Kai mano ginekologė paklausė pirmą kartą lėliuko širdelės plakimo, pasakė; "Vyriški tokie tonai, turbūt berniukas bus". Ir neapsiriko. Šiaip mergaičių širdelės paprastai plaka greičiau, daugiau nei 140-150kartų, o berniukų lėčiau, bet tonai stipresni 120/140kartų.
Na, o mums kaip buvo As sapnavau, kad ant ranku laikiau naujagimi, bet jo veiduko nemaciau, bet tvirtai sapne zinojau, kad supuoju mergyte. Mano vyras sapnavo, kad kambaryje vezimelyje miega musu mergyte Na galvojam dar palauksim ir pamatysim, nes musiske iki pat galo nesirode kas esanti Gime dukryte. Dar sako, jei pirmas spyris buna i kairi sona - mergaite, jei i desini - berniukas. Man spyris buvo i kairi sona Kiek cia tiesos as nezinau, bet man tas spejimas buvo teisingas
QUOTE(aslin @ 2009 06 12, 12:47)
Kai mano ginekologė paklausė pirmą kartą lėliuko širdelės plakimo, pasakė; "Vyriški tokie tonai, turbūt berniukas bus". Ir neapsiriko. Šiaip mergaičių širdelės paprastai plaka greičiau, daugiau nei 140-150kartų, o berniukų lėčiau, bet tonai stipresni 120/140kartų.
Mano vaikelio širdutė plaka 190 kartų
Man antras nėštumas, visi sako kad turi but berniukas
Nežinau pagal ką jie taip nusprendę
Nors ištikrųjų visai kitaip nešioju, negu pirmą. Jau tuoj šeši mėn., o aš dar vis vemiu ir begalė visokių kitokių problemyčių
Nežinau pagal ką jie taip nusprendę
Nors ištikrųjų visai kitaip nešioju, negu pirmą. Jau tuoj šeši mėn., o aš dar vis vemiu ir begalė visokių kitokių problemyčių
Mano anyta sako, kad galima atpažinti pagal pilvo forma, jei pilvas iš kart po krūtine, bus berniukas, jei žemiau- mergaitė. Taip, kad man mergaitė nusimato, nors dar pilvas visai mažuliukas, bet forma jau matosi.
QUOTE(matsu @ 2009 06 14, 14:18)
Mano anyta sako, kad galima atpažinti pagal pilvo forma, jei pilvas iš kart po krūtine, bus berniukas, jei žemiau- mergaitė. Taip, kad man mergaitė nusimato, nors dar pilvas visai mažuliukas, bet forma jau matosi.
cia tai tikrai nepasiteisina sitas
QUOTE(megasun @ 2009 06 12, 12:55)
Dar sako, jei pirmas spyris buna i kairi sona - mergaite, jei i desini - berniukas. Man spyris buvo i kairi sona Kiek cia tiesos as nezinau, bet man tas spejimas buvo teisingas
kazkiek gal ir yra tiesos. man spyre i desini sona pirma karta ir dabar dazniausiai tik desini spardo ir echo rodo, kad berniukas
QUOTE(mergius @ 2009 06 15, 11:23)
kazkiek gal ir yra tiesos. man spyre i desini sona pirma karta ir dabar dazniausiai tik desini spardo ir echo rodo, kad berniukas
O pas mane vaikas nuo pat pradžių įsitaisęs dešiniam šone daugiau, net pilvo foma iškreipta truputį O spardo į kairį, tai ką tada galvot?
na as tikrai nezinau, bet manoji buvo isitaisiusi desiniame sone, o i kairiji spyre as pagalvodavau, kad taip jai tiesiog patogiau Gal cia buna kiekvienai skirtingai
QUOTE(megasun @ 2009 06 15, 13:42)
na as tikrai nezinau, bet manoji buvo isitaisiusi desiniame sone, o i kairiji spyre as pagalvodavau, kad taip jai tiesiog patogiau Gal cia buna kiekvienai skirtingai
Kai pamatysiu kas gimė, pasakysiu ar man irgi pasitvirtino šitas
QUOTE(aslin @ 2009 06 12, 10:47)
o man kaip tik sakė, kad berniukų dažniau plaka maniškio visada būdavo daugiau, nei 140 ir turiu berniuką
QUOTE(matsu @ 2009 06 14, 13:18)
Pilvo forma, mano nuomone, visai ne rodiklis... Man abu nėštumus pilvas žemai, vieną berniuką jau turiu, antro laukiam Turiu pavyzdžių, kai pilvui esant aukštai gimsta tiek berniukai, tiek mergaitės
QUOTE(aslin @ 2009 06 12, 10:47)
pas mano bernuzeli plaka visa laika 150 kartu