Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(nireglina @ 2007 04 06, 09:32)
O aš nesu girdėjusi, kad gimtų mergaitė, kai gydytojai sako, jog bus berniukas. Atvirkštinių variantų yra.

Buna buna smile.gif . Mano pussesere kai laukesi, tai visa laika gydytojai sake, kad bus berniukas. Ir echoskopas tipo rode, kad berniukas. Pussesere ir varda isrinko tik berniukui. Buvo 100proc. isitikinus, kad gims vyrukas. Tai gerai tik, kad berniukisku rubeliu neprisipirko, nes galutiniam rezultate augina grazute mergyte biggrin.gif

QUOTE(MALUMA @ 2007 05 11, 15:59)
sveikos mergytes blush2.gif man tai ir liudna ir geda doh.gif doh.gif doh.gif taip buvau isitikinus kad mergyte bet ir privaciam sake kad berniukas doh.gif doh.gif doh.gif tad patarkit kaip susitaikyt su savo svajones suduzimu doh.gif doh.gif doh.gif [nes tiek metu planavau doh.gif doh.gif doh.gif ] o stai auginsiu trecia berna ir zinau kad ketvirto nebus nes viska daba isbandziau doh.gif doh.gif doh.gif ziunau kad taip neturi but bet tiesiog zliumbiu antra diena ir nezinau kaip pamirst savo svajone doh.gif doh.gif doh.gif

Oi, Maluma, suprantu tavo liudesi, bet yra kaip yra ir nieko nebepakeisi. Mazylis dabar jaucia visas tavasias emocijas, todel tavo liudesys, kad jis nera ta issvajotoji dukryte, gali mazyliui labai pakenkti. Paprasciausiai galvok apie tai - ar labiau noretum sveiko, gero, grazaus ir gyvenime laimingo sunaus, kuriuo galetum dziaugtis ir didziuotis, ar blogos, negrazios ir gyvenime nelaimingos mergaites, del kurios tektu tik asaras lieti, vargu kruva aptureti ir negaletum pasididziuoti savo dukra? Taip galvojant tau bus lengviau susitaikyti su mintim, kad laukiesi sunelio. Ir dar. Gal tavo trys sunai veliau tau padovanos pulka graziu anukyciu mirksiukas.gif . Vat ir issipildys tavo svajone - galesi pinti kasytes, risti i plaukus kaspinus, puosti anukeles suknytemis rolleyes.gif. Ir busi laiminga mociute drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is tikro, jei net echoskopai "gryba pjauna", tai kaip galima tiketi tais prietarais? is tikro, kaip kazkuri mamyte cia pasake, cia gali tik zaidimas toks buti, del smagumo.
man echoskopas nerodo nieko, pagal mano isvaizda daug kas speja , kad bus berniukas (pilvukas nedidelis, veidas neisbertas, nepykino visiskai), o pati jauciu ir keli artimiausi zmones sapnavo, kad gims mergyte doh.gif ziuresim, kuri teorija pasitvirtins biggrin.gif
Atsakyti
kol dar nezinojau, turejau tiesiog mamiska nuojauta, kad bus berniukas, sapnavau, kad turiu sunu 3 kartus, pilvas smailus, veidas grazus, zodziu visi prietarai, kad berniukas, tai paskui patvirtino kad turetu berniukas gimti thumbup.gif o finale pamatysim 100 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 05 27, 12:21)
Buna buna  smile.gif . Mano pussesere kai laukesi, tai visa laika gydytojai sake, kad bus berniukas. Ir echoskopas tipo rode, kad berniukas. Pussesere ir varda isrinko tik berniukui. Buvo 100proc. isitikinus, kad gims vyrukas. Tai gerai tik, kad berniukisku rubeliu neprisipirko, nes galutiniam rezultate augina grazute mergyte  biggrin.gif
Oi, Maluma, suprantu tavo liudesi, bet yra kaip yra ir nieko nebepakeisi. Mazylis dabar jaucia visas tavasias emocijas, todel tavo liudesys, kad jis nera ta issvajotoji dukryte, gali mazyliui labai pakenkti. Paprasciausiai galvok apie tai - ar labiau noretum sveiko, gero, grazaus ir gyvenime laimingo sunaus, kuriuo galetum dziaugtis ir didziuotis, ar blogos, negrazios ir gyvenime nelaimingos mergaites, del kurios tektu tik asaras lieti, vargu kruva aptureti ir negaletum pasididziuoti savo dukra? Taip galvojant tau bus lengviau susitaikyti su mintim, kad laukiesi sunelio. Ir dar. Gal tavo trys sunai veliau tau padovanos pulka graziu anukyciu  mirksiukas.gif . Vat ir issipildys tavo svajone - galesi pinti kasytes, risti i plaukus kaspinus, puosti anukeles suknytemis  rolleyes.gif. Ir busi laiminga mociute  drinks_cheers.gif

bet kodel nemanai kad ir man gali nutikt kaip tavo pusseserei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 27, 20:20)
bet kodel nemanai kad ir man gali nutikt kaip tavo pusseserei  blush2.gif

