Įkraunama...
Įkraunama...

Dviratukas/ paspirtukas

QUOTE(garbanėlė @ 2012 05 28, 11:13)
Aš irgi mažajam neišrenku - paspirtuką ar balansinį dviratuką  doh.gif ir dar iš jų kokį rinktis  g.gif
Ar važinėja vaikai su tais balansiniais? Filmuotoj medžiagoj man neatrodo patogūs jie. Maniškiui bus 2 metukai - ar pavažiuotų? Koks patogesnis?
Jei paspirtukas, tai juo kažkiek pavažiuoja - išmoko iš brolio. Tai nežinau ar dar verta žiūrėti triratį? Gal geriau iškart dviejų ratukų?

Ar pavažiuos su balansiniu būtent jūsiškis, t.y. 2 metukų nežinau, bet šiaip toks dviratukas super thumbup.gif ...Ir aišku, jeigu jį pirksit nelaukit, kad iškart atsisėdęs lėks dideliu greičiu smile.gif ...iš pradžių lėtai pažingsniuos apžergęs dviratuką, tą ir pirkdami jau galėsit išbandyti mirksiukas.gif vėliau pramokęs laikyti pusiausvyrą atsispirs stipriau ir retesni atsispyrimai leis važiuoti greičiau, o įgudęs lakstys taip, kad galėsit vytis ant savo dviračio... Smagu nerealiai yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiuksss @ 2012 05 29, 23:00)
Ar pavažiuos su balansiniu būtent jūsiškis, t.y. 2 metukų nežinau, bet šiaip toks dviratukas super  thumbup.gif  ...Ir aišku, jeigu jį pirksit nelaukit, kad iškart atsisėdęs lėks dideliu greičiu  smile.gif  ...iš pradžių lėtai pažingsniuos apžergęs dviratuką, tą ir pirkdami jau galėsit išbandyti  mirksiukas.gif  vėliau pramokęs laikyti pusiausvyrą atsispirs stipriau ir retesni atsispyrimai leis važiuoti greičiau, o įgudęs lakstys taip, kad galėsit vytis ant savo dviračio... Smagu nerealiai  yahoo.gif

man ir atrodo kad jie smagus. Dukryte bande vaziuoti, tai visai patiko, bet tas vaziavimas tai apsizergus ejo biggrin.gif Tik kad jei dydoki buvo ir sunkus. Dabar renkuosi is 2 - Kettler (pats maziausias) ir Kazan. Tik nezinau koki rintis doh.gif O gal ziuret dydesni su stabziais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 30 gegužės 2012 - 07:32
Kaip manot, kuris iš šių būtų patogesnis? Kettler ar toks Puky?
Vaikučiui dar tik bus 2 metukai. O gal kokį kitokį modelį rekomenduotumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanėlė: 30 gegužės 2012 - 10:05
QUOTE(garbanėlė @ 2012 05 30, 11:04)
Kaip manot, kuris iš šių būtų patogesnis? Kettler ar toks Puky?
Vaikučiui dar tik bus 2 metukai. O gal kokį kitokį modelį rekomenduotumėt?

Ir as savo pipirui emiau, matavom daug dvirtauku paspirtuku, bet pasilikau ties PUKY, mat jo sedyne nusileidzia zemiausiai - 29 cm (kitu maziausiai 32 cm), plius patogu kojytems pasideti. Jeigu jusu mazasis aukstesnis negu 85 cm, tai gali tikti ir ketler, ir kiti, va sitoki ziurejau ir man labai patiko, buciau emusi, bet maniskiui kedute per aukstai: http://www_dviraciai...ams_lt/kita.htm
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 05 30, 13:33)
Ir as savo pipirui emiau, matavom daug dvirtauku paspirtuku, bet pasilikau ties PUKY, mat jo sedyne nusileidzia zemiausiai - 29 cm (kitu maziausiai 32 cm), plius patogu kojytems pasideti. Jeigu jusu mazasis aukstesnis negu 85 cm, tai gali tikti ir ketler, ir kiti, va sitoki ziurejau ir man labai patiko, buciau emusi, bet maniskiui kedute per aukstai: http://www_dviraciai...ams_lt/kita.htm

Lygtai aukštesnis, reiktų dar pasimatuot. O kaip šiaip tas puky? Ar gerai rieda? Man kažkaip nepatikimai atrodo, kad ta ratas plastmasinis (ne padanga, o pats ratas). Nors ir kettler plastmasinis.
Šis kur atsiuntėt, irgi neblogai atrodo. Mums blogiausia, kad kiek randu skelbimų - visi Vilniuj, o mes Kaune - nėra kaip pasimatuot. Reikės bandyt pereit per dviračių parduotuves "gyvai".
P.S. nieko prieš būčiau pirkt dėvėtą - gal kas planuojat su saviškiu atsisveikint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 05 30, 13:33)

va as apie si balalansini galvoju, bet bijau kad pripuciami ratai., sedyne gale (lenkta ar bus patogi). O jus ji gyvai ziurejote kaip jums jis pasirode, ar nera sunkus g.gif (man puky ir patiko bet brangus, o deveto nerandu)

QUOTE(garbanėlė @ 2012 05 30, 13:55)
Lygtai aukštesnis, reiktų dar pasimatuot. O kaip šiaip tas puky? Ar gerai rieda? Man kažkaip nepatikimai atrodo, kad ta ratas plastmasinis (ne padanga, o pats ratas). Nors ir kettler plastmasinis. blush2.gif

