Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Nu taip labai idomu smile.gif kaip nekeista jau sapnavau jog gims berniukas . Vyras sapnavo jog mergaite biggrin.gif tai kaipcia bus kas gali pasakyti smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakulös: 26 rugsėjo 2008 - 20:01
QUOTE(Mirakulös @ 2008 09 26, 21:00)
Nu taip labai idomu  smile.gif  kaip nekeista jau sapnavau jog gims berniukas . Vyras sapnavo jog mergaite  biggrin.gif tai kaipcia bus kas gali pasakyti smile.gif))

Is savo patirties galiu bandyt spet, kad bus mergyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirakulös @ 2008 09 26, 18:00)
Nu taip labai idomu  smile.gif  kaip nekeista jau sapnavau jog gims berniukas . Vyras sapnavo jog mergaite  biggrin.gif tai kaipcia bus kas gali pasakyti smile.gif))

Nzn,as tai tiek viena,tiek kita lyti sapnuoju,MB visada berniuka,bet sakyciau, tie musu sapnai su asmeniniais lukesciais susiije,mat man lytis visiskai nesvarbi,o maniskis sunaus nori... bet siaip vargu ar sapnai gali lyti ispranasauti g.gif
Atsakyti
As taip pat esu girdejusi, kad vaikelio lyti išduoda mamos veidas - jei lygus bus berniukas, jei yra spuogelių - mergaite bigsmile.gif Nu, tipo būsimai dukrytei mamytė savo grožį atiduoda smile.gif smile.gif Mano drauge siaip visada buvo gan problematiško veido, o per abu neštumus oda tapo lygi ir sveika ir abu kartus gimė berniukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano veidas taip pat nelygus, tai galvoju, kad pilvelyje mergytė gyvena nestuke.gif , nežinau, nuojauta irgi taip sako bigsmile.gif As noriu iki pat galo nežinoti vaikelio lyties, noriu, kad būtų staigmena 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cirule @ 2008 09 29, 15:10)
As taip pat esu girdejusi, kad vaikelio lyti išduoda mamos veidas - jei lygus bus berniukas, jei yra spuogelių - mergaite bigsmile.gif Nu, tipo būsimai dukrytei mamytė savo grožį atiduoda smile.gif  smile.gif  Mano drauge siaip visada buvo gan problematiško veido, o per abu neštumus oda tapo lygi ir sveika ir abu kartus gimė berniukai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Mano veidas taip pat nelygus, tai galvoju, kad pilvelyje mergytė gyvena  nestuke.gif , nežinau, nuojauta irgi taip sako bigsmile.gif  As noriu iki pat galo nežinoti vaikelio lyties, noriu, kad būtų staigmena 4u.gif  4u.gif

na galiu papriestarauti schmoll.gif kai laukiausi pirmosios mergytes tai weidas wisiskai grazus buwo ir neisstorejau ir pan. tai wisi kaip susitare sake berniukas berniukas matyt del tu paciu priezasciu kaip ir tu manai - gime mergyte g.gif O dabar siektiek nelygus weidas bet dar ir nzn kas cia bus ax.gif A wat drauge prisiklausius situ pasakojimu buwo swentai isitikinusi kad antra bus mergyte nes nei isstorejo kaip su pirmu berniuku ir weidas grazus ir pilwas ir t.t. ir ka jus galwojat - antras berniukas. Taigi manau tai tikrai paneigia tokia teorija kad gali atspeti pagal iswaizda. Lengwa speti arba berniukas arba mergyte lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ,
as laukiuosi antro leliuko nestuke.gif . Pirma niestuma nepykino, buvau grazi biggrin.gif , na zodziu viskas klostesi gerai...ir ...gime mergyte.
dabar antras niestumas ir nepykina, ir esu grazi ax.gif , ir na zodziu irgi viskas gerai....tik labai jau daug valgau (kas pakliuna po ranka, ir kiek pakliuna po ranka)... itariu, kad gims berniukas thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2008 09 29, 11:55)
na galiu papriestarauti  schmoll.gif  kai laukiausi pirmosios mergytes tai weidas wisiskai grazus buwo ir neisstorejau ir pan. tai wisi kaip susitare sake berniukas berniukas matyt del tu paciu priezasciu kaip ir tu manai - gime mergyte  g.gif O dabar siektiek nelygus weidas bet dar ir nzn kas cia bus  ax.gif  A wat drauge prisiklausius situ pasakojimu buwo swentai isitikinusi kad antra bus mergyte nes nei isstorejo kaip su pirmu berniuku ir weidas grazus ir pilwas ir t.t. ir ka jus galwojat - antras berniukas. Taigi manau tai tikrai paneigia tokia teorija kad gali atspeti pagal iswaizda. Lengwa speti arba berniukas arba mergyte  lotuliukas.gif

