Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(maybe24 @ 2008 08 12, 13:30)
Bandyk internete ieskot,ten tikrai pigiau rasi,man vaistinej irgi pasake 20 svaru,o as parsisiunciau 10 testuku+pasto islaidos uz 6.5

http://www.smefertil...CFQKHlAodZQvwqg

pabandyk paziureti cia,zinoma yra ir kitu puspapiu,as siunciausi is cia,atsiunte per viena diena ax.gif

dekui ,butinai reikes pirkti ,nes si men praziopsojau ovuliacija unsure.gif
Atsakyti
sveikos dar karteli ,siandie nusipirkau testukus ,,,pasidariau apie 2 valanda ,antra juostele ryski o pirma blanki ,ka tai reiksia ?kad jau galiu pradet bandyti ND daryt ,ar dar reikia palaukt?
Atsakyti
panos gal galit parati 1jau 5 diena OT rodo vaiduoklius,instrukcjoj raso kad negiamas jei vaiduoklis ,,,,tai kodel tas hormonas kaupiasi dar vis pirmoj juostelej ,o nedingsta?kodel tiesiog neparodo vienos ryskios juosteles doh.gif
Atsakyti
4u.gif Labas, Weita, As siam skyrely netycia, bet pati dariausi O testus neseniai. Man irgi rode vaiduoklius (kontroline C juostele ryski, testine T juostele blanki) 5 dienas. 6 diena testavimo T juostele buvo tokio pat ryskumo kaip C, gal net ryskesne. o jau 7 diena vel T juostele blankesne nei C. Tiesiog taip rodo, nes LH hormonas vel nukrenta ivykus O, bet juk jis neisnyksta visiskai, del to ir rodo ta vaiduokliuka mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuze @ 2008 08 17, 14:50)
4u.gif Labas, Weita, As siam skyrely netycia, bet pati dariausi O testus neseniai. Man irgi rode vaiduoklius (kontroline C juostele ryski, testine T juostele blanki) 5 dienas. 6 diena testavimo T juostele buvo tokio pat ryskumo kaip C, gal net ryskesne. o jau 7 diena vel T juostele blankesne nei C. Tiesiog taip rodo, nes LH hormonas vel nukrenta ivykus O, bet juk jis neisnyksta visiskai, del to ir rodo ta vaiduokliuka mirksiukas.gif  Sekmes  4u.gif

MMMM aisku ,o as maniau kad jis tik per O gaminasi,na aisku dekui smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite pasakyti, kaip galima suzinoti apie ovuliacija pagal temperaturos svyravumus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smurfetka: 23 rugpjūčio 2008 - 17:14
QUOTE(smurfetka @ 2008 08 23, 16:13)
Sveikos,

Gal galite pasakyti, kaip galima suzinoti apie ovuliacija pagal temperaturos svyravumus smile.gif

paprastai per ovuliacija temp,pakyla 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, as cia naujoke. Mums nesigauna lelius jau virs metu verysad.gif ,galvoju irgi isbandyti OT. Kokios firmos testukus galetumete pasiulyti?
Atsakyti
Dar apie OT placiai nagrinejama nestumo planavimo skyrelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi darausi tuos testukus jau penkta diena, sunku man juos įvertinti. pirma diena aiškiai matesi kad ryškus tik C. o visas kitas dienas labai jau idomiai. visad C ryškus, o T puse pagaliuko toks pat kaip C o kita puse tamsesne.Kaip suprasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rennata @ 2008 09 25, 16:54)
sveikutes, as cia naujoke. Mums nesigauna lelius jau virs metu verysad.gif ,galvoju irgi isbandyti OT. Kokios firmos testukus galetumete pasiulyti?

sveikos. as perku babytime testukus (apie 34 lt.), jie 5 vienoje dezuteje, kasetiniai. man tie juosteliniai nepatogus.
Atsakyti
merginos o ka rodo testas kai ovuliacija jau ivyko?
Atsakyti