QUOTE(garbanėlė @ 2012 05 28, 11:13)
Aš irgi mažajam neišrenku - paspirtuką ar balansinį dviratuką ir dar iš jų kokį rinktis
Ar važinėja vaikai su tais balansiniais? Filmuotoj medžiagoj man neatrodo patogūs jie. Maniškiui bus 2 metukai - ar pavažiuotų? Koks patogesnis?
Jei paspirtukas, tai juo kažkiek pavažiuoja - išmoko iš brolio. Tai nežinau ar dar verta žiūrėti triratį? Gal geriau iškart dviejų ratukų?
Ar važinėja vaikai su tais balansiniais? Filmuotoj medžiagoj man neatrodo patogūs jie. Maniškiui bus 2 metukai - ar pavažiuotų? Koks patogesnis?
Jei paspirtukas, tai juo kažkiek pavažiuoja - išmoko iš brolio. Tai nežinau ar dar verta žiūrėti triratį? Gal geriau iškart dviejų ratukų?
Ar pavažiuos su balansiniu būtent jūsiškis, t.y. 2 metukų nežinau, bet šiaip toks dviratukas super ...Ir aišku, jeigu jį pirksit nelaukit, kad iškart atsisėdęs lėks dideliu greičiu ...iš pradžių lėtai pažingsniuos apžergęs dviratuką, tą ir pirkdami jau galėsit išbandyti vėliau pramokęs laikyti pusiausvyrą atsispirs stipriau ir retesni atsispyrimai leis važiuoti greičiau, o įgudęs lakstys taip, kad galėsit vytis ant savo dviračio... Smagu nerealiai