o as turejau zinokite viena testuka ovuliacini ir niekaip nepradedavau matuoti,tai kai drauge pasake kad pasidare as kita diena emiau ir pasidaraiu ir parode dvi juosteles
tai emkiau darbuotis.bet pagal mane buvo man tos gerosiso dienos

QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 18, 16:38)
Aš dariausi O testus porą mėnesių. Labai patikima buvo
Bet 2 juostelės pasirodo likus porai dienų iki ov (bent man, skaičiau, kad 24-48 val maždaug). Sakykim, man šeštadienį parodė 2 brūkšniukus, o BT pakilo antradienį ryte. Taigi ovuliacija įvyko pirmadienį, nes BT pakyla jau po ovuliacijos.

Va. Man panaši situacija. Testukais naudojuos pirmas mėnuo. Menstruacijos nelabai reguliarios, tad nusprendžiau pabandyt. Pradėjau nuo 12 cd. daryt testus - iki 17 cd.visi buvo neigiami, 17 jau juostele testinė ryškesnė, 18cd. vienodo ryškumo, šnd.19 cd., tai testinė stipriai ryškesnė už kontrolinę. BT šįryt, kaip ir prieš tai kelias dienas 36.4. Tai tikėtina, kad O įvyks tuoj tuoj, ar kaip čia....?
QUOTE(Pia* @ 2008 02 11, 11:53)
Gal kuri netrukus užsisakinėsit, prisijungčiau...nes pati nelabai suprantu kaip ten užsisakyti

Ir aš prisijungčiau, nes angliškai nelabai
Ir šiaip internetu nieko nepirkau.

aha ir as naudojau tuos ovuliacijos testus ,geras dalykas man patiko, zinokit verta isbandyti.kai planavom su brangiausiuoju savo pirmaji maziuka, tai labai daug dirbom ir net buvau is pirmo bandymo pastojusi, manau, kad ovuliacijos testuku pagalba...bet tik kad teko su musu taskiuku greitai atsisveikinti...
kai planuosim kita tai butinai vel naudosiu siuos testus..

http://www.eurotesta...x.php?id=0-42-0

Bandysiu ir as si menesi tuos testus,paskaiciau jusu zinutes,tai dabar zinosiu,kas ir kaip
Beje,dauguma skundziasi,kad tie testai brangus Lietuvoj,cia,kur gyvenu,irgi nepigus,bet kazkaip atsitiktinai radau internete 20 ovuliacijos testu +5 nestumo testai tik uz 6 eurus..
Tai net paciai keista,kad taip pigu. Dar neatsiunte,paziuresiu,gal kokie padielkiniai ir niekam tike

QUOTE(Šira @ 2008 06 03, 20:43)
Va. Man panaši situacija. Testukais naudojuos pirmas mėnuo. Menstruacijos nelabai reguliarios, tad nusprendžiau pabandyt. Pradėjau nuo 12 cd. daryt testus - iki 17 cd.visi buvo neigiami, 17 jau juostele testinė ryškesnė, 18cd. vienodo ryškumo, šnd.19 cd., tai testinė stipriai ryškesnė už kontrolinę. BT šįryt, kaip ir prieš tai kelias dienas 36.4. Tai tikėtina, kad O įvyks tuoj tuoj, ar kaip čia....?
aaaaa
sveikutes ,praeita diena norejau nusipirkti ovuliacijos testuku ,nuvariau i porde ir pamaciau kad jie pas mumis labai brangus 7 paprasti testukai 20 svaru o elektroniniai ir gi 7 23 svarai ...kazkaip labai daug ...tai likau be testo ,kadangi pas mane pasirodo skaidrios isskyros ,tai nusprendziau pasitiket jom...tik viens dalyks neduoda ramybes ...jau pries gera savaite pradejau jausti skausma kairiam sone ,ir visoj apacioj,ar gali but taip, kad organizmas taip skaudziai ruosiasi ovuliacijai,pojutis kaip pries mmm,toks jausmas kad tuoj tuoj susirgsiu mmmryt...ar cia normalu?
QUOTE(*weita* @ 2008 08 09, 17:36)
sveikutes ,praeita diena norejau nusipirkti ovuliacijos testuku ,nuvariau i porde ir pamaciau kad jie pas mumis labai brangus 7 paprasti testukai 20 svaru o elektroniniai ir gi 7 23 svarai ...kazkaip labai daug ...tai likau be testo ,kadangi pas mane pasirodo skaidrios isskyros ,tai nusprendziau pasitiket jom...tik viens dalyks neduoda ramybes ...jau pries gera savaite pradejau jausti skausma kairiam sone ,ir visoj apacioj,ar gali but taip, kad organizmas taip skaudziai ruosiasi ovuliacijai,pojutis kaip pries mmm,toks jausmas kad tuoj tuoj susirgsiu mmmryt...ar cia normalu?
Bandyk internete ieskot,ten tikrai pigiau rasi,man vaistinej irgi pasake 20 svaru,o as parsisiunciau 10 testuku+pasto islaidos uz 6.5http://www.smefertil...CFQKHlAodZQvwqg
pabandyk paziureti cia,zinoma yra ir kitu puspapiu,as siunciausi is cia,atsiunte per viena diena