Įkraunama...
Įkraunama...

Dviratukas/ paspirtukas

Nupirkom dukrytei pirmojo gimtadienio proga, smart trike, dviratuka, labai jis mum pagelbej, nes vezime nesedi, labai patogus
Atsakyti
Paspirtuka gavo ,kai buvo apie 2,5 metukai, dvirati po keliu menesiu, su papildomais ratukais:)
Atsakyti
QUOTE(taniatania @ 2013 06 01, 12:28)
Paspirtuka gavo ,kai buvo apie 2,5 metukai, dvirati po keliu menesiu, su papildomais ratukais:)

o nuo kada noriai jais važinėjo?
Atsakyti
Supermamymets, o kaip sie paspirtukai?
user posted image
Perziurejau tema, bet nelabai radau atsiliepimu.
Kazkaip ziurint vaizdelius per youtube, kazkaip neatrodo smagus vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 07 18, 20:30)
user posted image

Nežinau kaip kitoms, bet man tai schmoll.gif ...na ne man vaikui smile.gif

Atsakyti
Mes tokio net nebandėm, ne itin patogus atrodo. Sūnui buvo beveik du metukai, pasodinom ant balansinio dviračio, o jau beveik keturių važinėjo su 18 colių skersmens be jokių apsaugų, nukritimų ir pan. Iki balansinio dviratuko bandėm visko po truputį, bet greitai pabosdavo ir nutrenkdavo, iki atradom balasinį dviratį, kuris buvo labiausiai pasiteisinusi investicija į vaiką, gaila, kad dukra ne taip sparčiai mokosi juo važinėti...
Atsakyti
QUOTE(lapiuksss @ 2013 07 18, 23:54)
Nežinau kaip kitoms, bet man tai  schmoll.gif ...na ne man vaikui  smile.gif

Viskas nuo vaiko priklauso, neseniai maciau kieme 3 ar 4 vaikus su tokiais tik skirtingu spalvu. Labai smagiai jie visi varinejo 4u.gif
Atsakyti
Aciu supermamytes uz nuomones mirksiukas.gif
Vis dar svarstau, mano mergaitei 2,5 metu, bet vat atsisedo ant draugu balansinio dviracio, tai matos jai dar didokas.
Pagal jos kuduma ir nediduma labiau tiktu tas triratis. Taip ir galvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 07 20, 14:58)
Aciu supermamytes uz nuomones mirksiukas.gif
Vis dar svarstau, mano mergaitei 2,5 metu, bet vat atsisedo ant draugu balansinio dviracio, tai matos jai dar didokas.
Pagal jos kuduma ir nediduma labiau tiktu tas triratis. Taip ir galvoju doh.gif

Tai gal netinkamas dydis buvo? g.gif

Dviračių parduotuvėj vaikui išmėginom tokį modeliuką, kai dar nebuvo 2 m. (ūgis galėjo būt apie 86-87 cm).
Šitam balansiniui dviratukui nuleidus sėdynę maksimaliai ūgio užteko. Čia 10 colių ratai.
user posted image

O vat 12 colių ratai jau per dideli buvo, net nuleidus ant maksimumo sėdynę.
user posted image

Antroj foto balansinis dviratukas daug labiau patiko, nes ratai pripučiami, pirmojo iš išvaizdos atrodė taip, lyg turėtų "nusivažinėt".
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 07 20, 20:12)
user posted image
Toks balansinis dviratukas daug labiau patiko, nes ratai pripučiami, pirmojo iš išvaizdos atrodė taip, lyg turėtų "nusivažinėt".

Su tokiu ir mes lakstem. Labai patiko, kokybiskas ir patogus vaikui thumbup.gif
Gerai, kad stabdziai buvo, nes greiti nemaza pasiekdavo biggrin.gif .
Dydis mums tiko net kelis sezonus, nes galima reguliuoti ir sedynes, ir vairo auksti.
Papildyta:
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 07 19, 09:05)
Viskas nuo vaiko priklauso, neseniai maciau kieme 3 ar 4 vaikus su tokiais tik skirtingu spalvu. Labai smagiai jie visi varinejo 4u.gif

3 ar 4 vaikai su tokiu pat viename kieme bigsmile.gif ...tiesiog to kiemo dviratis zvaigzde mirksiukas.gif
Sekmes visoms renkantis.
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 07 18, 20:30)
user posted image

Mano vaikas toki turi ir vazineja labai smagiai ir greitai, nuo kalniuko lekia pakeles kojytes, i kalniuka inesa pats.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 07 20, 19:12)
Šitam balansiniui dviratukui nuleidus sėdynę maksimaliai ūgio užteko. Čia 10 colių ratai.
user posted image

O vat 12 colių ratai jau per dideli buvo, net nuleidus ant maksimumo sėdynę.
user posted image

Antroj foto balansinis dviratukas daug labiau patiko, nes ratai pripučiami, pirmojo iš išvaizdos atrodė taip, lyg turėtų "nusivažinėt".

O kur toki avigo galima Vilniuje nupirkt? domina berniukui 4u.gif
Ir kokia mazdaug ju kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 14 rugsėjo 2013 - 00:28