Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Neryte @ 2008 11 17, 13:22)
Nesamone,man su abiem panelem buvo neryski antra juostele  doh.gif

QUOTE(gritte @ 2008 11 17, 22:13)
Nesąmomė su nėštumo testais, abu kartus juostelės buvo ryškios (ypač sūnaus), auginu porelę.

QUOTE(jurg_ita @ 2008 11 19, 13:03)
Nea  schmoll.gif abi juostelės ryškios buvo pas mum ir gimė berniukas.

QUOTE(Jurgituke... @ 2008 11 22, 19:45)
Sveikutes smile.gif as kai dariausi testa man buvo ryski ryski ir jauciu kad bus mergyte  ax.gif  bet pas drauge buvo neryski ir gime taipogi mergyte smile.gif  tad nelabai vaikelio tikiu tais testais kurie gali nurodyt vaikelio lyti  blush2.gif

Gaila verysad.gif o as jau galvojau, kad geras budas suzinoti vaiko lyti bigsmile.gif
Atsakyti
Jokie, apart echoskopo tyrimo - ir tai pasitaiko klaidų
Pagal visus liaudies metodus turėjo būti mergaitė. Pagal pilvą, pagal juostelių ryškumą, mėgstamą maistą neštumo metu ir t.t. O UG rodė - berniukas ir gimė berniukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 22 lapkričio 2008 - 21:53
Visi pozymiai rode berniuka - lengvas nestumas, nei vieno spuogelio, i saldumynus paziuret nenorejau. Turim mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
oi net sunku dbr pasakyti smile.gif
pagal juostele - sutapo. viena buvo ryskesne uz kontroline.
pagal kraujo atsinaujinimo metoda - sutapo.
is pilvuko formos labiau berniuka pranasavo.
nepykino. spuogu nebuvo.

turim mergyte
Atsakyti
kai laukiausi pirmagimio vsis sake kad bus mergaite: pagal pilvo forma, paga isvaizda, pagal valgoma maista ir visus imanomus testus - gime berniukas. Kai pastoaju antra karta nestuke.gif ta pati istorija, bet vienam saite radau lenetele kuri vienintele parode kad ir antras leliukas bus berniukas g.gif , pasitvirtino.

http://www.vospitanie-detey.ru/

busimos mamos nepamirskit kad po smileysex.gif apvaisinimas ivyksta mazdaug 12 val. begije.
Atsakyti
Mano abu nėštumai buvo labai skirtingai, o auginu du berniukus. Manau, kad nėra kažkokių ypatingų požymių, pagal kuriuos galima nuspėti būsimo kūdikio lytį. Nebent pilvo forma g.gif Abu kartus mano pilvas buvo "berniukiškas".
Atsakyti
pas mane ir forma pilvo vis keiciasi,ir savijauta,ir veido oda...tai kaip supratsi tada...? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucijamm @ 2009 02 03, 11:27)
kai laukiausi pirmagimio vsis sake kad bus mergaite: pagal pilvo forma, paga isvaizda, pagal valgoma maista ir visus imanomus testus - gime berniukas. Kai pastoaju antra karta  nestuke.gif ta pati istorija, bet vienam saite radau lenetele kuri vienintele parode kad ir antras leliukas bus berniukas  g.gif , pasitvirtino.

http://www.vospitanie-detey.ru/

busimos mamos nepamirskit kad po  smileysex.gif apvaisinimas ivyksta mazdaug 12 val. begije.

Man pagal sita puslapi gavosi berniukas, kaip ir scho rodo. Na greitai suzinosim.
Atsakyti
sveikutes mamytes smile.gif o man tai kurioiskai gaunasi ax.gif jei vyro gimimo data parasau pagal pasa 20 d. tai berniukas o jei tada kai jis gime 19 d. nes gime kelios min pries 12 val. tai tada gaunasi mergyte ir echo rodo mergyte o bobute sako bus berniukas ax.gif tai kas cia pas mus bus ax.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, bespeliojancios 4u.gif

Imetu ir as lentele - "senovinis kinieciu metodas" smile.gif
Kaireje - mamos amzius pastojimo metu, virsuje - pastojimo menuo. Sekmes!

http://www.ivillage...._534749,00.html
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2009 02 06, 18:27)
Sveikos, bespeliojancios  4u.gif

Imetu ir as lentele - "senovinis kinieciu metodas"  smile.gif
Kaireje - mamos amzius pastojimo metu, virsuje - pastojimo menuo. Sekmes!

http://www.ivillage...._534749,00.html

pagal si testa tik sausio men pastojusi 21 metu mergina sulauks berniuko. visos kitos - mergaites. nejaugi tai tiesa? g.gif kad praktiskai visos 21 metu pastojusios merginos susilaukia dukteru??? g.gif
Atsakyti
Man gine sake dazniausei jai nestumas ipatyngai sunkus, kankina pykinimas vemimas, ir tt, tikekites mergytes, eho rodo mums mergyte, ir paskutinej nuorodoj taip pat pribure mergyte. biggrin.gif
Atsakyti