Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(tytuka @ 2008 10 11, 09:07)
Sveikutes  nestuke.gif  wub.gif
Galiu pasakyti is asmenines patirties, ar kada turit nuo pradzios stipria nuojauta, kad bus tas ar anas (man su pirmu taip buvo, zinojau, kad berniukas ir viskas, nes per eko lyti pamatem tik 8 men).
O su antru nestumas visai kitoks prasidejo (pykino,veide spuogu atsirado, sirdies permusimai, nuovargis, kaires rankos pulsas stipresnis uz desines, sapnavau mergaite ir t.t), tai galvojom bus mergaite. O pasidarem eko, 100% berniukas! wub.gif Tai daugiau jokiom spelionem nebetikiu  schmoll.gif

Va tai tau ir motiniska nuojauta lotuliukas.gif

p.s. as irgi jos neturiu biggrin.gif
Atsakyti
As kai pastojau jauciau, kad bus berniukas ir exo patvirtino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2007 03 27, 22:12)
Mano mažiuko lyties irgi nematė. Gimė dukrytė. Kiek girdėjau, tai jeigu nemato, dažniausiai būna panelė.
O dėl pilvo formos, tai nesąmonė. Atseit jeigu apvalus mergaitė, smailas - berniukas. Mes su viena pažystama gimdėm beveik vienu metu (tarpkitko jai irgi nepasakė vaiko lyties). Mano pilvas buvo apvalus, jos smailas, o abi turim mergytes tongue.gif
Be to man atitiko pagal šią lentelę http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl

nu man idomu kiek tai patikima?
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2008 10 23, 14:48)
nu man idomu kiek tai patikima?

man pavydziui su abiem atitiko... g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą man daug kas pranašavo berniuką, o sulaukiau mergaitės bigsmile.gif Dabar bijau ir spėlioti, o per echo nepasirodė - bet nėštumas skiriasi nuo pirmojo. Šįkart pirmame trimestre pykino, o laukianti dukros ne (hormonai sutapo? unsure.gif ). Su dukra paapvalėjau ir pati, o dabar atrodo, kad auga tik pilvas, o visa kita džiūsta ir nyksta akyse (moteriški hormonai lemia putlumą unsure.gif ). O kas svarbiausia, pilvas plaukais apžėlė blink.gif Na, tie gyvaplaukiai, kurie šiaip jau nematomi, patamsėjo ir atrodo, kad jų padaugėjo. Todėl labai rimtai galvoju, kad mano pilve bernas tūno. O kaip yra iš tiesų, netrukus pamatysim.
Atsakyti
man 19tą savaitę per echoskopiją nepamatė kas per žmogiukas. kažkaip pradžioj lyg ir galvojau kad mergaitė, net pati nustebau, nes kol nebuvau nėsčia savo vaiką įsivaizduodavau tik berniuką.... g.gif bet vos tik pilvas pradėjo ryškėt visi kas netingėjo pradėjo pranašaut berniuką.... net turkijoj atostogaujant vien turkė priėjo iružtikrintai pareiškė: u vas malčik budit .... o tada dar tik ketvirtas mėnuo ėjo... taip galvojau kad tais prietarais netikiu, bet matyt vistiek į pasąmonę įkalė, tai kai 32 savaitę nuėjau echo daryt ir kai pasakė, kad 100% mergaitė tai net nustebau! tongue.gif taigi išvada: reikia pasikliauti savo nuojauta ir echo ir neklausyt jokių prietarų! 4u.gif
Atsakyti
labutis:)
turiu dukryte o dabar laukiuosi antro leliuko. tai nestumo pozymiai beveik tokie pat nepykina, jauciuosi gerai, labai traukia saldumynai, i mesa tai net
paziuret negaliu, veidas nepasikeite, tik plaukai suprastejo ( per pirma buvo pagereje), judesiai ir su pirmu ir dabar jauciami desiniam sone. pilvas irgi panasios formos, krutine labai padidejus. cia kiek pastebejau blush2.gif
bet nezinau ar galima tiketi tais visokiais speliojimais kas pilvelyje gyvena. as kiek visokiu prisidariau testu kur internete radau, ir su ziedu buriau, ir visi speliojimai ir pozymiai rode kad mergaite. o pries kelias dienas dare echoskopa, tai gydytoja pasake kad tikriausiai turesiu berniuka. tai man buvo biski sokas, kazkaip tikejausi kad gydytoja patvirtins tuos mano speliojimus, o kai pasake kad tikriausiai berniukas tai keistai jauciausi. tai dabar laukiu kito karto kai echo darys, idomnu ka tada pasakys. nes nezinau jau kuo tiketi. vat kuo baigiasi tie speliojimai unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man dar tik 11 savaite-bet kaip nujauciau, jog esu pastojusi(to dar nezinodama), taip ir nujauciu vaiko lyti. Ar tai pasitvirtins-ziuresim-gruodi ziures per eko(aiksu gali ir nepamatyti-teks palaukt-ilgiau).
Pacios pozymiai-jauciuosi gan gerai-beveik nepykina, spuogu ir seip niekada neturejau-tai ir dabar oda atrodo nepasikeitusi. Valgau viska, nors aptetito nera-ir saldumynu visai nesinori. Pastaruoju metu vien greifruktus triuskinu ax.gif Bet kokiu atveju-dziaugsiuosi tiek mergaite tiek ir berniuku 4u.gif
Atsakyti
Nezinau is kur , bet mano nuojauta tokia stipri, kad bus berniukas... Turiu eiti sviestis sia savaite, gal sutaps su mano nuojauta...
Siaip prietarais visokiais netikiu, tik paprasciausiai gali pasisekti del nedideliu galimybiu apsirikti 50x50.
Jei kas tiki, tai va skaiciau toki spejima: jei seksas buvo is meiles ir dideles aistros arba tiesiog is "karstos" nakties, tai bus berniukas, o jei siaip is paprasto suejimo, tiesiog pasimylejimo - mergaite... g.gif (toks idomus sakyciau prietaras smile.gif )
Atsakyti
Aš turėjau nuojautą kas gims. Su mergaite per echo nematė lyties nė karto, tad manoji nuojauta pasitvirtino pagimdžius. Berniuko kai laukiaus, visi sakė , kad bus mergaitė, vyras net mergaitiškus vardus galvojo, mažyle vadino, o aš vis stabdydavau, o jei ten vyrukas. Likus dviem mėn. echo patvirtino mano spėliones ir jau turim 5 mėnesių sūnelį. smile.gif
Atsakyti
Na man tai nuo pat pastojimo nuojauta kuzdejo apie mergaite, na tai kol kas daktare mano nuojautos ir nepaneige-80% patvirtino kad mergaite.
Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2008 10 27, 10:09)
Jei kas tiki, tai va skaiciau toki spejima: jei seksas buvo is meiles ir dideles aistros arba tiesiog is "karstos" nakties, tai bus berniukas, o jei siaip is paprasto suejimo, tiesiog pasimylejimo - mergaite...  g.gif  (toks idomus sakyciau prietaras  smile.gif )

lotuliukas.gif geras prietaras, negirdėtas blink.gif bet sakyčiau nelabai palankus man.. blush2.gif nes pagal jį turėtų būt berniukas vėl... biggrin.gif o man taip norėtųs porelės.... rolleyes.gif
Atsakyti