Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(oksike @ 2009 02 16, 19:00)
Man gine sake dazniausei jai nestumas ipatyngai sunkus, kankina pykinimas vemimas, ir tt, tikekites mergytes, eho rodo mums mergyte, ir paskutinej nuorodoj taip pat pribure mergyte. biggrin.gif

bigsmile.gif drįsčiau papreištaraut rolleyes.gif abu nėštumai su ypatingais pykinimais, galvos sukimais, ištisai pavargus, neišsimiegojus ir pan.. abiejais atvejais bernužėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 02 17, 09:52)
bigsmile.gif drįsčiau papreištaraut rolleyes.gif  abu nėštumai su ypatingais pykinimais, galvos sukimais, ištisai pavargus, neišsimiegojus ir pan.. abiejais atvejais bernužėliai thumbup.gif

Mano nėštumas labai lengvas kolkas, o gydytojai tvirtina kad panelė bus
Atsakyti
Labai pykino nestumo metu iki pat gimdymo, nuolat budavo karsta, varymas i wc nezmoniskas, kas 15-20min doh.gif Turim mergyte. Bet visi sake,kad bus berniukas. Pilvas apvalus mat buvo smile.gif
Atsakyti
Na as per nestuma nei karto nevemiau, svorio priaugau 8kg kol kas, dabar mums 36sav smile.gif laukiames berniuko, darem 3d echo tai spalvotai isdidintai parode ka tarp kojyciu turi biggrin.gif bent jau mano drauge, as irgi labai kefyro su keptom bulvem norim ir arbuzo, rugstaus ko, saldumynus labai megau iki nestumo tik smile.gif na abi berniuku laukiames
Atsakyti
per pirma nestuma vaiksciojau galva iskelus ir net minciu nebuvo, kad galima jaustis blogai, o per kitus du galvojau kad jau paskutinioji ateina... ir finale trys sunus:)
Atsakyti
O jūs tikit, kad galima susapnuoti vaiko lyti?
Pvz.: Kaip mano mama pasakojo, ji buvo neseniai pgimdžiusi mano broli (tarp mūsų su broliu 1 metai skirtumas) ir sapnavo, kad važiuoja su vežimėliu žiema tarp eglučiu ir žiuri mergaitė verkia. Ji sako, galvoju, kaip aš ta mergasite paliksiu čia viena ir pasiėmė. Ir tada sužinojo, kad laukiasi manes smile.gif . Na aš dabar irgi laukiuosi ir sapnasuvau panašu sapną, kad buvo tokia graži kalėdinė eglutė ir prie jos stovėjo toks gražus gražus berniukas. Aš dar sakau, niekada nesu mačiusi tokio gražaus berniuko. Na, o ryte perskaičiau močiutės sapnininke, kad kalėdinė eglutė reiškia šeimos pagausėjima. O už kelių dienu ir sužinojau, kad laukiuosi. 4u.gif Na, ar berniukas gims dar nžn, nes dar tik 10 sav mums. Na pažiūrėsiu ar sapnai gali būti pranašingi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zilinute @ 2009 05 27, 22:07)
Pvz.: Kaip mano mama pasakojo, ji buvo neseniai pgimdžiusi mano broli (tarp mūsų su broliu 1 metai skirtumas) ir sapnavo, kad važiuoja su vežimėliu žiema tarp eglučiu ir žiuri mergaitė verkia. Ji sako, galvoju, kaip aš ta mergasite paliksiu čia viena ir pasiėmė. Ir tada sužinojo, kad laukiasi manes smile.gif . Na aš dabar irgi laukiuosi ir sapnasuvau  panašu sapną, kad buvo tokia graži kalėdinė eglutė ir prie jos stovėjo toks gražus gražus berniukas. Aš dar sakau, niekada nesu mačiusi tokio gražaus berniuko. Na, o ryte perskaičiau močiutės sapnininke, kad kalėdinė eglutė reiškia šeimos pagausėjima. O už kelių dienu ir sužinojau, kad laukiuosi.  4u.gif  Na, ar berniukas gims dar nžn, nes dar tik 10 sav mums. Na pažiūrėsiu ar sapnai gali būti pranašingi  rolleyes.gif

tikiuosi, kad taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zilinute @ 2009 05 27, 22:07)
Pvz.: Kaip mano mama pasakojo, ji buvo neseniai pgimdžiusi mano broli (tarp mūsų su broliu 1 metai skirtumas) ir sapnavo, kad važiuoja su vežimėliu žiema tarp eglučiu ir žiuri mergaitė verkia. Ji sako, galvoju, kaip aš ta mergasite paliksiu čia viena ir pasiėmė. Ir tada sužinojo, kad laukiasi manes smile.gif . Na aš dabar irgi laukiuosi ir sapnasuvau  panašu sapną, kad buvo tokia graži kalėdinė eglutė ir prie jos stovėjo toks gražus gražus berniukas. Aš dar sakau, niekada nesu mačiusi tokio gražaus berniuko. Na, o ryte perskaičiau močiutės sapnininke, kad kalėdinė eglutė reiškia šeimos pagausėjima. O už kelių dienu ir sužinojau, kad laukiuosi.  4u.gif  Na, ar berniukas gims dar nžn, nes dar tik 10 sav mums. Na pažiūrėsiu ar sapnai gali būti pranašingi  rolleyes.gif

istorija 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zilinute @ 2009 05 27, 21:07)

Ar verta tikėti, pasakysiu rugpjūtį biggrin.gif Pati susapnavau labai aiškiai, kad gims berniukas ir net savo vardą sapne atsinešė. Dabar mano vyras pilvą vadina tuo vardu visada hihihi.gif Šiaip aš skeptiškai žiūriu į visokius horoskopus, pranašiškus sapnus ir t.t. biggrin.gif , bet šįkart taip norisi tikėti ... wub.gif
Atsakyti
Kai laukiaus pirmojo vaikelio, kelis kartus sapnavau sviesu berniuka - garbaniu, gime garbane sviesi mergyte wub.gif
Atsakyti
mane nestumo pradzioj pykino, bet nevemiau, pradzioj norejosi rugstaus suraus db labiau link saldumynu traukia, nesuprasi galvojau gal berniuko laukiuosi , daktarai sako kad mergytes, matysim, greitai ar daktarai nemelavo 4u.gif
Atsakyti
Testo juosteles abi labai ryskios buvo (mergaite?)
PYkino mane ziauriai, nuo ryto iki vakaro (mergaite?)
Kai baisusis pariodas praejo, visi labai gyre, kad graziai atrodau, kad labai skaisti oda ir t.t. (berniukas?)
labai trauke bulviniai patiekalai, rauginti agurkai (berniukas?)
kiek dariausi testu internete, visi tvirtino, kad bus berniukas. (negi tikrai?)
galiausiai 20 savaites echo parode, kad tarp kojyciu nemazas turtas iskiles smile.gif Gydytoja pasake, kad dar taip aiskiai seniai nera maciusi ir pati.
Tai as dabar jau patikejau, kad bachuriuks bus. Bet is tikruju vis tiek laukiu rudens, kai jau tiksliai 100 proc galesiu pasakyti, ka turiu smile.gif
Atsakyti