Įkraunama...
Įkraunama...

Virkštelės kraujo surinkimas

QUOTE(Sandra400 @ 2009 07 01, 15:29)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri jau esate pasirasiusios ar turite pavyzdi Imunolitos vaisiaus kamieniniu lasteliu saugojimo sutarti? Labai noreciau pasistudijuoti, jei galite atsiuskite smile.gif  Labai aciu 4u.gif

Mes pasiraseme sutarti su jais.

O siaip paskambink i imunolita ir tikrai atsius jie tau ja smile.gif
Bus paprasciau.
Atsakyti
Na as ruosiuos gimdyt Airijoj,tai man jau seniai ligoninej dave lankstinuka del tu tyrimu,bet as gimdysiu universitetinej ligoninej,kurioj jie ir bus atliekami.O kad komercines firmos tuo uzsiema,keista g.gif
Atsakyti
Na mane kiek nuliūdino faktas, kad VK 100% tinka tik tam kūdikiui is kurio virkštelės kraujas paimtas, o broliams gali tikti 80%...kadangi tai trečias mūsų kūdikis, tai pamastėm, kad gal jis visiems tiks...na bet ir 80% yra daug...mes dar apmastymų būsenoje smile.gif Mažoka, aišku, informacijos unsure.gif
Atsakyti
Labai mažai diskusijos čia gaila....pasirašėm ir mes sutartėlę na dėl viso pikto labai tikiuosi, kad jų neprireiks unsure.gif
Atsakyti
ziuriu visai mirui tema... o apsisprendimui laiko taaip mazai... g.gif
Atsakyti
kai laukemes pirmagimes, buvom tik girdeje apie kamieniniu lasteliu surinkima, bet kazkaip nei domejomes nei informacijos daug buvo, gal ir brangoka pasirode... taip ir palikom viska.
Deja, dabar gulim onkologiniam su leukemija ir siuo metu jokie pinigai nera dideli, kad tik mazoji pasveiktu.
Kadangi laukiames antro, butinai surinksime kamienines lasteles, net jei tai tik 80% tikimybes, bet vistiek viltis gal but pasveikt.

Zodziu,kai viskas gerai ir dvejoji, tai tas tai anas,mes jau nebeturim dvejoniu, tikimes sekmingai pagimdyt, surinkt ir galbut panaudot zinoma jei dar reikes ir jei tiks.
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2011 03 25, 19:05)
kai laukemes pirmagimes, buvom tik girdeje apie kamieniniu lasteliu surinkima, bet kazkaip nei domejomes nei informacijos daug buvo, gal ir brangoka pasirode... taip ir palikom viska.
Deja, dabar gulim onkologiniam su leukemija ir siuo metu jokie pinigai nera dideli, kad tik mazoji pasveiktu.
Kadangi laukiames antro, butinai surinksime kamienines lasteles, net jei tai tik 80% tikimybes, bet vistiek viltis gal but pasveikt.

Zodziu,kai viskas gerai ir dvejoji, tai tas tai anas,mes jau nebeturim dvejoniu, tikimes sekmingai pagimdyt, surinkt ir galbut panaudot zinoma jei dar reikes ir jei tiks.

mes visdelto apsisprendem - ir gimdymo metu surinkom.... apsisprendima leme ir tai, kad nestumometu pas kudykeli pamate, kad inkstukas vienas nelabai gerai, siuoemtu viskas susitvarke, bet kaip bus ateityej - neaisku, tad siek tiek esame ramus, kad visdelti surinkom.

o jums dideles stiprybes ir dauk vilties.... heart.gif
Atsakyti
nezinau, nesiimsiu vertinti pacios proceduros patikimumo ir pan, bet metodai kuriais dirba kompanijos atstovai man labai nepatinka schmoll.gif Ateina i nestukiu kursus, susirenka kontaktus, o paskui atakuoja mamytes telefonu ir gasdina visaip kas nutiks ju vaikui jei nepaims tu lasteliu....labai negraziai atrodo...o ir pasitikejimas dingsta kai tiap primygtinai siulo...va ir dabar man...mamytes (o gal firmos atstovo? ) zinute apie susirgusia dukrele atrodo kaip eilinis spaudimas ir gasdinimas (labai atsiprasau jei istorija tikra ir linkiu stiprybes)
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 03 26, 11:44)
nezinau, nesiimsiu vertinti pacios proceduros patikimumo ir pan, bet metodai kuriais dirba kompanijos atstovai man labai nepatinka  schmoll.gif Ateina i nestukiu kursus, susirenka kontaktus, o paskui atakuoja mamytes telefonu ir gasdina visaip kas nutiks ju vaikui jei nepaims tu lasteliu....labai negraziai atrodo...o ir pasitikejimas dingsta kai tiap primygtinai siulo...va ir dabar man...mamytes (o gal firmos atstovo? )  zinute apie susirgusia dukrele atrodo kaip eilinis spaudimas ir gasdinimas (labai atsiprasau jei istorija tikra ir linkiu stiprybes)

Deja istorija tikra, ir deja nieko neverciami tai darom, nes as nelankiau neikursu jokiu nei kas pasakojo apie ta surinkima, patys viskuo domimes ir ieskom.

