Nemanau,kad yra kažkokie konkretųs požymiai,bet mano dabartinis nėštumas dauguma jų paneigiaPVZ:pilvas toks pat forma ir dydžiu,kaip supirmu laukiausi berniuko,o dabar mergaitės,veidas skaistus ir be spuogų irttt
Man burtai rodo berniuka, kiti pozymiai kad mergaite, bet kadangi as nelabai tikiu prietarais ir burtais tai per daug nieko nesitikiu,kas bus tas bus gerai
Mn vieni burtai rodo kad berniukas kiti kad mrgaite..Veidas mano tragiskas beria juodai
saldumynu valgyti nenoriu visai, kaip ir mesos fui
Nors mums tik devinta savaite as jau nuo pradziu zinojau kad bus berniukas(tiksliau tikiu) ir visa laika tik apie tai galvoju...
O kaip cia bus tai pamatysim kaip jau ateis
prisisikaiciu viskokiu spejimu ir nebeatrenku ka sau pritaikyti
saldumynu valgyti nenoriu visai, kaip ir mesos fui
Nors mums tik devinta savaite as jau nuo pradziu zinojau kad bus berniukas(tiksliau tikiu) ir visa laika tik apie tai galvoju...
O kaip cia bus tai pamatysim kaip jau ateis
prisisikaiciu viskokiu spejimu ir nebeatrenku ka sau pritaikyti
man irgi vieni burtai rodo kad berniukas kiti kad mergaite.O jauciuosi lygiai taip pat kaip ir pirma su savo pirmagime.Ir visos mano mintys tik apie mergaite net pati nezinau kodel.Ir pirma kart taip pat galvojau.Tai net nezinau nei ka galvot.Juk kaip sako kas gims ta auginsim
pritariu kas gims tuo ir dziaugsimes
QUOTE(musiushka @ 2009 07 24, 12:18)
pritariu kas gims tuo ir dziaugsimes
juk svarbiausia kad butu sveikas
Mane pirmo nestumo metu labai pykino, veidas visas isbertas buvo, remuo kamavo, na zodziu, be galo sunkus nestumas buvo Gime grazuole dukryte, verta kiekvienos dienos kanciu
Siuo metu 8 sav. kaip laukiuosi, dar nezinom lyties, bet jau pykina ir spuogeliai bando lysti... Kaip bus taip, nusiteikusi ir vel sunkumams, svarbu, kad sveikas vaikutis gimtu.
Siuo metu 8 sav. kaip laukiuosi, dar nezinom lyties, bet jau pykina ir spuogeliai bando lysti... Kaip bus taip, nusiteikusi ir vel sunkumams, svarbu, kad sveikas vaikutis gimtu.
Jau tik ne pagal pilvo forma ir apie maista kuri valgai reikia spresti apie vaikucio lyti. Musu su pussesere pilvai buvo absoliuciai skirtingi, bet pas abi berniukai. Ir saldumynai abi trauke, ko sako, kad su beniukais nebuna. Ai, nesuprsi cia...
Papildyta:
tiesa, dar mano oda buvo skaisti, o jos veidelis papurtes ir spoguotas, nors sako, kad mergaites is mamu grozi atima, bet kaip minejau, pas ja berniukas
Papildyta:
QUOTE(Deville @ 2009 08 05, 14:49)
Jau tik ne pagal pilvo forma ir apie maista kuri valgai reikia spresti apie vaikucio lyti. Musu su pussesere pilvai buvo absoliuciai skirtingi, bet pas abi berniukai. Ir saldumynai abi trauke, ko sako, kad su beniukais nebuna. Ai, nesuprsi cia...
tiesa, dar mano oda buvo skaisti, o jos veidelis papurtes ir spoguotas, nors sako, kad mergaites is mamu grozi atima, bet kaip minejau, pas ja berniukas
Puola spuogeliai, veido skaistumo nebeliko, valgu ir mesa, ir saldumynus, pagal paskutini echo laukiuosi berniuko
Netikiu nei, kad pilvo forma, nei spuogai ar kiti prietarai ka rodo
Netikiu nei, kad pilvo forma, nei spuogai ar kiti prietarai ka rodo
na as nezinau,bet pirma nestuma vaiksciojau be problemu net nesupratau,kad nescia (tam tikra zodzio prasme ) nieko...,bet dabar iki dabar sios savaites tikras kosmaras,bloga,nieko negaliu algyti nuo visko pykina,visiska priesinkybe pirmam nestumai,bet kol kas nezinau dar kas bus...nors drauges sako,kad nei nesilaukiu dvinuku tai tada bus mergaite,na paziuresim
QUOTE(kristina26a @ 2009 08 10, 21:58)
na as nezinau,bet pirma nestuma vaiksciojau be problemu net nesupratau,kad nescia (tam tikra zodzio prasme ) nieko...,bet dabar iki dabar sios savaites tikras kosmaras,bloga,nieko negaliu algyti nuo visko pykina,visiska priesinkybe pirmam nestumai,bet kol kas nezinau dar kas bus...nors drauges sako,kad nei nesilaukiu dvinuku tai tada bus mergaite,na paziuresim
Mane pykino iki 16 savaites pabaigos su abejais nestumais. Auginu du bernaicius