Nupirkom dukrytei pirmojo gimtadienio proga, smart trike, dviratuka, labai jis mum pagelbej, nes vezime nesedi, labai patogus
Paspirtuka gavo ,kai buvo apie 2,5 metukai, dvirati po keliu menesiu, su papildomais ratukais:)
QUOTE(taniatania @ 2013 06 01, 12:28)
Paspirtuka gavo ,kai buvo apie 2,5 metukai, dvirati po keliu menesiu, su papildomais ratukais:)
o nuo kada noriai jais važinėjo?
Supermamymets, o kaip sie paspirtukai?
Perziurejau tema, bet nelabai radau atsiliepimu.
Kazkaip ziurint vaizdelius per youtube, kazkaip neatrodo smagus vaikui
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 07 18, 20:30)
Nežinau kaip kitoms, bet man tai ...na ne man vaikui
Mes tokio net nebandėm, ne itin patogus atrodo. Sūnui buvo beveik du metukai, pasodinom ant balansinio dviračio, o jau beveik keturių važinėjo su 18 colių skersmens be jokių apsaugų, nukritimų ir pan. Iki balansinio dviratuko bandėm visko po truputį, bet greitai pabosdavo ir nutrenkdavo, iki atradom balasinį dviratį, kuris buvo labiausiai pasiteisinusi investicija į vaiką, gaila, kad dukra ne taip sparčiai mokosi juo važinėti...
QUOTE(lapiuksss @ 2013 07 18, 23:54)
Nežinau kaip kitoms, bet man tai ...na ne man vaikui
Viskas nuo vaiko priklauso, neseniai maciau kieme 3 ar 4 vaikus su tokiais tik skirtingu spalvu. Labai smagiai jie visi varinejo
Aciu supermamytes uz nuomones
Vis dar svarstau, mano mergaitei 2,5 metu, bet vat atsisedo ant draugu balansinio dviracio, tai matos jai dar didokas.
Pagal jos kuduma ir nediduma labiau tiktu tas triratis. Taip ir galvoju
Vis dar svarstau, mano mergaitei 2,5 metu, bet vat atsisedo ant draugu balansinio dviracio, tai matos jai dar didokas.
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 07 20, 14:58)
Aciu supermamytes uz nuomones
Tai gal netinkamas dydis buvo?
Dviračių parduotuvėj vaikui išmėginom tokį modeliuką, kai dar nebuvo 2 m. (ūgis galėjo būt apie 86-87 cm).
Šitam balansiniui dviratukui nuleidus sėdynę maksimaliai ūgio užteko. Čia 10 colių ratai.
O vat 12 colių ratai jau per dideli buvo, net nuleidus ant maksimumo sėdynę.
Antroj foto balansinis dviratukas daug labiau patiko, nes ratai pripučiami, pirmojo iš išvaizdos atrodė taip, lyg turėtų "nusivažinėt".
QUOTE(Sonrisita @ 2013 07 20, 20:12)
Toks balansinis dviratukas daug labiau patiko, nes ratai pripučiami, pirmojo iš išvaizdos atrodė taip, lyg turėtų "nusivažinėt".
Su tokiu ir mes lakstem. Labai patiko, kokybiskas ir patogus vaikui
Gerai, kad stabdziai buvo, nes greiti nemaza pasiekdavo .
Dydis mums tiko net kelis sezonus, nes galima reguliuoti ir sedynes, ir vairo auksti.
Papildyta:
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 07 19, 09:05)
Viskas nuo vaiko priklauso, neseniai maciau kieme 3 ar 4 vaikus su tokiais tik skirtingu spalvu. Labai smagiai jie visi varinejo
3 ar 4 vaikai su tokiu pat viename kieme ...tiesiog to kiemo dviratis zvaigzde
Sekmes visoms renkantis.
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 07 18, 20:30)
Mano vaikas toki turi ir vazineja labai smagiai ir greitai, nuo kalniuko lekia pakeles kojytes, i kalniuka inesa pats.
QUOTE(Sonrisita @ 2013 07 20, 19:12)
Šitam balansiniui dviratukui nuleidus sėdynę maksimaliai ūgio užteko. Čia 10 colių ratai.
Antroj foto balansinis dviratukas daug labiau patiko, nes ratai pripučiami, pirmojo iš išvaizdos atrodė taip, lyg turėtų "nusivažinėt".
O kur toki avigo galima Vilniuje nupirkt? domina berniukui
Ir kokia mazdaug ju kaina?