O jusu tikrai nieks nevercia surinkinet ir daryt tai ka siulo atstovai, ju toks darbas, kaip ir kiekvieno kito vadybininko. Reikia priimti informacija itek kiek atrodo jums ji naudinga ir reikalinga Pries metus ir as gal buciau ta pati sakiusi, kad kisa tik info kad tik daryt, bet kai nutinka tai, kad tai gali isgelbet tavo vaiko gyvybe darai viska.
Sekmes apsiprendziant ar ka jus ten darot, o gal net nesilaukiat o tiesiog savo nuomone rasot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelsi: 26 kovo 2011 - 14:52
QUOTE(wytaute69 @ 2011 03 26, 12:44)
nezinau, nesiimsiu vertinti pacios proceduros patikimumo ir pan, bet metodai kuriais dirba kompanijos atstovai man labai nepatinka  schmoll.gif Ateina i nestukiu kursus, susirenka kontaktus, o paskui atakuoja mamytes telefonu ir gasdina visaip kas nutiks ju vaikui jei nepaims tu lasteliu....labai negraziai atrodo...o ir pasitikejimas dingsta kai tiap primygtinai siulo...va ir dabar man...mamytes (o gal firmos atstovo? )  zinute apie susirgusia dukrele atrodo kaip eilinis spaudimas ir gasdinimas (labai atsiprasau jei istorija tikra ir linkiu stiprybes)

nieko panasaus nebuvo, taip atejo i kursus -, bet i pati ju gala, kas norejo - tas liko - ir likom tik mes su vyru lotuliukas.gif
paklausem, namie pasitarem, paskaiciavom galimybes, dar syki patys ejom kalbetis klausimu prisirase - ir viskas, o labiausiai nusvere tai, kad buvo maza cistele vaiko inkstuke - ir pabijojau del jo ateities.
jei domejotes labiau - siaip kamieninem lastelem galima ir "jaunyste" susigrazinti - mamytei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 03 26, 11:44)

oho.mūsų laikais to nebuvo biggrin.gif
Tik kai vaiko pirmojo gimtadienio rytą atsisėdus prie pašto radau ju laišką su priminimu susimokėti, isiutau baisiai, nes pasijaučiau kaip kokia skolininkė blink.gif . Parašiau emailą, kad jei jau nepalaukiat nė dienos vėliau, tai bent vaiką su gimtadieniu pasveikinkit, o ne šiaip.......labas rytas sąskaitą doh.gif
Vienok už pastabą gavau dovanų adijaliuką mielą biggrin.gif , bet kuriuo atveju tikiuosi, kad viso šio dalyko mums neprireiks, bet tai, kad yra kažkokia apsauga neaišku kiek jį galėtų padėti realiai, veikia raminančiai... unsure.gif

Vistiek gerai, kad mokslas juda į priekį, o imti paslaugą ar ne, tėvelių sprendimas..ir neduog die, kad buvo svarstyta, o atsitinka kaip aprašyta aukščiau verysad.gif
Atsakyti
Uzsaldeme ir mes kamienines lasteles. Apsisprendeme per 5 minutes, pries pati gimdyma. Mano nuomone, jei yra bent menkiausia galimybe padovanoti savo vaikui sanca gyventi, jei kokia nelaime istiktu, tai neverta jos atsisakyti. Ne tokie jau cia dideli pinigia, kaip pagalvoji po 55 lt i menesi iseina, pigiau nei draudimas. Aisku pirmoji imoka didele, 3500, bet ko jau nepadarysi del savo vaiku. Tuo labiau, kaip ligos progresuoja, veziu mirsta vos ne kas trecias zmogus. Kievienam spresti kaip pasielgti, bet jei jau dvejojate, dvejokite apie paciu lasteliu patikimuma arba nepatikimuma, bet ne del pinigu dydzio, nes jei neduok dieve aplankys netiketa liga, tuomet.... patys suprantate viska..... As dovanoju savo vaikui bent kazkoki sanca isgyti, bent tiek galiu palikti po saves...
Atsakyti