Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

Na as jau cia visko nemazai prisiskaiciau, bet man pati ginekologe liepe tuos testus darytis g.gif Tai ir dariausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdeLux @ 2007 12 12, 12:53)
Na as jau cia visko nemazai prisiskaiciau, bet man pati ginekologe liepe tuos testus darytis  g.gif  Tai ir dariausi  blush2.gif

kad tik macytu tie testai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 12 12, 18:30)
kad tik macytu tie testai 4u.gif

Tiesa pasakius as leliaus dar neplanuoju, tik noriu issiaiskinti, kas su mano organizmu darosi smile.gif
Atsakyti
Gal kam reikia testukų arba arbor mikroskopo, galėčiau parduoti, nes stovi ir vietą užima... Rašykit į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 07, 19:24)
antra juostele rodo, kad O vysta is principo, o kad ji vos matoma rodo, kad ji JAU praejo. tavo O yra anksciau nei 12cd!!!

Antra vos matoma juostelė gali reikšt ir tai, kad O dar nebuvo.

QUOTE(SkruzdeLux @ 2007 12 11, 23:59)
Gydytoja liepe darytis ovuliacijos testus - darausi nuo 12 ciklo dienos - pirmas 2 dienas antroji juostele budavo blyski, o va jau 3 dienas abi juosteles vienodo ryskumo. Ar taip gali buti? As su sitais testukais 1-a karta zaidziu, tai isivaizdavau, kad abi juosteles gali buti ryskios tik viena diena, o po to ju ryskumas vel turetu skirtis...

Gal kas galetu pakomentuoti?

Man taip yra buvę. Tai pagal dviejų ciklų stebėjimus padariau išvadą, kad vistik reikėtų orientuotis pagal pirmąją teigiamą juostelę.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2007 12 17, 21:17)
Antra vos matoma juostelė gali reikšt ir tai, kad O dar nebuvo.
Man taip yra buvę. Tai pagal dviejų ciklų stebėjimus padariau išvadą, kad vistik reikėtų orientuotis pagal pirmąją teigiamą juostelę.

Na, nieko nesuprantu smile.gif Dar matuojuosi temperatura, tai pagal ja ovuliacija ivyko 18 cd... Kazkokia aukstoji matematika g.gif bigsmile.gif Bet man svarbiausia, kad ta ovuliacija yra biggrin.gif
Atsakyti
Dariausi ir aš šį mėnesį O testukus.Kai abi juostelės vienodo ryškumo, tai reiškia, kad greitai įvyks O.Man taip ir rodė abi juosteles vienodo ryškumo.Tikiuosi Kalėdinio stebuklo, jo linku ir jums visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SkruzdeLux @ 2007 12 17, 23:17)
Na, nieko nesuprantu smile.gif Dar matuojuosi temperatura, tai pagal ja ovuliacija ivyko 18 cd... Kazkokia aukstoji matematika  g.gif  bigsmile.gif  Bet man svarbiausia, kad ta ovuliacija yra  biggrin.gif

Įdomu g.gif Tai kuris metodas meluojantis - BT ar OT? unsure.gif
Aš dar pagal vaisingų išskyrų piką ir jų pasibaigimą sekančią dieną orientuodavaus, tai man sutapdavo. Tas pikas būdavo kitą dieną, jei juostelė ryškesnė už kontrolinę, o jei vienodo ryškumo - dar diena vėliau.
Atsakyti
sveikutes! na as dariausi testus 2 ciklus,bet nieko nesigavo... verysad.gif nors rode dvi juosteles.bandom leliu 3 men.
Atsakyti
QUOTE(Medeiva @ 2007 12 27, 11:19)
sveikutes! na as dariausi testus 2 ciklus,bet nieko nesigavo... verysad.gif nors rode dvi juosteles.bandom leliu 3 men.

gausis, mes bandome jau puse metu, kol kas rezultato nera. bet jis tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
norėjau dėl O testuko paklaust...šiandien dariausi, testinė juostelė buvo blanki - rez. neigiamas, bet kaip ten su mylu mylu optimaliausiu laiku? jei blanki vyrą geriau pataupyt?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 01 02, 17:17)
norėjau dėl O testuko paklaust...šiandien dariausi, testinė juostelė buvo blanki - rez. neigiamas, bet kaip ten su mylu mylu optimaliausiu laiku? jei blanki vyrą geriau pataupyt?

perdaug netaupyk vyra, varykite kasantra diena, nes pasiziurejau nuo partijos priklauso, karta ryskeja gerai, kartais blankiai, jeigu pagal SM skaiciuokli tau yra artejanti O, tai tikek juo, o testas tau patvirtina kad O tikrai arteja, o ne dingusi, kaip buna kartais. sekmes 4u.gif
Atsakyti