IUI unsure.gif ir ka, mano nuomone tie testai visiskas grybas bent jau mano atveju ax.gif gal todel, kad pas mane PKS, gal del to, kad stimuliacija darem... bet 3 dienas jie rode neryskia testine juostele, visa ta laika kasdien ir echo ziurejom ir galu gale, kai folikulai buvo tinkamo dydzio juos sprogdinom vaistais...
tikiuosi, daugiau nelieps man tu testu daryt, ens visiskai jokios naudos, tik ismesti pinigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2008 12 10, 20:16)
aš su klausimu  blush2.gif

pas mane O visada ankstyva. šį ciklą OT parodė 10c.d. teigiamą. Bt pakilo. praėjus savaitei, 17c.d. OT vėl rodo II ryškius. kaip gali maždaug 6-7dpo rodyti vėl ovuliaciją ? neįkertu niekaip.

lauksiu komentarų  blush2.gif

Gali buti ,kad tu pastojai, o gal vyksta antra ovuliacija, nors sakoma,kad ovuliuoti 2 kartus gali valandu skirtumu. trecia- hormonu issibalansavimas. nu cia mano ziniomis, gal kitos merginos issamiau paaiskins.
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2008 12 14, 19:00)
Mergaites, nusipirkau keleta ovuliacijos testuku ir pasirodo - juosteliniai.
Paaiskinkite kaip juos pasidaryti? Nes pirma karta atlikinesiu...
Aciu.. 4u.gif

Imerk i siusiuka rodiklytem zemyn iki max ribos ir palaikyk 15 sekundziu.Daryti reikia po pietu ,2 valandas negerus ir visada mazdaug tuo paciu laiku. 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz paaiskinima del O testuko... thumbup.gif
Vakar pasidariau.. buvo 14 c.d. ir rode dvi vienodo ryskumo juosteles.. drinks_cheers.gif
Tai kiek suprantu ovuliacija turetu ivykti praejus 24-36 val.?
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2008 12 16, 09:25)
Aciu uz paaiskinima del O testuko...  thumbup.gif
Vakar pasidariau.. buvo 14 c.d. ir rode dvi vienodo ryskumo juosteles..  drinks_cheers.gif
Tai kiek suprantu ovuliacija turetu ivykti praejus 24-36 val.?

Turetu ivykti per 36 val., nors kitos merginos sako,kad per 48 val.blink.gif As dar BT matuoju,bet tik pries ovuliacija,tai tada zinai kokia diena ivyskta. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 16, 13:49)
Turetu ivykti per 36 val., nors kitos merginos sako,kad per 48 val.blink.gif  As dar BT matuoju,bet tik pries ovuliacija,tai tada zinai kokia diena ivyskta. Sekmes 4u.gif

Sveikute, aciu tau uz atsakyma.
Tai va, del tu testutu.. 4u.gif Su jais esu maujoke, tad ir klausinesiu Jusu jau seniai juos daranciu rolleyes.gif
Kaip ir minejau pormaji O testuka pasidariau pirmadieni, man buvo 14 c.d. rode dvi ryskias juosteles, kita diena 15 c.d. pasidariau taip pat rode dvi ryskias. 16 c.d. pamirsau pasidaryti verysad.gif 17 c.d. pasidariau rode testine jupstele buvo blankesne nei kontroline..
Man lapkricio 5 diena daryta laparoskopija del endo itarimo, nes apie tris metus kankina neaiskus skausmai 16 c.d. - 18 c.d. Per operacija rado endo zidiniu juos uzdegino, bet turiu mioma apie 2,5 cm, prie gimdos. Po operacijos skausmai nei kiek nesumazejo, gydytoja liepe issitirti nugaros juosmeni bei inkstus, nes kai prasideda skausmai man skauda kairyji sona, skausmas pereina i juosmeni kaireje puseke ir i kairiaja koja iki kelio. Taip viskas tesiasi apie 4 dienas. Dazniausiai skausmas prasideda 17 c.d. pradedu jausti nemalonius maudimus ir i vakara kelis stiprius spazmus apie kleta minuciu, o 18 c.d. skausmas veriantis, spazmuojantis kas keleta valandu, bet pastaruoju metu jauciu, kad skausmas jauciamas ne tik kairiajame sone ir ir visoje papilveje isplinta.
Pasidarius juosmens magnetini rezonansa, viskas kuo puikiausiai,inkstai taip pat sveiki.
Gydytojai ekalba, kad tai gali buti O skausmai, tik nesuprantu kodel nedaro tokios prielaidos, vienzo niekas nieko neranda. Pasiskaicius SM nuspredziau darytis tuos testukus,nes kazkodel manau, kad man skauda arba ta mioma, arba cia tikrai O skausmai,bet jie jau nepakeliami.
Kinrozyte jei gali pagelbek, paaiskink kada suprasti, kad ta O ivyskta? Nes stengiuosi pati issiaiskinti ar cia man tie O skausmai ar ne. Bandau pastoti, bet kazkodel nesiseka, nors per operacija gydytoja sake, kad viska sutvarke greitam pastojimui, nes dabar kliuciu kaip ir nera, kiausintakiai pratekami, endo uzdeginta.
Lauskiu atsakymo is Jusu.
Myliu Jus visas! wub.gif
Atsakyti
Sveika. manau skausmai nuo miomos,nes per ovuliacija nemanau kad gali tokie dideli buti. Mano nuomone ovuliacija tau ivyko 16 c.d. Dar bandyk matuoti BT,tada tiksliai pamatysi kad ji tau vyksta.
Bet tie skausmai kaip suprantu neseniai tau prasidejo.
Papildyta:
Ineza,kazkur maciau temute skausminga ovuliacija,pabandyk paieskoti,gal ten rasi kokios info
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 20, 19:05)
Sveika. manau skausmai nuo miomos,nes per  ovuliacija nemanau kad gali tokie dideli buti. Mano nuomone  ovuliacija tau ivyko 16 c.d.  Dar bandyk matuoti BT,tada tiksliai pamatysi kad ji tau vyksta.
Bet tie skausmai kaip suprantu neseniai tau prasidejo.
Papildyta:
Ineza,kazkur maciau temute skausminga ovuliacija,pabandyk paieskoti,gal ten rasi kokios info

Kinrozyte, ten mano sukurta tema.. lotuliukas.gif
Bet kodel`gydytojai sako,`kad miomos neskausmingos?.. blink.gif
Beje, prasidejus skausmams man labai padaugeja isskyru tokiu kaip kiausinio baltymas, bet labai tasiu.. Kiek zinau, tai vaisingos isskyros, o buna ne per ovuliacija?? rolleyes.gif Ir per skausmus mano temperatura buna virs 37C. unsure.gif
Atsakyti
sveika. gleives tokios tai tikrai rodo pacias vaisingiausias dienas. o BT pakyla jau po ovuliacijos.
Atsakyti