Man tai gal ir pliusas kad ratai nepripuciami nes dviratukas lengvesnis ~1 kg, nepradurs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 30 gegužės 2012 - 13:51
QUOTE(garbanėlė @ 2012 05 30, 13:55)
Lygtai aukštesnis, reiktų dar pasimatuot. O kaip šiaip tas puky? Ar gerai rieda? Man kažkaip nepatikimai atrodo, kad ta ratas plastmasinis (ne padanga, o pats ratas). Nors ir kettler plastmasinis.
Šis kur atsiuntėt, irgi neblogai atrodo. Mums blogiausia, kad kiek randu skelbimų - visi Vilniuj, o mes Kaune - nėra kaip pasimatuot. Reikės bandyt pereit per dviračių parduotuves "gyvai".
P.S. nieko prieš būčiau pirkt dėvėtą - gal kas planuojat su saviškiu atsisveikint?  blush2.gif

Nu va, gavom, tai maniskiui dar poros cm truksta, kad pilnai kojyte padetu ant zemes, bet bando vaziuoti. Labai fainutis wub.gif Nzn, man tie plastmasiukai vidury netrukdo g.gif Tikrai nera nekokybiskai padarytas. Puky yra Kaune, parduotuve Jurbarko gv, nuvaziuokit ir paziuresit 4u.gif http://www.tavovaikams.lt/kontaktai/lt

QUOTE(Kačia @ 2012 05 30, 14:50)
va as apie si balalansini galvoju, bet bijau kad pripuciami ratai., sedyne gale (lenkta ar bus patogi).  O jus ji gyvai ziurejote kaip jums jis pasirode, ar nera sunkus g.gif (man puky ir patiko bet brangus, o deveto nerandu)
Man tai gal ir pliusas kad ratai nepripuciami nes dviratukas lengvesnis ~1 kg, nepradurs.

Gyvai maciau, ir jei mano mazius nebutu per mazas, buciau emusi, nes ir dviratukas superinis, ir kaina gera. Sunkumo panasiai turbut, va cia galit daugiau info apie ta rast:
http://kazambikes.com/whykazam.aspx
Atsakyti
O, ačiū už nuorodą - reikės būtinai pasimatuot thumbup.gif
Atsakyti
Vakar savo dukrytei nupirkom KaZAM http://www.youtube.c...h?v=StuRK5uDN8w. Dukryte nenorejo is ranku paleisti , matosi patogus ir pagal dydi geras. Ziuresim kaip toliau seksis.
Apie dviratuka - patiko, kad labai lengvai sedynes aukstis reguliuojasi (galetu ir vairas), ratai guoliniai, nemazi, nera sunkus. Nelabai patiko, kad rato ir vairo sujungimas nera guolinis, vaira pasukus rata galima apsukti 180 laipsniu (nezinau ar tai gerai), galetu tureti atramos kojele, galetu but dailiau padarytas (pvz. kaip PUKY).

Patarimas - pries perkant bet koki balansini dviratuka butinai gyvai apziureti ir leisti vaiku isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 31 gegužės 2012 - 07:57
QUOTE(Kačia @ 2012 05 31, 08:33)
Vakar savo dukrytei nupirkom KaZAM http://www.youtube.c...h?v=StuRK5uDN8w. Dukryte nenorejo is ranku paleisti , matosi patogus ir pagal dydi geras. Ziuresim kaip toliau seksis.
Apie dviratuka -  patiko, kad labai lengvai sedynes aukstis reguliuojasi (galetu ir vairas), ratai guoliniai, nemazi, nera sunkus. Nelabai patiko, kad rato ir vairo sujungimas nera guolinis, vaira pasukus rata galima apsukti 180 laipsniu (nezinau ar tai gerai),  galetu tureti atramos kojele, galetu but dailiau padarytas (pvz. kaip PUKY).

Patarimas - pries perkant bet koki balansini dviratuka butinai gyvai apziureti ir leisti vaiku isbandyti mirksiukas.gif

Puky irgi priekinis ratas apsisuka pilnai, mano mazius tai ir eina su apsuktu doh.gif O del dailumo - puky ir kaina skiriasi 75 Lt 4u.gif Bet koks skirtumas - vistiek apsibraizys, nusiteps ir pan...
Tiesa, PUKY tiek vairas, tiek sedyne reguliuojasi, bet reiktu tureti specialu rakta, o pridetas nebuvo, tai vaira siaip ne taip su atsuktuvu prisukau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 31 gegužės 2012 - 12:57
QUOTE(Ga-aP @ 2012 05 31, 13:56)
Tiesa, PUKY tiek vairas, tiek sedyne reguliuojasi, bet reiktu tureti specialu rakta, o pridetas nebuvo, tai vaira siaip ne taip su atsuktuvu prisukau  doh.gif

na mums ir reiks spec rakta isigyti, norin pakelti vaira rolleyes.gif
O kai pirkau KaZam tai sake, kad ju yra dar mazesniu modeliu, bet tuo metu neturejo smile.gif
Atsakyti
Dar norėčiau sužinoti, ar vaikučiai deda kojeles į ta vietą, kur padaryta? Kažkaip youtube pažiūrėjau, labai patogiai ir su tais paprastais "balkiukais" važiuoja (kur nėra vietos kojom). Kas turit ilgesnį laiką ir matėte visus pliusus bei minusus, jei rinktumėte mažyliui iš naujo balansinį dviratuką, ar būtinai žiūrėtumėte tik su vieta kojytėm?
Atsakyti