Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Kai mano ginekologė paklausė pirmą kartą lėliuko širdelės plakimo, pasakė; "Vyriški tokie tonai, turbūt berniukas bus". Ir neapsiriko. Šiaip mergaičių širdelės paprastai plaka greičiau, daugiau nei 140-150kartų, o berniukų lėčiau, bet tonai stipresni 120/140kartų.
Atsakyti
Na, o mums kaip buvo bigsmile.gif As sapnavau, kad ant ranku laikiau naujagimi, bet jo veiduko nemaciau, bet tvirtai sapne zinojau, kad supuoju mergyte. Mano vyras sapnavo, kad kambaryje vezimelyje miega musu mergyte bigsmile.gif Na galvojam dar palauksim ir pamatysim, nes musiske iki pat galo nesirode kas esanti lotuliukas.gif Gime dukryte. Dar sako, jei pirmas spyris buna i kairi sona - mergaite, jei i desini - berniukas. Man spyris buvo i kairi sona ax.gif Kiek cia tiesos as nezinau, bet man tas spejimas buvo teisingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aslin @ 2009 06 12, 12:47)
Kai mano ginekologė paklausė pirmą kartą lėliuko širdelės plakimo, pasakė; "Vyriški tokie tonai, turbūt berniukas bus". Ir neapsiriko. Šiaip mergaičių širdelės paprastai plaka greičiau, daugiau nei 140-150kartų, o berniukų lėčiau, bet tonai stipresni 120/140kartų.

Mano vaikelio širdutė plaka 190 kartų blink.gif
Atsakyti
Man antras nėštumas, visi sako kad turi but berniukas tongue.gif
Nežinau pagal ką jie taip nusprendę biggrin.gif
Nors ištikrųjų visai kitaip nešioju, negu pirmą. Jau tuoj šeši mėn., o aš dar vis vemiu ir begalė visokių kitokių problemyčių nestuke.gif
Atsakyti
Mano anyta sako, kad galima atpažinti pagal pilvo forma, jei pilvas iš kart po krūtine, bus berniukas, jei žemiau- mergaitė. Taip, kad man mergaitė nusimato, nors dar pilvas visai mažuliukas, bet forma jau matosi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matsu @ 2009 06 14, 14:18)
Mano anyta sako, kad galima atpažinti pagal pilvo forma, jei pilvas iš kart po krūtine, bus berniukas, jei žemiau- mergaitė. Taip, kad man mergaitė nusimato, nors dar pilvas visai mažuliukas, bet forma jau matosi. rolleyes.gif

cia tai tikrai nepasiteisina sitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 06 12, 12:55)
Dar sako, jei pirmas spyris buna i kairi sona - mergaite, jei i desini - berniukas. Man spyris buvo i kairi sona ax.gif  Kiek cia tiesos as nezinau, bet man tas spejimas buvo teisingas mirksiukas.gif

kazkiek gal ir yra tiesos. man spyre i desini sona pirma karta ir dabar dazniausiai tik desini spardo ir echo rodo, kad berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergius @ 2009 06 15, 11:23)
kazkiek gal ir yra tiesos. man spyre i desini sona pirma karta ir dabar dazniausiai tik desini spardo ir echo rodo, kad berniukas smile.gif

O pas mane vaikas nuo pat pradžių įsitaisęs dešiniam šone daugiau, net pilvo foma iškreipta truputį biggrin.gif O spardo į kairį, tai ką tada galvot? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na as tikrai nezinau, bet manoji buvo isitaisiusi desiniame sone, o i kairiji spyre g.gif as pagalvodavau, kad taip jai tiesiog patogiau g.gif Gal cia buna kiekvienai skirtingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 06 15, 13:42)
na as tikrai nezinau, bet manoji buvo isitaisiusi desiniame sone, o i kairiji spyre g.gif  as pagalvodavau, kad taip jai tiesiog patogiau g.gif Gal cia buna kiekvienai skirtingai ax.gif

Kai pamatysiu kas gimė, pasakysiu ar man irgi pasitvirtino šitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aslin @ 2009 06 12, 10:47)

o man kaip tik sakė, kad berniukų dažniau plaka g.gif maniškio visada būdavo daugiau, nei 140 ir turiu berniuką thumbup.gif

QUOTE(matsu @ 2009 06 14, 13:18)

Pilvo forma, mano nuomone, visai ne rodiklis... Man abu nėštumus pilvas žemai, vieną berniuką jau turiu, antro laukiam mirksiukas.gif Turiu pavyzdžių, kai pilvui esant aukštai gimsta tiek berniukai, tiek mergaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aslin @ 2009 06 12, 10:47)

pas mano bernuzeli plaka visa laika 150 kartu smile.gif nestuke.gif
Atsakyti