Tai kur gauti paspirtuką? Bet ne tą spalvotą, ar su pridedamais ratais. O tą, taip vadinamą "samakatą".. Mano vaikučiai labai nori paspirtuko, gimtadienis ne už kalnų, bet niekur nerandu.. Tiksliau, močiutė neranda... Ji ieško Kaune. Gal kas žinote? Aš tai įsivaizduoju, kad prie dviračių turėtų būt ir paspirtukas bent vienas kitas.. Ir kiek jie kainuoja?
QUOTE(Draidra @ 2008 05 19, 11:55)
Tai kur gauti paspirtuką? Bet ne tą spalvotą, ar su pridedamais ratais. O tą, taip vadinamą "samakatą".. Mano vaikučiai labai nori paspirtuko, gimtadienis ne už kalnų, bet niekur nerandu.. Tiksliau, močiutė neranda... Ji ieško Kaune. Gal kas žinote? Aš tai įsivaizduoju, kad prie dviračių turėtų būt ir paspirtukas bent vienas kitas.. Ir kiek jie kainuoja?
As irgi dabar paspirtuko ieskau
Tai bandysim i Senukus vaziuot. Internete raso, kad ten yra triju rusiu:
http://www2.senukai....?...by=0&group=
Turbut pirksim ta kur du ratukai priekyje.
Papildyta:
QUOTE(Tigrutė @ 2007 03 14, 18:20)
Labutis, gal matete kas nors kur yra pirkti triraciu paspirtuku, buciau labai dekinga jei pasakytumete.
http://www2.senukai....?...by=0&group=
Paziurek trecia varianta. Ne toks?
O mes rimi uztikom su nuolaida,jau is tu geresniu paspirtuku,labai dziaugiames,tik 55lt,nes pernai kur pirkom uz 30lt senukuose jau" ant daliu isejo"
QUOTE(sigutee @ 2008 05 28, 15:26)
O mes rimi uztikom su nuolaida,jau is tu geresniu paspirtuku,labai dziaugiames,tik 55lt,nes pernai kur pirkom uz 30lt senukuose jau" ant daliu isejo"
Ir kaip paspirtukas? Vis dar atlaiko jūsų džiaugsmą? Aš po savaitėlės ieškosiu..
O nuo kada apskritai jusu vaikiukai pradejo su triratuku savarankiskai vaziuoti?
Su triratuku pradejo vaziuot 2,2 metu. seneliai dvirati su papildomais ratukais padovanojo 2,4 tai iskart ir pradejo vaziuot, bet kadangi buvo kaledos tai laukem pavasario, bet vaikui biski per sunku mint buvo. dabar 3 metai tai lengviau. bet nupirkom paspirtuka, bet platu, ne siaura lentute, o galima su dviem kojytem stovet. ziuresim kaip seksis.
Aš planuoju savo dukrai 4-ajam gimtadieniui paspirtuką dovanot. Tik mėtausi dviratį ar triratį su triračiu įtariu važiuotų be problemų, bet vienas kaimynas paprotino, kad reikia pirkti dviratį, nes taip išmoks lygsvarą laikyti. Kaimyno argumentas, kad jo dukra išmokusi važiuoti su dviračiu paspirtuku iš karto sėdo ant dviračio be jokių papildomų ratukų. Na manoji dabar važinėjasi mažu dviratuku su papildomais ratukais. Tai vat ir mastau, kad jei šią vasarą išmoktų su dviračiu paspirtuku važinėt, tai kitai vasarai jau būtų galima normalesnį dviratį dovanot. Bet bijau ar nebus taip, kad dar per maža kad važiuot tuo dviračiu paspirtuku
Mano sunelis 2,5 metu jau nuo 2 vazinejo su paspirtuku dviraciu, ismoko is vyresnes sesutes, kai seses nera, pasiskolina ir jos paspirtuka dideli. Musu paspirtukai paprasti, kinietiski, bet gerai laiko Triratuku kinietisku, liko nuo seses, vaziuoja jau dabar, bet dar mina netaisyklingai, bet visvien vaziuoja
mes turim va toki http://www.kickboard...p;products_id=2
is tikruju labai patogus ir kokybiskas. guminiai ratai, tvirtas. prieky 2 ratukai, ir sukt reikia ne sukiojanr vaira, o palenkiant truputi i sona
is tikruju labai patogus ir kokybiskas. guminiai ratai, tvirtas. prieky 2 ratukai, ir sukt reikia ne sukiojanr vaira, o palenkiant truputi i sona
Na mano sūneliui du metukai ir du mėnesiai, bet pats minti dar nemoka triratuko Stumdyti jį reikia, nes jam per toli dar pedalai, nepasiekia Pirkom vaikų mieste triratuką, bet labai nepatenkinti, nes po mėnesio jau ratai į visas puses išsilakstė, tai dabar suklijuotas suremontas visaip, dar rieda, bet jau vis tiek netas O mokėjom daugiau apie 120lt. Pinigai į balą...
Dabar jau žadu pirkti dviratuką su prisukamais ratukais, bet čia jau manau tik kitai vasarai reiks mums jo geriausia mums dabar mašina - paspirtukas
Buvau nusižiūrėjus šitą triratuką, nes sako, kad vaikams fiziologiškai reikia, kad būtų pedalai po kojomis, o ne prieky Bet kaina kandžiojasi....
Triratukas
Dabar jau žadu pirkti dviratuką su prisukamais ratukais, bet čia jau manau tik kitai vasarai reiks mums jo geriausia mums dabar mašina - paspirtukas
Buvau nusižiūrėjus šitą triratuką, nes sako, kad vaikams fiziologiškai reikia, kad būtų pedalai po kojomis, o ne prieky Bet kaina kandžiojasi....
Triratukas