Žinoma, kad geriausia spėti kaip tu sakai, arba berniukas arba mergytė mirksiukas.gif , todėl kaip minėjau ir nenoriu žinoti ką nešioju pilvely, juk net echo 100% tiesos neparodo, o ką jau besakyti apie prietarus ir visokius kiniečių paskaičiavimus lotuliukas.gif Manau daugiausia gali tik nuojauta pasakyti g.gif Jeigu kada kam ir atitinka pagal tuos prietarus tai čia turbūt daugiau sutapimo atvejai bigsmile.gif
Atsakyti
su tom pilvo formom tai nesamone, kad pagal ji spet vaiko lyti, nes ziurint kokia padeti uzemes pilve vaikas, ar sedmenine ar kitokia gali butu, nuo to priklauso ir pilvo forma. O del sapnu, as pries 10 m sapnavau, kad as nescia, nors nebuvau tokioj padety, atsimenu kad visa sirdim laukiau dukros, o suzinojau is gydytojos, kad bus sunus, didziule tragedija ir nusivylimas buvo sapne biggrin.gif , matyt sapnas ruose mane susitaikymui ir ruose ateiciai ir kai atejo ta diena, kai realybei turejo gyd pasakyt kas ir kai pasake, kad bus sunus, visa diena kazkokia kaip nesava vaiksciojau, atrode, kad jau visa tai buvau pergyvenusi ir buvus jau tokioj situacijoj, nes sapnas tada buvo labai tikroviskas, atsibudau tada apsiverkus, tiket ar netiket sapnais suprasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 29 rugsėjo 2008 - 16:17
Na o del tu pykinimu. per pirmus tris menesius ant pirstu galima suskaiciuoti kiek pykino mane . ax.gif Na o dabar kuo toliau tuo labiau viskas erzina net pati nebesikvepinu na o ka kalbeti kai salia kokia bobute atsiseda su savo kvepaliukais stipraus kvapelio lotuliukas.gif Iskarto pykina sukasi galva smile.gif kol su metro iki studiju davaziuoju 4 kartus reikia islipti gryno oro pakvepuoti kad nepridaryciau nieko doh.gif na o veidas irgi tai paberia tai vel prapuola tie spuogeliai tongue.gif Man nesvarbu ar mergyte ar berniukas mylesiu kas tik bus smile.gif bet vistiek noriu greiciau suzinoti smile.gif
Atsakyti
Neisduoda niekas, matyt...
Mano nestumai visiskai skirtingi, si kart visi kaip vienas pranasavo berniuka, kiek kur internete radau apie pozymius, tai irgi- berniukas, berniukas, berniukas... Niu ka, laukiuos vel mergytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 04 spalio 2008 - 21:31
lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokingi man tie spėliojimai. kiek draugių gimdė, tiek skirtingi požymiai buvo - ir vaikai skirtingi lotuliukas.gif thumbup.gif
nelabai aš jais tikiu. aš nei valgau kitaip, nei mane pykina, nei išberta esu daugiau nei anksčiau, o ir pilvo forma priklauso nuoto, kaip lelius ten įsitaisęs - jei maniškis daugiau ant dugno sukinėjas, tai negi čia lytis kalta? schmoll.gif
nuojauta ir nepasikliaunu - nors kuždėjo, jog berniukas, stengiuos apie tai negalvoti. koks skirtumas - svarbu viskas gerai klostytųsi mirksiukas.gif o ir sapnuoju tai berniukus, tai mergaites, tai abu iškart - žinau, kad vieną kartą bus berniukas, kitą mergaitė - o koks gi skirtumas kokia seka thumbup.gif visvien juk labai mylėsi wub.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif wub.gif
Galiu pasakyti is asmenines patirties, ar kada turit nuo pradzios stipria nuojauta, kad bus tas ar anas (man su pirmu taip buvo, zinojau, kad berniukas ir viskas, nes per eko lyti pamatem tik 8 men).
O su antru nestumas visai kitoks prasidejo (pykino,veide spuogu atsirado, sirdies permusimai, nuovargis, kaires rankos pulsas stipresnis uz desines, sapnavau mergaite ir t.t), tai galvojom bus mergaite. O pasidarem eko, 100% berniukas! wub.gif Tai daugiau jokiom spelionem nebetikiu schmoll.gif
Atsakyti