Sirdis apsalo pamacius...
kad as mokeciau tokius sedevrus kurt...
šitas paltukas visai nesudėtingas, tik reikia kantrybės jį nusimegzti
Labai patiko šalikas iš burbulų,bet nežinau kaip pasidaryti tuos lygius burbulus,kur beveik nesimato siūlų? Jei kas žinot kaip juos daryti,išduokit paslaptį
QUOTE(Marzde @ 2005 10 10, 17:36)
Labai patiko šalikas iš burbulų,bet nežinau kaip pasidaryti tuos lygius burbulus,kur beveik nesimato siūlų? Jei kas žinot kaip juos daryti,išduokit paslaptį
Gal jie tiesiog pavelti, ar iš kitokių siūlų kur labiau veliasi. Aš buvau padariusi vaikui žaisti, čiupinėti burbulą iš kažkokių siūlų (vilna+akrilas), ta pasivėlę panašiai atrodė
O čia mano mezginys leliukui
neiseina nuotraukytes idet, tipo per didele nu bandysiu dar karta, gal pavyks...is manes tokia kompiuterasate
Kompe nuotrauką sumažink,tada dėk
QUOTE(Marzde @ 2005 10 10, 17:36)
Tuos, kur beveik nesimato siulu, burbulus tikriausiai geriausia butu daryti is neverptos vilnos siulu. Tokiu babinose reiktu paieskot kur nors turgeliuose (buna isnesa is verpyklu ) . Kadaise vaikystej tik is tokiu ir megzdavau, pridedama viena verpta.
Nu va dabar bandau įdet, tikiuosi pavyks
Pagaliau šiaip ne taip įkėliau tik gal per mažas biški
Kitas bus didesnis
Kitas bus didesnis
O čia komplektukas
O čia komplektukas