Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

Sveikos merginos smile.gif
kreipiuosi į jus patarimo, nes pirmą mėnesį dariausi ovuliacijos testus ir dabar nežinau, ar pas mane buvo ovuliacija ar ne , gal kas patarsit, gal kuri dažniau dariusi tai žinosite kas tai buvo. Žodžiu buvo taip, aš padariau dvi dienas testus ir abi pirmas dienas buvo vienas brūkšnelis ties raide "C", o trečia dieną , kai padariau tai ties raide "T" atsirado toks neryškus ružavas brūkšnelis. Testų instrukcijoje parašyta, kad rezultatus reikia žiūrėti po 5 min. , tai taip ir buvo. Na aš pažiūrėjau, ir pagalvojau, kad jau prasideda ovuliacija, tai sekančią dieną turėtų būti dar ryškesnis brūkšnelis teis raide "T", na arba kaip rašo instrukcijoje jis turi būti tokio pačio ryškumo kaip ir ties raide "C" , arba ryškesnis. Ir aš testą išmečiau. Tai vat sekančią dieną jau dariau ketvirtą testą - ir ką atsirado tik ties raide "C", o tai reiškia, kad ovuliacijos nėra, tada aš išverčiau šiūkšliadėžę ir pamačiau, kad abu brūkšneliai išmestojo testo yra vienodai ryškus, o gal net ir ties raide "T" ryškesnis. Tai vat ir nežinau, kaip čia buvo tai ar buvo ovuliacija, bet tik labai trumpai , ar kaip ? Mano draugė taip pat darėsi testus, tai pas ją testai ovuliaciją rodė net kelias dienas. Merginos patarkit, nes nežinau kaip vertinti testų rezultatus. Ar gali taip būti, kad jei ir buvo ovuliacija, ją parodė tik vienas testas? Ar ovuliaciją turėtų rodyti net kelias dienas ? g.gif
Atsakyti
sveikutė smile.gif

skaičiau tavo žinutes - rašei, kad tave operavo. gal žinai, kokios priežastys privedė prie operacijos; kas sąlygojo tavo ligą? jei tai hormoninės priežastys, hormoninis disbalansas, tai būtų geriausia pasitikrinti ir menstruacinį ciklą sąlygojančius hormonus, profesionaliai pasižiūrėti, kaip tavo folikulai bręsta, kada vyksta ovuliacija (nemanau, kad bendra konsultacija brangiai kainuotų) ir tik po to 'žaisti' (jei bus noro) su ovuliaciniais testais.

sėkmės wink.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif
Gal tu ir teisi, reikia rimčiau išsitirti, bet aš tik šiaip norėjau pažiūrėti kas vyksta. Ačiū už atsakymą smile.gif Rimantuks
Atsakyti
į sveikatėlę biggrin.gif

aš asmeniškai manau, kad ovuliaciniai testai tinka (jei išvis tinka g.gif ) tik visiškai sveikoms moterims. jei, sakysim, problemos su 'ovuliaciniais' hormonais, tai tau ov.testai nieko ir nerodys, tik grybus tongue.gif
Atsakyti
Man Maya atsiunte 5 testus (dar karta aciu jai), tai mazdaug paskaiciavus kada turetu but ovuliacija,pasidariau ir iskart ja parode smile.gif Bet cia jokiu raidziu nera, matyt is JAV testais skirias
Atsakyti
Sveikutė Aga smile.gif
o kiek pas tave dienų rodė ovuliaciją, tik vieną kaip pas mane, jei ten žinoma buvo ovuliacija, ar daugiau?
Atsakyti
Labas!
As dariausi ovuliacijos testus,man jie tiksliai parode ovuliacija.Yra minusu,nes tie testukai gana brangus,nera pirkti daugelyje vaistiniu,man teko is anksto uzsisakyti.O kai kurios vaistininkes net nezino kas tai per dalykas ir siulo pirkti nestumo testa,koks absurdas! biggrin.gif
Atsakyti
Titti, o kaip ta ovuliacija pas tave atrodė, kiek laiko testai ją rodė? Ar tai truko vieną dieną ar daugiau ? Na nežinau ko dar klausti, bet man labai įdomu, aš pagal supermamos planuoklį nusistačiau kada rurėtų būti , na ir tos dienos sutapo lyg ir su testo parodymais, tik kaip jau rašiau pas mane ovuliaciją parodė tik vienas testas, o kiti keturi buvo "tušti".
Atsakyti
QUOTE(Rimantuks @ 2004 12 15, 14:14)
į sveikatėlę  biggrin.gif

aš asmeniškai manau, kad ovuliaciniai testai tinka (jei išvis tinka  g.gif ) tik visiškai sveikoms moterims. jei, sakysim, problemos su 'ovuliaciniais' hormonais, tai tau ov.testai nieko ir nerodys, tik grybus  tongue.gif

Man irgi atrodo, kad tie ovuliaciniai testai tinka tik visiškai sveikoms, nes man juos paskyrė gydytoja pirmiausiai - dariausi kokius 4 mėnesius ir nieko - tik krūva pinigų išmesta į bala. I r gerai kažkas pasakė, kad kai jo labiausiai reikia niekur negausi arba pasiūlys nėštumo testa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2004 12 16, 12:20)
Man irgi atrodo, kad tie ovuliaciniai testai tinka tik visiškai sveikoms, nes man juos paskyrė gydytoja pirmiausiai - dariausi kokius 4 mėnesius ir nieko - tik krūva pinigų išmesta į bala. I r gerai kažkas pasakė, kad kai jo labiausiai reikia niekur negausi arba pasiūlys nėštumo testa blink.gif

Sveika Zuika1, tai kas pas tave buvo? Visai nebuvo ovuliacijos? Ar visus keturis mėnesius buvo skirtingai?
Atsakyti
QUOTE(Titti @ 2004 12 16, 07:41)
Labas!
As dariausi ovuliacijos testus,man jie tiksliai parode ovuliacija.Yra minusu,nes tie testukai gana brangus,nera pirkti daugelyje vaistiniu,man teko is anksto uzsisakyti.O kai kurios vaistininkes net nezino kas tai per dalykas ir siulo pirkti nestumo testa,koks absurdas! biggrin.gif

Susidomėjau jūsų pašnekesiais.
O kiek pas mus kainuoja tie ovuliacijos nustatymo testai? newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2004 12 16, 14:30)
Susidomėjau jūsų pašnekesiais.
O kiek pas mus kainuoja tie ovuliacijos nustatymo testai?  newyear.gif

Kaina nuo 8 iki 10-11 litų už vienet (žiūrint kokioje vaistinėje perki ir kt.), o jų reikia vienam mėnesiui apie 5 vnt.
Atsakyti