Man visi sakė, kad turėsiu sūnų nes veidukas kaip buvo taip ir liko švarus, be jokių dėmių, na žodžiu buvau gražutė nėštukė ir pilvas sakė visi, kad toks būna nešiojant berniuką, bet va pagimdžiau nuostabią mergytę visų nustebimui
QUOTE(nicas @ 2007 03 30, 07:44)
manes nepykino, tip be proto svaigo galva ir nestumas labai sunkus, bet as nuo pirmos dienos zinau, kad laukiuos berniuko, tiesiog jauciu, pilvas grazutis, nedidelis, bet ir ne smailas, veidas visas isbertas ir ne tik - kunas taip pat, valgau viska is eiles, viena diena saldumynus, kita - marinuotus agurkelius:) echo rode berniuka, nors as prasiau nesakyti kas, tiesiog pati sirdim jauciu, kad gims berniukas, manau tai pats geriausias rodiklis, tikiu, kad ir jus kiekviena jauciat ka nesiojat po krutine:) sekmes visoms
nebetikiu niekuo, pusbrolio zmona, po echo prisipirko roziniu suknuciu ir gime berniukas, kita pazystama pagimde pries savaite mergyte, nors pilvas buvo smailas, visos "ekspertes" galva dejo, kad bernas bus, ji pati "jaute" kad nesioja berniuka... geriausia nezinoti, bus staigmena...
QUOTE(Ausrinka @ 2007 03 27, 23:12)
Man irgi atitiko
iki siol buvau isitikinusi, kad bus mergaite
aplinkiniai vis sake - mergaite, bus mergaite... tai nesusivaldzius ir nusipirkau sukneliu, bet nedaug...
o penktadieni nuejau tartis del gimdymo ir padare echo - spekit, ka pasake... ogi kad 100 % bus berniukas as kad pradejau garsiai juoktis nepatikejau, dar dvejojau, bet tada daktare parode per visa ekrana mazylio pasididziavima ir dar prajuokino, sakydama, kad "kiausiukai laaabai jau prisirpe" taip kad dabar juokiames su mama,kad suknelem rengsim leliu musu
bet visi pozymiai, viskas rode, kad bus mergaite - o pasirodo visai atvirksciai...
tai vat, isvada - niekuo nepasitikek ir netikek... kas bus-tas, svarbu lialiukas gimtu sveikas ir stiprus, o lytis nera taip svarbu
aplinkiniai vis sake - mergaite, bus mergaite... tai nesusivaldzius ir nusipirkau sukneliu, bet nedaug...
o penktadieni nuejau tartis del gimdymo ir padare echo - spekit, ka pasake... ogi kad 100 % bus berniukas as kad pradejau garsiai juoktis nepatikejau, dar dvejojau, bet tada daktare parode per visa ekrana mazylio pasididziavima ir dar prajuokino, sakydama, kad "kiausiukai laaabai jau prisirpe" taip kad dabar juokiames su mama,kad suknelem rengsim leliu musu
bet visi pozymiai, viskas rode, kad bus mergaite - o pasirodo visai atvirksciai...
tai vat, isvada - niekuo nepasitikek ir netikek... kas bus-tas, svarbu lialiukas gimtu sveikas ir stiprus, o lytis nera taip svarbu
QUOTE(asariukele @ 2007 05 06, 20:37)
iki siol buvau isitikinusi, kad bus mergaite
Tai gal antram leliukui pravers ir suknelės
QUOTE(Ausrinka @ 2007 03 27, 21:12)
Turiu 2 sūnus, pagal šią lentelę abu- mergaitės .
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 28, 15:57)
sako, jei labai pykina, sunku nesioti dazniausiai buna panele, o jei gerai jautiesi, jokio pykinimo buna berniukas
Šitas man atitiko .
QUOTE(Soul @ 2007 05 07, 09:59)
Šitas man atitiko .
O man ne Nepykino visai ir gimė mergaitė
Pagal lencikes paskaiciavimus turesiu bachuriuka...
Nors dar tik nestumo pradzia (5 sav.) bet manes visai nepykina! Jei ne krutines pasunkejimas ir vakarais lengvas maudimas pilvo apacioje- neitarciau, kad laukiuosi..
Pagal mano paskaiciavimus del seses mergaites- sutampa...Nors mano seseriai irgi prognozavo berniuka.
Nors dar tik nestumo pradzia (5 sav.) bet manes visai nepykina! Jei ne krutines pasunkejimas ir vakarais lengvas maudimas pilvo apacioje- neitarciau, kad laukiuosi..
Pagal mano paskaiciavimus del seses mergaites- sutampa...Nors mano seseriai irgi prognozavo berniuka.
Šiaip aš netikiu jokiais burtais. Man viūsi sakė, kad bus berniukas, nes atrodžiau gražiai, pilvas buvo aukštai, dar + pernešiojau. Bet gimė mergaitė. Nesąmonės visokie burtai ir prietarai. Ir su siūlu mane vyro sesuo būrė. Sakė, kad berniukas. Ir labai ji tuom tiki ,tai kai gimė mergaitė, buvo labai nustebus.
manes nepykino turim berniuka
laba. nestumo metu manes nepuole jokie spuogai ir panasiai.gime berniukas nors laukiau mergaites
O man dzin kas gims.Nelaukiu nei mergytes nei berniuko,laukiu vaikiuko.Pirma nestuma nuo pirmos dienos mane visi tik ir erzindavo su savo tom nupezusiom pranasystem,burtais.Pastoviai visi klausinedavo ka valgai,ko nevalgai.I pilva spoksodavo,kokios gi ten jis formos.Kai sakydavo kad berniukas,klausdavau:-tai ka gal pimpaliukas issikises matosi per pilva.Nu kokiu tik nesamoniu neisgirsdavau.Ir pagal visokias datas spieliojo.Nervuodavo zodziu tas viskas mane.Daba laukiuos antra kart,ir visiem kaip bausme,nesakysiu kol pilvelis nesimatys.Slepsiu kiek imanysiu,kad galeciau ramei lauktis,be visokiu sapalioniu.Tikiuos puse nestumo pavyks nuslet.Vyrui isakyta niekam nesigirt.Nes jau daba isivaizduoju kokie bus pirmi klausimai:-nu ir kaip,ar pykin?Ar jauties kaip per pirma nestuma?Jei pasakysiu kad taip pat,sakys vel gims mergaite.Jei pasakysiu kad kitaip,tai aisku berniuka pranasaus.