beje dar sako,jei pilvas aukstai tai berniukas,jei zemai-mergyte cia irgi neaisku kiek tiesos
[/quote]
galesiu pasakyt ar tai tiesa nes mano pilvukas labai zemai yra. Laiko liko tik 2 sav.
o del tos formules tai... pastojimo menesiuka buvp mano gimtadienis, tai jei paskaiciuoju vienus metus, tai gaunasi, lyginis, o jei kitus, nelyginis, tai kaip suprast?
oj tikrai nedaug jau tau liko parasyk ko sulaukete
sveikutes,bet jus man sakykite ka gali reiksti ginekologes pasakymas lyties 99%? as niekaip nesuprantu....
QUOTE(msVeta @ 2009 08 27, 14:09)
sveikutes,bet jus man sakykite ka gali reiksti ginekologes pasakymas lyties 99%? as niekaip nesuprantu....
reiskia, kad galutinai viska suzinosi, kai gims
QUOTE(msVeta @ 2009 08 27, 14:09)
100 procentu,niekur niekas negarantuoja
... ...uoj kaip mane kankina tas smalsumas, kas ten pas mane pradejo spurdeti vakar...po 4 dienu begsiu ehoskopo ir jau gal uzmatys ka slepia tarp kojyciu...visi teigia, kad bus mergyte, paziuresim kas cia teisus buvo...mano pilvukas toks smailus, atsikises pasidare, o oda lygi, net lyg pagrazejau ir visai nepykino...vieni prietarai su kitais pinasi...na jau greit bus aisku, kas tiesa ir kas mitas...
Mano pilvukas smailus toks, bet va auga sūnelis viduje ... Ir neberia nė kiek manęs
Aš ko gero pasitikėjau nuojauta. Visi kalbėjo, kad berniukas, bet kažkur giliai pati maniau kad mergaitė. Ir dabar jaučiu, kad niekada neturėsiu sūnaus, tik mergaites, kad ir kiek jų bus...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.