Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

bandysiu ir as pirk testukus ir ziuret. Kai buvau pas gine 18 cd, darant ekoskopa matesi, kad O vyksta ta diena, gine liepe "darbuotis" wub.gif (ka mes ir darem biggrin.gif ), bet nieko... Dabar jau imu galvoti, kad cia su vyru kazkas ne taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 09 06, 11:20)
bandysiu ir as pirk testukus ir ziuret. Kai buvau pas gine 18 cd, darant ekoskopa matesi, kad O vyksta ta diena, gine liepe "darbuotis" wub.gif (ka mes ir darem biggrin.gif ), bet nieko... Dabar jau imu galvoti, kad cia su vyru kazkas ne taip verysad.gif

o tai kiek laiko bandot, nes juk nebūtinai iš pirmo karto turi pavykti
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 06, 10:38)
na na, kas per ciudai? smile.gif o tai as irgi soko busenoj, dvi dienas matau paparcius, jie dideja, vakar vakare O testukas parode II, antroji VOS VOS blyskesne, bet ne pirma karta darau, ir zinau, kad tai reiskia O uz 2-3 dienu  doh.gif  tai ka, 7 -8 CD bus O??

sia vasara jau turejau viena toki neformata- 9 CD buvo O  doh.gif  g.gif  g.gif  g.gif

viskas normos rybose, ovuliacija gali buti net 5cd. 5proc moteru pastoja per mmm, nes galvoja, kad tai saugus laikotarpis. buna 2 ovuliacijos, viena normaliom dienom, kita pries pat mmm, tuomet manoma, kad yra saugus laiko tarpas, o taip nera (gali gautis neuzprogramuoti dvinukai). musu organizmas nera laikrodukas, svarbiausia, kad ji yra - ta ovuliacija, nes kai jos ner, tai visai blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 09 06, 11:55)
o tai kiek laiko bandot, nes juk nebūtinai iš pirmo karto turi pavykti

bandom jau 7 menesius..
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 09 06, 13:09)
viskas normos rybose, ovuliacija gali buti net 5cd. 5proc moteru pastoja per mmm, nes galvoja, kad tai saugus laikotarpis. buna 2 ovuliacijos, viena normaliom dienom, kita pries pat mmm, tuomet manoma, kad yra saugus laiko tarpas, o taip nera (gali gautis neuzprogramuoti dvinukai). musu organizmas nera laikrodukas, svarbiausia, kad ji yra - ta ovuliacija, nes kai jos ner, tai visai blogai  doh.gif

pries pat mmm? kad man tiesiai PO mmm. Ir antra nevyko, tik viena ir buvo ta cikla. (cia kalbu apie ta, kai O buvo 9 CD).
imetu vakar dienos (VIRSUJ) ir sios dienos (APACIOJ) ovuliacijos testuka....

user posted imagehttp://img212.imageshack.us/img212/3056/img6928hz7.jpg
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 06, 15:40)
pries pat mmm? kad man tiesiai PO mmm. Ir antra nevyko, tik viena ir buvo ta cikla. (cia kalbu apie ta, kai O buvo 9 CD).
imetu vakar dienos (VIRSUJ) ir sios dienos (APACIOJ) ovuliacijos testuka....

user posted imagehttp://img212.imageshack.us/img212/3056/img6928hz7.jpg

rytoj arba poryt bus lygiosios arba testine riebesne uz kontroline, tuomet O bus visai arti. sveikinu! jau galite "darbuotis" kas antra diena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 09 06, 16:17)
rytoj arba poryt bus lygiosios arba testine riebesne uz kontroline, tuomet O bus visai arti. sveikinu! jau galite "darbuotis" kas antra diena. smile.gif

tai taip ir supratau, dekui smile.gif o kodel sveikini? g.gif kas cia gero, O 7-8 CD doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 06, 16:28)
tai taip ir supratau, dekui smile.gif o kodel sveikini?  g.gif  kas cia gero, O 7-8 CD  doh.gif  doh.gif

Gerai, kad jin vyksta, tiesiog pas tave taip yra. darbuokites is sirdies ir lialius atkeliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif nieko nesuprantu, testukas O parodė, nu rodos darbavomės iš širdies blush2.gif blush2.gif blush2.gif , o tos nelemtosios MMM vėl atvyko. Na teks bandyti sekanti mėnesiuką, o galvoju, gal geriau nieko nebegaudyti jokiu ovuliacijų, elgtis natūraliai, tai va net nebežinau, ko čia griebtis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 09 06, 16:41)
Gerai, kad jin vyksta, tiesiog pas tave taip yra. darbuokites is sirdies ir lialius atkeliaus  mirksiukas.gif

aa... matai, noreciau kad pas mane normaliai butu, kaip anksciau. O dabar po KZ nutraukimo jau metai praejo, o ciklas issiderines... O ivyksta, bet labai ivairiai... liepa 9 CD, rugpjuti 15 CD, dabar ziuriu isvis kokia 7-8.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 06, 20:36)
aa... matai, noreciau kad pas mane normaliai butu, kaip anksciau. O dabar po KZ nutraukimo jau metai praejo, o ciklas issiderines... O ivyksta, bet labai ivairiai... liepa 9 CD, rugpjuti 15 CD, dabar ziuriu isvis kokia 7-8....  g.gif  g.gif

nestresuok, juk po KT visko buna, paskui susitvarkys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2007 09 06, 20:08)
4u.gif nieko nesuprantu, testukas O parodė, nu rodos darbavomės iš širdies  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif , o tos nelemtosios MMM vėl atvyko. Na teks bandyti sekanti mėnesiuką, o galvoju, gal geriau nieko nebegaudyti jokiu ovuliacijų, elgtis natūraliai, tai va net nebežinau, ko čia griebtis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sako, kad atsipalaidavimas ir negalvojimas apie darymą yra pats geriausias būdas kaip tik ir patapti nestuke.gif . pabandyk mirksiukas.gif

QUOTE(kycia @ 2007 09 06, 20:36)
aa... matai, noreciau kad pas mane normaliai butu, kaip anksciau. O dabar po KZ nutraukimo jau metai praejo, o ciklas issiderines... O ivyksta, bet labai ivairiai... liepa 9 CD, rugpjuti 15 CD, dabar ziuriu isvis kokia 7-8....  g.gif  g.gif

gerai, kad ji aplamai vyksta. Tuo ir pasidžiauk mirksiukas.gif
Atsakyti