sveikos mamytes,
kas turi tuos balansinius dviratukus, kaip paaiskinot vaikui kaip vaziuot?mano maziui dabar 2 metukai, na tai jis eina, o ta dviratuka vezasi tarp koju nesugebu isaiskinti, kad reikia sest ir spirtis, nors su masinyte puikiai vazineja
QUOTE(still_magic @ 2012 04 06, 09:16)
sveikos mamytes,
kas turi tuos balansinius dviratukus, kaip paaiskinot vaikui kaip vaziuot?mano maziui dabar 2 metukai, na tai jis eina, o ta dviratuka vezasi tarp koju nesugebu isaiskinti, kad reikia sest ir spirtis, nors su masinyte puikiai vazineja
o ar jis jam tinka pagal ugi? Musiskis zemaugis ir 2 metu zemiausioje sedynes padety sedeti ir siekti kojomis zeme dar negalejo, tai is tikruju taip ir vaiksciojo, o vyresnelis, kai jam tiko pgl ugi taip pats kazkaip susiprato, nors irgi ne iskarto, tik neprisimenu kiek tai truko, kol pagavo kaip stumtis Tai kad ir jusu mazis pramoks
Neradau tokios temos,bet gal kas patars del paspirtuku Jei triraciai,tai buna arba priekyje du ratai ir vienas gale arba prieky 1,o gale 2. Tai kuris patogesnis, stabilesnis, geresnis?
QUOTE(*Gaja* @ 2012 05 13, 19:39)
Neradau tokios temos,bet gal kas patars del paspirtuku Jei triraciai,tai buna arba priekyje du ratai ir vienas gale arba prieky 1,o gale 2. Tai kuris patogesnis, stabilesnis, geresnis?
mes turim paspirtuka MICRO trirati, priekije du ratukai gale vienas, manau patogiau kai gale vienas, netrugdo vaikui kojyte spirtis, plius musiskio vairas nesisukioja, o vairuojasi priekiniai ratukai nuo svorio permetimo. mes labai juo patenkinti. va toks pas mus
Mano vaikams netiko paspirtukas, kur du ratai gale, po keli metru nusitrankydavo kulnus i tuos ratus ir supyke mesdavo ta trirati. Geriausi paspirtukai ant dvieju ratu.
sutinku kad dviratis paspirtukas geriause, bet jau paaugusiam vaikui, o maziukui stabiliau ir saugiau trys ratukai, cia mano nuomone.
tuticiukai, jusus MICRO paspirtukas yra tikrai geras, stabilus, lengvas.
Mano vidurinelis (tada buvo 5 m.) pernai bande su juo vaziuoti, tai jam is karto nelabai sekes. Buvo nepatenkintas, kad pasukti vairo negali kiek nori, kad greitis mazas, kad pievoje sunku vaziuoti. Jis buvo priprates prie HUDOROS BIG (i nieka jis nekeistu pats geriausias pirkinys antri metai vazineja, ziema tikl eidziam paspirtukui pailseti)
MICRO yra geras mazesniam vaikui, nors ir 6 metu vaikas vazineja ir yra lb patenkintas
Mano vidurinelis (tada buvo 5 m.) pernai bande su juo vaziuoti, tai jam is karto nelabai sekes. Buvo nepatenkintas, kad pasukti vairo negali kiek nori, kad greitis mazas, kad pievoje sunku vaziuoti. Jis buvo priprates prie HUDOROS BIG (i nieka jis nekeistu pats geriausias pirkinys antri metai vazineja, ziema tikl eidziam paspirtukui pailseti)
MICRO yra geras mazesniam vaikui, nors ir 6 metu vaikas vazineja ir yra lb patenkintas
O koks patogiau pastirtukas - su tradiciniais mazais ratukais ar su didesniais, va mazdaug toks
I ka dar atkreipti demesi renkantis paspirtuka? Aciu labai uz paaiskinima,kodel blogai du ratai gale, paciai nebutu ateje i galva,kad trukdo spirtis
Papildyta:
Cia tas Hudoros Big tai dideliais ratais?
I ka dar atkreipti demesi renkantis paspirtuka? Aciu labai uz paaiskinima,kodel blogai du ratai gale, paciai nebutu ateje i galva,kad trukdo spirtis
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2012 05 14, 08:28)
tuticiukai, jusus MICRO paspirtukas yra tikrai geras, stabilus, lengvas.
Cia tas Hudoros Big tai dideliais ratais?
QUOTE(*Gaja* @ 2012 05 19, 22:02)
Taip dideliais, guoliniais ratais. Labai lengvai rieda ne tik asfaltu, bet ir misko takeliu ir zolyte galima pravaziuoti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 05 19, 22:02)
O koks patogiau pastirtukas - su tradiciniais mazais ratukais ar su didesniais, va mazdaug toks
I ka dar atkreipti demesi renkantis paspirtuka?
I ka dar atkreipti demesi renkantis paspirtuka?
Mes pirmiausia pirkom dideliais ratais. Tai vaikui labai patiko ir tiko. Lakstydavo nuolat Vėliau jau pats išsirinko mažais ratukais - tai taip ir nepamėgo. Sakė nepatogu, bent jau per šaligatvį važinėtis, o per lygią dangą dar nieko...
Labai šaunus nuotraukoje, su kojele ir tikrai stabilus važiuojant
Triračio paspirtuko vyresniam (nuo 4 metų) tikrai nereikia. O pats geriausias dalykas 2 - 4 metų vaikučiui ne triračiai paspirtukai, o balansinis dviratukas Su juo pavažinėjus galės iškart sėsti ant dviračio, nereiks nei papildomų ratukų, nes bus jau išmokęs laikyti lygsvarą
Aciu labai uz patarimus
Gal dar galite pasidalinti is kur perkat? Gal kur pigiau radot?
Gal dar galite pasidalinti is kur perkat? Gal kur pigiau radot?