Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(cacukas @ 2008 09 12, 08:43)
Bet ir echoskopas 100% negali pasakyti  mirksiukas.gif , pažįstama gimdė rugsėjo 4 dieną, tai jai gimė berniukas, nors echoskopu trejetą kartų tvirtino, jog tikrai mergaitė. Ji ir rūbelių mergaitiškų prisipirko...  blink.gif Tad išvis kažko 100 procentinio nėra, viskas paaiškėja kai gimsta.  biggrin.gif

Na, tai irgi teisybe. Tiesa sakant, gal net kazkiek apsidziaugciau jeigu echo butu suklydes 4u.gif Na, kaip bebutu, teks laukti sausio menesio ir tada savom akim pamatysim thumbup.gif
Atsakyti
oi as dabar nestuke.gif , tai tik neprisiklausiau doh.gif . Jei valgai zuvi, tai berniukas...Jei valgai saldainius, tai mergaite...Pilvas aukstai, tai berniukas...Vyras svorio priaugo, tai berniukas...Na jau ir kitu neklausiau, nes nesamone tai irnesakyk.gif .Ir echo nepasitikiu, nes kartais apgauna doh.gif
Atsakyti
siandien viena mano klienciu pziurejo i mane ir pasake: turesi tu berniuka, is bruozu matosi!!!! ir ka tai reiskia? kuo cia deti veido bruozai? g.gif
as i vyra tipo panasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BLUEBERYY @ 2008 09 12, 17:40)
siandien viena mano klienciu pziurejo i mane ir pasake: turesi tu berniuka, is bruozu matosi!!!! ir ka tai reiskia? kuo cia deti veido bruozai?  g.gif
as i vyra tipo panasi? blush2.gif

na sako, kad jei veidas be spuoguciu, lygus, dailus - tada pilvely berniukas gyvena.
Na pas mane irgi nei vieno spuogelio, bet 3Dskanas nerode kiausinuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 09 19, 10:54)
na sako, kad jei veidas be spuoguciu, lygus, dailus - tada pilvely berniukas gyvena.
Na pas mane irgi nei vieno spuogelio, bet 3Dskanas nerode kiausinuku  lotuliukas.gif

Vakar žiūrėjom echo, tai bandėm įžiūrėti, kas ten tarp kojų. lotuliukas.gif o ir demonstravosi labai leliukas, lyg ir tai matėsi, jog kažkas kabo... Bet ginė sakė, kad dar anksti... Dar gali būti ir mergaitė, jei lytinytiai organai pabrinkę, tai gal ir atrodo kad kaba lotuliukas.gif unsure.gif Beje mane vietomis paberia, tai ginė sakė, kad bėrimas, spuogai kaip tik daugiau berniuko nešiojimo bruožas nei mergaitės. ir tikėt nežinia dabar kuo. g.gif
Atsakyti
as tai treciadieni echoskopija esiu darytis ax.gif tai va ir paziuresim kas bus. siap tai irgi labai beria veido oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 09 12, 19:30)
oi as dabar  nestuke.gif , tai tik neprisiklausiau  doh.gif . Jei valgai zuvi, tai berniukas...Jei valgai saldainius, tai mergaite...Pilvas aukstai, tai berniukas...Vyras svorio priaugo, tai berniukas...Na jau ir kitu neklausiau, nes nesamone tai  irnesakyk.gif .Ir echo nepasitikiu, nes kartais apgauna  doh.gif

Aš visą nėštumą valgiau silkę ir šalto rūkymo skumbrę, mmmm kaip man buvo skanu smile.gif, mano pilvas buvo apvalus ir pakibęs aukštai iki gimdymo, tik gimdymo metu vaikas nusileido. Per pirmą echoskopą 18 nėštumo savaitę gydytoją sakė kad gal berniukas, bet dar per anksti taip nusiteikti. Grįžau iš tos apžiūros bendradarbiams pasakiau ką gydytoja sakė, o jie man taigi matosi ir taip kad berniukas, atseit visa išgražėjau blush2.gif blush2.gif . o kai echoskopą darė 32 savaitę, vaikelis nerode kas esąs. Dar tikrinausi pagal kažkokį kalendorių kur suvedi vyro ir moters gimimo datas ar pan. ir pastojimo laiką, tai rodė bus berniukas.

O gimė mergytė bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Taip kad jokie liaudiški metodai ir skaičiavimai pasirodo nieko nereiškia smile.gif įsitikinau pati ant savo kailio ax.gif
Atsakyti
man pilvas zemai,megstu saldziai. ekoskopu sake,kad tikrai berniukas,nes matosi kiausiukai ir pimpaliukas. bet dar bijau pirkt drabuzelius blush2.gif g.gif
Atsakyti
man per abu nestumus ant veido buvo daug pigmentiniu demiu, ir abu kartus susilaukiau mergaiciu biggrin.gif
Atsakyti
O man anyta "apskaiciavo savo kaimisku metodu kad bus mergyte smile.gif Ji neklydo smile.gif
P.S. Ji lyti atspejo kai man buvo dar tik 8 savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2008 09 26, 02:26)
O man anyta "apskaiciavo savo kaimisku metodu kad bus mergyte smile.gif Ji neklydo smile.gif
P.S. Ji lyti atspejo kai man buvo dar tik 8 savaites  ax.gif

ir kas per 'kaimiskas metodas'? biggrin.gif
Atsakyti
Manau wienintelis patikimas metodas atspeti kas bus t.y. pacios mamytes nuojauta. Daznai sirdi jauti kas bus... Aisku jeigu pries tai paniskai nesusergi "berniuko" ar "mergaites" liga. Kai isikalbi kad jau sitas butinai butinai turi buti tokas arba tokia lotuliukas.gif Tada jokie budai nenuspes. Zinot juokingiausia kai wisi sutikti zmones mano esa protingi ir turi teise reiksti sawo nuomone "tawo waikelio lyties klausimu"... ir kas jiem pakuzdejo tokia nesamone g.gif Man tai kuriozu buwo su pirmaja lialia... prasidejo totalizatorius B ar M nu ir kas netingi kalbet wisi aiskino ir pagal pilwa ir pagal weida ir pagal swori... kas ko neprisigalwojo tik. O man atrode kad mergyte, nors paskuj kaip didzioji dauguma "zinowu" ikale i galwa kad tikrai berniukas buwau pradejus galwoti, kad gali but ir berniukas... asmeniskai skirtumo nebuwo kas gims, kad tik sweikas mirksiukas.gif na ir ka jus galwojat... drauge kuri aplamai apie nestuma, apie waikus jokio zalio supratimo neturi pripirko man berniukisku rubu ir atwezus kad rodo kad rodo - ziuriu as i ja isputus akis sakau tai kad cia berniukiski !!! doh.gif O jinai man - taigi pas tawe berniukas bus g.gif wos nenugriuwau is juoko - galwoju is kur tu dar gali zinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nuo tada tokia tikra pasidariau kad bus mergyte - taip ir buwo thumbup.gif Kazkodel su antruoju mano nuojauta tyli g.gif g.gif g.gif dar nedaug laiko ir totalizatorius neprasidejo. Bet palyginus pirmaji ir antraji nestuma siek tiek skiriasi tie wadinami "bruozai" blink.gif
Papildyta:
Kai laukiausi pirmosios buwau radusi SM nuoroda kur irgi gali atspeti lialiaus lyti - paziurekit gal kam pasiteisino su jau turimais lialiais mirksiukas.gif

Suzinok lialiaus lyti

Patikimumas negarantuojamas lotuliukas.gif
Atsakyti