QUOTE(nireglina @ 2007 04 06, 09:32)
O aš nesu girdėjusi, kad gimtų mergaitė, kai gydytojai sako, jog bus berniukas. Atvirkštinių variantų yra.
Buna buna . Mano pussesere kai laukesi, tai visa laika gydytojai sake, kad bus berniukas. Ir echoskopas tipo rode, kad berniukas. Pussesere ir varda isrinko tik berniukui. Buvo 100proc. isitikinus, kad gims vyrukas. Tai gerai tik, kad berniukisku rubeliu neprisipirko, nes galutiniam rezultate augina grazute mergyte
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 11, 15:59)
sveikos mergytes blush2.gif man tai ir liudna ir geda doh.gif doh.gif doh.gif taip buvau isitikinus kad mergyte bet ir privaciam sake kad berniukas doh.gif doh.gif doh.gif tad patarkit kaip susitaikyt su savo svajones suduzimu doh.gif doh.gif doh.gif [nes tiek metu planavau doh.gif doh.gif doh.gif ] o stai auginsiu trecia berna ir zinau kad ketvirto nebus nes viska daba isbandziau doh.gif doh.gif doh.gif ziunau kad taip neturi but bet tiesiog zliumbiu antra diena ir nezinau kaip pamirst savo svajone doh.gif doh.gif doh.gif
Oi, Maluma, suprantu tavo liudesi, bet yra kaip yra ir nieko nebepakeisi. Mazylis dabar jaucia visas tavasias emocijas, todel tavo liudesys, kad jis nera ta issvajotoji dukryte, gali mazyliui labai pakenkti. Paprasciausiai galvok apie tai - ar labiau noretum sveiko, gero, grazaus ir gyvenime laimingo sunaus, kuriuo galetum dziaugtis ir didziuotis, ar blogos, negrazios ir gyvenime nelaimingos mergaites, del kurios tektu tik asaras lieti, vargu kruva aptureti ir negaletum pasididziuoti savo dukra? Taip galvojant tau bus lengviau susitaikyti su mintim, kad laukiesi sunelio. Ir dar. Gal tavo trys sunai veliau tau padovanos pulka graziu anukyciu . Vat ir issipildys tavo svajone - galesi pinti kasytes, risti i plaukus kaspinus, puosti anukeles suknytemis . Ir busi laiminga mociute