Pries kelis men. kai as ieskojau balansinio tai jiems skambinau. Tai kiek supratau, jie gauna po kelis kas 2 sav. ir galima susitarti kad pranestu. Na bet as lb nekantri, tai toks variantas man netiko
Pries kelis men. kai as ieskojau balansinio tai jiems skambinau. Tai kiek supratau, jie gauna po kelis kas 2 sav. ir galima susitarti kad pranestu. Na bet as lb nekantri, tai toks variantas man netiko
Sveikos, gal galetumet patarti koki paspirtuka rinktis 4 metu bernuzeliui. Dabar naudojames Mini Micro ir jis tikrai mums puikiai tarnauja. Bet mazesnei sesei norim si atiduoti ir galvoju ar jam imti Maxi Micro ar geriau ant dvieju ratu? Ir ant dvieju ratu ju yra mazais ir didesniais ratukais. UI pasiklydau besirinkdama Aciu uz patarimus
Labuka mamytės susidomėjom labai balansiniais dviratukais. Sūnui dar tik 1,5m. bet jau seniai laksto, kaip pasiutęs ir vis pribėga prie kaimynų sūsų, kuųrie dviratukais važinėjas, pačiupinėt, užsėst nori. tai vyrui labai jau patiko ta idėja apie balansinį dviratuką bet ar nebus dar per mažasis jam? nors mačiau kad yra ir triračių jų.. patarkit, kokį geriau pirkt ir ar išvis jie verti dėmesio?
Labuka mamytės susidomėjom labai balansiniais dviratukais. Sūnui dar tik 1,5m. bet jau seniai laksto, kaip pasiutęs ir vis pribėga prie kaimynų sūsų, kuųrie dviratukais važinėjas, pačiupinėt, užsėst nori. tai vyrui labai jau patiko ta idėja apie balansinį dviratuką bet ar nebus dar per mažasis jam? nors mačiau kad yra ir triračių jų.. patarkit, kokį geriau pirkt ir ar išvis jie verti dėmesio?
tai va, kad ir mes dabar tokioj "neapsisprendimo" būsenoj su vyru.. ar tas triratis ar dviratis balansinukas geriau bet tiesa pasakius kur ieškoti triračio tai net nežinau
tai va, kad ir mes dabar tokioj "neapsisprendimo" būsenoj su vyru.. ar tas triratis ar dviratis balansinukas geriau bet tiesa pasakius kur ieškoti triračio tai net nežinau
na nuo 2 metu tai realiai tik visai zemi, nes kitaip vaikas kojomis zemes nesieks. Berods mano dviratuko mini modelis yra maziausias.
O triratukai tai va: http://www.mazyliora...ug-bumble-bee-2
Musu gimines tuki turejo, sake labai gerai ju mazoji lakste
Panarsius pagal pavadinima galima ir kitur surasti. Tiesiog dabar neprisimenu, kur dar maciau
Tikrai labai pritariu Balansini mano 3.5m mergina patenkinta bando vairuoti ir tai dar pasimokyti teks,o maze 1.5m,tai dar masinyte dziaugiasi,tikrai dar su dviratuku butu jai per sudetinga tai jei tos paspiriamos masinytes neturetume is seno likusios,tai tikrai imciau kazkoki "vabaliuka"