Man visi bobučių prietaraiteigė,kad bus berniukas.Manęs ir nepykino,ir gerai atrodžiau bei gerai jaučiausi visą nieštumą.Beveik visi tie kalendoriai pranašavo taip pat berniuką.echoskopas rodė mergytę.Prieš keletą dienų pagimdžiau gražutę Tai kad mamytės netikėkit tais prietarais,nei kalendoriais.Net gi echoskopas nevisada pasitvirtina.Svarbiausia,kad vaikelis būtų sveikas
Na manes su pirmuoju irgi visai nepykino ir veidas svarus buvo. Saldumynais retkarciais pasmaguriaudavau, o be varskes tai turbut nei dienos neistverdavau. Gime berniukas. O dabar net nezinau, veidas lyg ir truputi pabertas. Labai tikiuosi kad bus mergyte
O mane su abėjais berniukais tai visai visai nepykino, o dabartinį neštumą- tai ištisus 3 mėnesius , tai po 2 savaičių eisim apžiurėt pilvuko gyventoją , gal pasirodys
Mano veidas su dukryte buvo lygus,lygus,dabar tikrai kaip nubertas,iškilimai visokie nežinau ką turėsiu,tikiuosi sūnelio,bet...šiandien darė echo...nesakė ar nematė,23 savaitės,turėtų matytis,eisiu privačiai tai pasakys jei pamatys.
Koks žmogaus vidus, taip jis sprendžia apie kitus. (Tomas Kempietis)
labukas! wa ir pas mae negalejo nustayt lyties....gaila,bet nuojauta sako kad gims mergaite,o be to juk neswarbu,kas bus ta ir mylesim. swarbiausia kad butu waikiukas sweikas
labukas!
wa ir pas mae negalejo nustayt lyties....gaila,bet nuojauta sako kad gims mergaite,o be to juk neswarbu,kas bus ta ir mylesim. swarbiausia kad butu waikiukas sweikas
labukas!
wa ir pas mae negalejo nustayt lyties....gaila,bet nuojauta sako kad gims mergaite,o be to juk neswarbu,kas bus ta ir mylesim. swarbiausia kad butu waikiukas sweikas
visad svajojau apie mergyte bet turiu berniuka o antro vel noriu berniuko nezinu kodel taip persiverte svajone ai bet jokio skirtumo kas bus tikra ner svarbu daba...