smile.gif Oi, Maluma, jei bus skirta, tai taip ir nutiks mirksiukas.gif . Bet jei nenutiktu, tai nenukabink nosies. Vis gi, bet kokiu atveju svarbiausia, kad vaikutis butu sveikas, geras ir laimingas rolleyes.gif . Beje, as taip pat labai norejau mergytes, nes berniuka jau turiu. Tiek as, tiek vyras, dar man nesant nesciai, esam sapnave mergyte, kaip kad ji yra musu dukra, bet vat echoskopas lyg ir berniuka mums ipaisyti nori g.gif . Na ir ka, negi dabar verksiu del to? Vis tiek nieko nebepakeisim. Tad laukiam sveiko vaikucio ir tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 05 28, 22:51)
smile.gif Oi, Maluma, jei bus skirta, tai taip ir nutiks  mirksiukas.gif . Bet jei nenutiktu, tai nenukabink nosies. Vis gi, bet kokiu atveju svarbiausia, kad vaikutis butu sveikas, geras ir laimingas  rolleyes.gif . Beje, as taip pat labai norejau mergytes, nes berniuka jau turiu. Tiek as, tiek vyras, dar man nesant nesciai, esam sapnave mergyte, kaip kad ji yra musu dukra, bet vat echoskopas lyg ir berniuka mums ipaisyti nori  g.gif . Na ir ka, negi dabar verksiu del to? Vis tiek nieko nebepakeisim. Tad laukiam sveiko vaikucio ir tiek  wub.gif

matai antro as irgi rami laukiau nes zinojau kad trecia turesiu verysad.gif 4u.gif ale kokiam beprotnamy gyvenu doh.gif juk zini patys artimiausi kad mazyles norejau bet bus berniukas bet vakar bobule suknyte nupirko verysad.gif is proto mane visi isves jau as nieko nen oriu doh.gif
Atsakyti
man 14 metu, cia uzsiregistravau padiskutuoti ir suzinoti ziniu. mano maama laukiasi 16 savaitę. 4u.gif dabar jau pasitaise, bet anksciaU sake visa diena pykindavo, bet ne karto nevėme, spuogu neturi, o ir siaip pasirade linksmesnė ir sake traukia prie surumo smile.gif mano nuojauta kad man pagimdys berniuka smile.gif kaip manot, ar jau galima suzinot kas gims? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 05 29, 08:35)
man 14 metu, cia uzsiregistravau padiskutuoti ir suzinoti ziniu. mano maama laukiasi 16 savaitę. 4u.gif dabar jau pasitaise, bet anksciaU sake visa diena pykindavo, bet ne karto nevėme, spuogu neturi, o ir siaip pasirade linksmesnė ir sake traukia prie surumo smile.gif mano nuojauta kad man pagimdys berniuka smile.gif kaip manot, ar jau galima suzinot kas gims? g.gif  lotuliukas.gif

Kokia saunuole tavo mama ir tu ,kad ja rupinies ir tau idomu,greitu laiku jai turetu daryti ultragarsa ir turetu jau matytis kas gims.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 05 29, 19:35)
man 14 metu, cia uzsiregistravau padiskutuoti ir suzinoti ziniu. mano maama laukiasi 16 savaitę. 4u.gif dabar jau pasitaise, bet anksciaU sake visa diena pykindavo, bet ne karto nevėme, spuogu neturi, o ir siaip pasirade linksmesnė ir sake traukia prie surumo smile.gif mano nuojauta kad man pagimdys berniuka smile.gif kaip manot, ar jau galima suzinot kas gims? g.gif  lotuliukas.gif

Jau neužilgo sužinos ką turės,nes apie devynioliktą savaitę darys ultragarso tyrimą mirksiukas.gif Tai jei nebus slapukas,tai sužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
kuo daugiau skaitau,tuo labaiu aiškėja-lyties nenuspėsi niekaip lotuliukas.gif po pirmo echo mum pasake kad greičiausiai berniukas,paskui spėjo kad mergaitė (mažius daugiau kaip pusę nėštumo sėdėjo apsižergęs virkštelę),o po paskutinio echo patikino kad berniukas.O mano tėtė ir mama ir šiaip aplinkiniai jau senai suokia,kad nešioju mergaite ir ne kitaip biggrin.gif beje mane pykino pirmus mėn,paskui pradėjau kimšti saldumynus,negro juosta jau atsirado,tai spėk kaip nori biggrin.gif dabar jau rūpinuosi kad tik sveikas būtų ir gimdymas sėkmingai praeitų-kitkas nesvarbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 05 29, 21:25)
Kokia saunuole tavo mama ir tu ,kad ja rupinies ir tau idomu,greitu laiku jai turetu daryti  ultragarsa  ir turetu  jau matytis  kas gims.

ačiū ax.gif mama sake nesakys jej suzinos, bet zinau kad man pasakys (isprasysiu) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 30 gegužės 2007 - 14:22
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 29, 07:20)
matai antro as irgi rami laukiau nes zinojau kad trecia turesiu  verysad.gif  4u.gif  ale kokiam beprotnamy gyvenu  doh.gif  juk zini patys artimiausi kad mazyles norejau bet bus berniukas bet vakar bobule suknyte nupirko  verysad.gif is proto mane visi isves jau as nieko nen oriu  doh.gif

Tai vat, tu zinojai, kad trecia turesi, o as zinau, kad trecio pas mane nebus smile.gif . Sitas kleckas antras ir paskutinis. Tad mano situacija gaunasi kaip ir tavoji doh.gif . Maniskiai irgi visi zinojo, kad mergytes labai noriu, vyras net sakydavo - tu taip nori mergytes, kad bijau, jog jei butu berniukas, tu jo gal ir nemyletum biggrin.gif . Na ir kaip gi nemylesi? Juk tai tavo vaikas ir koks skirtumas ar berniukas, ar mergyte. Nes jei galvoji, kad gali nelaukiamos lyties mazylio nemyleti, tuomet jau geriau aplamai neplanuoti to vaikelio ir negimdyti schmoll.gif . O tavo artimieji tai keistai elgiasi. Kaip tik turetu tave nuraminti, o cia suknytes perka... blink.gif
Atsakyti