Įkraunama...
Įkraunama...

Dviratukas/ paspirtukas

QUOTE(JOVITA A. @ 2006 08 03, 12:22)
Mano berniukui 4 metukai , dviratuką pirkom pernai ( su pridedamais ratukais) ,
šiemet jau nuėmėm pabandymui ratukus ir pavyko iškart , nei mokytis nereikėjo  thumbup.gif  Tai jis sako - aš gi sakiau mama , kad moku  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2005 06 28, 11:14)
ji pati prašosi paspirtuko, "tokio, kaip Pau turi" blink.gif  Nežinau, ar tokie maži vaikai moka paspirtuku važiuot  g.gif  o pasibandyti neturim ant ko. Gal kas tikrai turit patirties su pasirtukais?

Mūsiškis nuo 2m.2mėn. su paspirtuku varinėja cool.gif .
Atsakyti
kai dukrai buvo 3 m.nelabai mokejo, i lauka nejo su paspirtuku.o dabar 4 m vaziuojam jau i lauka.
Atsakyti
Labutis, gal matete kas nors kur yra pirkti triraciu paspirtuku, buciau labai dekinga jei pasakytumete.
Atsakyti
mūsų sūnus paspirtuka (tokį kaip teletabių) gavo dovanų neturėdamas 2 metukų. labai bijojau, galvojau sprandą nusisuks, o jis atsisojo ir nuvažiavo iškarto be jokių kritimų blink.gif nepaleidžia paspirtuko iki šiol, kol buvo geri orai važinėjo lauke, per žiemą važinėjo kambarį, atėjo pavasaris ir vėl lauke važinėja bigsmile.gif bent mums tai pats nuostabiausias daiktas ax.gif
Atsakyti
gal galite pasidalinti patirtimi kur pirkote paspirtukus? kolkas geriausias mano akim kuri radau buvo maximoj doh.gif bet ten sidabro spalvos, noretusi kokiu nors vaikiskesniu spalvu bigsmile.gif buvau radus ir spalvotu, bet ten ratukai mazi, netinka.. norim kad didesni butu..
Atsakyti
kiek maciau Maximoj ir senukuose tai man prastoki pasirode, o kitur nelabai kur ir ieskojau. mes tai parsivezem is Airijos, maniskiui jis labai patinka. gerai, kad yra vienas ratukas priekyje, o gale du ratukai, , tai musu amziui didelis privalumas, o ten kur dedasi kojytedar ir sveiseles isijungia. atrodo tvirtas, o kiek laikys ateitis parodys, kol kas tokiu nemaciau bet manau kazkas panasaus turetu buti ir Lietuvoje.
Atsakyti
Šiame skelbime spalvingą paspirtuką parduoda mirksiukas.gif
http://www.skelbiu.lt/1396225.html

user posted image
Atsakyti
QUOTE(selgax @ 2007 05 07, 13:43)
kiek maciau Maximoj ir senukuose tai man prastoki pasirode, o kitur nelabai kur ir ieskojau. mes tai parsivezem is Airijos, maniskiui jis labai patinka. gerai, kad yra vienas ratukas priekyje, o gale du ratukai, , tai musu amziui didelis privalumas, o ten kur dedasi kojytedar ir sveiseles isijungia. atrodo tvirtas, o kiek laikys ateitis parodys, kol kas tokiu nemaciau bet manau kazkas panasaus turetu buti ir Lietuvoje.

airija mums per toli biggrin.gif maximoj taip, neblogas, nes ratukai didoki, tai lengviau vaziuoti butu, ne taip nesiotu.. bet ten standartiniai, o man norisi kazko issikirtinio unsure.gif dar pagalvojau gal nudazyti butu galima g.gif reiks dar i senius nueiti pasiziureti mirksiukas.gif

QUOTE(ketti @ 2007 05 07, 15:06)
Šiame skelbime spalvingą paspirtuką parduoda mirksiukas.gif
http://www.skelbiu.lt/1396225.html

user posted image

mum reikia 9-tojo gimtadienio proga mirksiukas.gif tai jau nelabai toksai bus schmoll.gif
bet vistiek dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Mes saviškiui penktojo gimtadienio proga padovanojom dviratuka su pridedamais ratais. Manau, porai metu užtekti turėtų.
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 03 14, 18:20)
Labutis, gal matete kas nors kur yra pirkti triraciu paspirtuku, buciau labai dekinga jei pasakytumete.

ir as noreciau suzinoti thumbup.gif
Atsakyti
Stebiuosi kad dvimetinukai nesugeba minti pedalų g.gif Mes nupirkom dviratuką 2m. gimtadieniui, mažiuką, itališką, su plastmasiniais ratais. Pirkom dukrai. Ji labai greitai išmoko po namus važinėt. Dviratukas lengvas, kokybiškas, labai džiaugiamės, vėliau kai išaugo tai dar ir pardaviau. O sūnui kai buvo 3 m. adovanojo seneliai paspirtuką - po truputį išmoko važinėti, labai geras daiktas, nes savaime išmoksta važiuot 2 ratais be jokių pastangų.
Dvimetinukui rekomenduočau pirkti dviratuką, nes triratukas nelabai reikalingas daiktas - sūnus turėjo tai taip ir neišmoko su juo minti pedalų, pedalai ant priekinio ratuko tikrai sunku minti, su dviratuku lengviau.
Geri dviratukai yra Limpopo, ir dviračių parduotuvėse, o Maximoje pirkti tikrai nerekomenduoju - ššš paskutinis
Atsakyti