Sveikos, iš kart atsiprašau tikriausiai apie liemenes jau kur nors kalbėjote , bet peržiūrėjua tikrai daug, bet nepavyko rasti radau patinkančią liemenę, bet neturiu schemutes, kaip ja numegzti. O labai užėjo noras Pačio brėžinio, kaip ten rankovėms ir V formos kakla išmegzti.
Na kadangi cia uzsuka ir mezgejos ir siuvejos, tai gal kas nors galesit man padet .Labai man reik tokiu sagu-akiu arba siuvinetu aplikaciju(na buna tokiu gatavu pirkt)ant kepures. . Pas Scarlett radau kepuriuka su tokiom sagom.Gal kuri zinot kur Kaune gaut? Ir is vis kur Kaune yra sagu parduotuviu? Help!
Kazkur tikrai tikrai buvau radus nuoroda i puslapi kur parodyta kaip kojine sir pirstines megzti, rusiskas puslapis, tik gail aneisisaugojau, jei rasiu butinai pasakysiu. Pabandyk ir tu paieskoti gal rasi greiciau
Brangios mezgejos, padekite prasau rasti skotu terjero mezgimo schema, kriksto sunus baisiai megztinio su tokiais suniukais nori, o as niekur schemos nerandu
nusipirkau medziagos (paltine, vilnone) labai derancios splava ir tekstura prie palto. noriu pasidaryti salika. medziagos gabalas 60*150 . labai reikia ideju kaip galeciau salika dekoruoti galvoju kutosus prie tos medziagos prinerti. dar mastau gal pasiaurinti ta salika , gal per platus tokiam ilgiui 150 cm jauciu uzteketu kokiu 30-40 cm
gal kuri matet internete saliku ne megstu ar nertu bet medziaginiu. as pati tokiu nemaciau, bet labai noriu paziureti, kad pasisemciau ideju