Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(jukka @ 2008 11 15, 12:45)
4u.gif
O as skaiciau toki dalyka, kad vaiko lyti jau galima suzinoti padarius nestumo testa  g.gif
Jeigu antra juostele labai ryski - gims mergaite, o jeigu tokia blanki - tai gims berniukas  g.gif Bet taip patikrinti galima tik iki 20 nestumo savaites, veliau jau nera prasmes, nes hormonu kiekis susilygina.
Tai va su pirmu neprisimenu kaip buvo, o su antru vaikeliu nestumo testas liko, tai taip ir yra antra juostele blanki ir gime berniukas  tongue.gif
http://www.babyblog....alinkaKa/190802

O kaip pas jus, mamytes, buvo su nestumo testu? Ar pasitvirtina sita teorija? g.gif
Nes su tais prietarais tai tikrai kiekvienam skirtingai. doh.gif O vat, labai idomu ar galima suzinoti vaiko lyti padarius nestumo testa? bigsmile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Kai laukiausi pirmosios buwau radusi SM nuoroda kur irgi gali atspeti lialiaus lyti - paziurekit gal kam pasiteisino su jau turimais lialiais mirksiukas.gif

Suzinok lialiaus lyti

Patikimumas negarantuojamas lotuliukas.gif
[/quote]

Pasidarius taip apsidžiaugiau,kad yra tikimybė jog gims berniukas, bet paskui pasidariau pirmo savo vaikelio ir berniukas doh.gif nors gimė mergaitė.Nelabai patikima doh.gif
Atsakyti
Na su tom nestumo testo juostelem: tikrai antra labai neryski, blanki buvo (ir taip keleta kartu kartojau)- tikrai gyd.nustate, kad bus bernas...
tai gal cia ir yra kiek tiesos..
Atsakyti
hmmm g.gif o man is tikruju idomu,nes nevemiau nei karto visa nestuma,gal kelis kartus tik papykino,spuogu ant veido nera,pilvas smailas,bent taip dauguma sako,kad ir i virsu eina,traukt traukia prie saldumynu,bet as visada buvau ju fanatike wub.gif krutine padidet padidejo is antro i trecia doh.gif apie juosta ant pilvo,kad as jos dar nematau,mazu su regejimu prastai lotuliukas.gif abu su Mb esam tu paciu metu tad dalink nedalines(su tom liekanom)vis tiek bus tas pats doh.gif zodziu o nuo pat nestumo pradzios savajam pasakiau kad bus mergaite-tokia motiniska nuojauta wub.gif kaip buvau echo pasake,kad visi procentai i mergaite,bet echo man dare kaip buvo 18sav.tad dabar vel laukiam susitikimo su maziuku wub.gif tai va,kazkaip ko labiau nori,tuos sau pozymius gal ir priskiri,o tiketi ar netiketi belieka jums pacioms....juk net patys gydytojai negali garantuoti...realus pavyzdys...viena pazistama labai norejo mergaites ir daktarai per echo patvirtino,kad taip bus mergaite,na,jie susipirko visus mergaitiskus drabuzelius ir t.t.,o kaip jus manot kas gime?bachuras,tad gali buti garantuotas lytimi tik kaip jau laikai vaika ant ranku,o taip tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2008 11 17, 10:20)
Na su tom nestumo testo juostelem: tikrai antra labai neryski, blanki buvo (ir taip keleta kartu kartojau)- tikrai gyd.nustate, kad bus bernas...
tai gal cia ir yra kiek tiesos..

Parasyk, kai gims smile.gif
Gaila, kad niekas daugiau neraso koks buvo nestumo testas unsure.gif Gal cia ir butu geriausias budas suzinoti vaiko lyti g.gif
Atsakyti
Nesamone,man su abiem panelem buvo neryski antra juostele doh.gif
Atsakyti
Nesąmomė su nėštumo testais, abu kartus juostelės buvo ryškios (ypač sūnaus), auginu porelę.
Atsakyti
As nelabai tikiu tais testais kadpagal juos eina nustatyti lyti ir visais kitais dalykais pvz pilvo padetim savijauta tai ka megsti ir t. t.
Bet cia mano nuomone
Atsakyti
As irgi priskaiciau visokiu pozymiu, bet galiu gale nusprendziau jais netiketi. bigsmile.gif nes pagal pozymius turetu but mergyte, o gydytoja pasake kad tikriausiai berniukas smile.gif tai nezinau jau kuo ir tiket ax.gif palauksim ir pamatysim bigsmile.gif
Atsakyti
na galima spelioti ir spelioti,bet svarbiausia kiekvienai mamai,manau kad tik butu sveikas vaikelis,ar taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 11 16, 23:31)
O kaip pas jus, mamytes, buvo su nestumo testu? Ar pasitvirtina sita teorija?  g.gif
Nes su tais prietarais tai tikrai kiekvienam skirtingai.  doh.gif O vat, labai idomu ar galima suzinoti vaiko lyti padarius nestumo testa?  bigsmile.gif

Nea schmoll.gif abi juostelės ryškios buvo pas mum ir gimė berniukas.
Ir šiaip, tais požymiais tikėti neverta - pagalvokit, gi tikimybė, kad atspėsit - 50 proc. Čia bile kokių nesąmonių galima prigalvot - ir vistiek atspėt.
Kai nėštumo pradžioj į mėsą negalėjau žiūrėt - visi sakė, kad mergaitė bus... Paskui prognozės pasikeitė - pilvas aukštai, pagražėjai - berniukas bus... Ant rūgštumo patraukė - berniukas... Kairį šoną labiausiai spardo - berniukas... doh.gif Echoskopas nieko nerodo? - a, tai turbūt mergaitė... lotuliukas.gif
O man pačiai tik tiek rūpėjo, kad sveikas mano vaikutis būtų wub.gif Ir kai jau gimė, tai, dievaži, gal 20 minučių nepasidomėjau, kas gi vis dėlto gimė... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as kai dariausi testa man buvo ryski ryski ir jauciu kad bus mergyte ax.gif bet pas drauge buvo neryski ir gime taipogi mergyte smile.gif tad nelabai vaikelio tikiu tais testais kurie gali nurodyt vaikelio lyti blush2.gif
Atsakyti