Manau wienintelis patikimas metodas atspeti kas bus t.y. pacios mamytes nuojauta. Daznai sirdi jauti kas bus... Aisku jeigu pries tai paniskai nesusergi "berniuko" ar "mergaites" liga. Kai isikalbi kad jau sitas butinai butinai turi buti tokas arba tokia
Tada jokie budai nenuspes. Zinot juokingiausia kai wisi sutikti zmones mano esa protingi ir turi teise reiksti sawo nuomone "tawo waikelio lyties klausimu"... ir kas jiem pakuzdejo tokia nesamone
Man tai kuriozu buwo su pirmaja lialia... prasidejo totalizatorius B ar M nu ir kas netingi kalbet wisi aiskino ir pagal pilwa ir pagal weida ir pagal swori... kas ko neprisigalwojo tik. O man atrode kad mergyte, nors paskuj kaip didzioji dauguma "zinowu" ikale i galwa kad tikrai berniukas buwau pradejus galwoti, kad gali but ir berniukas... asmeniskai skirtumo nebuwo kas gims, kad tik sweikas
na ir ka jus galwojat... drauge kuri aplamai apie nestuma, apie waikus jokio zalio supratimo neturi pripirko man berniukisku rubu ir atwezus kad rodo kad rodo - ziuriu as i ja isputus akis sakau tai kad cia berniukiski !!!
O jinai man - taigi pas tawe berniukas bus
wos nenugriuwau is juoko - galwoju is kur tu dar gali zinot
ir nuo tada tokia tikra pasidariau kad bus mergyte - taip ir buwo
Kazkodel su antruoju mano nuojauta tyli
dar nedaug laiko ir totalizatorius neprasidejo. Bet palyginus pirmaji ir antraji nestuma siek tiek skiriasi tie wadinami "bruozai"
Papildyta:Kai laukiausi pirmosios buwau radusi SM nuoroda kur irgi gali atspeti lialiaus lyti - paziurekit gal kam pasiteisino su jau turimais lialiais
Suzinok lialiaus lytiPatikimumas negarantuojamas