Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Butu idomu suzinoti pagal visokius pozymius, bet manau, kad kiekvienai nestuke.gif skirtingai. Va mano mama kai laukesi sunu su vienu veme ir is lovos ciut islipdavo, o su kitu skraide kaip ant sparnu. O kai manes laukes irgi veme, bet jautesi kur kas geriau, nei laukdamasi bernuzelio. ax.gif
O va as nei vemiu nei ka, kartais papykina, bet pakenciamai... mirksiukas.gif
Kita savaite skubesim darytis echo gal pasakys jau lyti? bigsmile.gif wub.gif nekantrauju is smalsumo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurė: 09 rugsėjo 2008 - 15:54
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 05, 14:53)
... labai noriu berniuko -- gavau mergaite.Bet visa neštuma pragulejau ligoninei.
pilvukas užaugo po 7men.Buvo sunku. Bet veidas- juokiu spogu. Nieko navalgiau. Tik obuoliu sultį geriau. Kurio niekad nemegau. Kai pagimdžau,buvau tikras kaulu rinkinys

... o dab ir vel noriu berniuko,bet ir nujaučiu .. kad gal ir bus.
  3 pirmus men buvo žiaurei bloga. Silpna, pykino, svaigo galva,išbere.
Dab aprimo.. gal tyla prieš audra....  g.gif . Nuo mesos kvapo tesiok bloga darosi. Dab valgau košytes,persikus,žodžiu lengva maista.Be ti ir jaučiuosi gerai. Gal vistik berniokas bus..... ax.gif

sveiki smile.gif
o as kaip tik girdejau, kad jei traukia mesos, tai bus berniukas ax.gif
su savo pirmaja, as valgiau daug saldumynu, ir siaip apetitas buvo besaikis, o dabar mesos noriu, ir galiu valdyti apetita doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manęs taip pat ant saldumynų netraukia schmoll.gif man mėsytė,kur kas aštriau,rūgščiau biggrin.gif
Atsakyti
Man - tik susapnuotas vaikelis, kurio lytį sužinodavau keisdama sauskelnes ar perrengdama. Visi kiti požymiai buvo priešingi, nei juos aiškina spėliotojai.
Atsakyti
Nu pagal pozymius vargu ar labai jau galima nuspeti, nes kiekvienos moters organizmas yra labai individualus ax.gif ir kiekvienai nestumas buna skirtingas nestuke.gif As tai draugems tik pagal pilvo forma pasakydavau, ir kol kas 100% teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau ar galima tiketi visais pozymiais??? g.gif As pvz susapnavau kad bus berniukas smile.gif nu galvoju jau nuojauta tikrai neapgauna ir patikejau tuo biggrin.gif o po savaites susapnavau kad bus mergyte 4u.gif tai dabr jau nebezinau nei ka galvoti....valgau viska ir saldumynus ir mesyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarsskute: 10 rugsėjo 2008 - 10:52
Kai laikiausi pirma karta, ziauriai norejosi saldaus: tortu, sokolado, saldainiu (nors iki nestumo nei toru nei saldaniu nevalgiau visiskai, man nesinorejo). Visi sake kad bus mergaite ir echo 2 kartus parode. g.gif Bet gime berniukas. O dabar labai norisi zuvies verysad.gif bet jauciu, kad bus mergaite nestuke.gif , nors echo parode - berniukas. Abu nestumai nei pikynimo nei berimo.
Atsakyti
Mane tik pykino, o su tualetu draugauti teko tik porą kartų, šiaip labai gerai jaučiuosi, tik mėsos nenoriu, net ir saldumynų nelabai noriu, bet užtad labao noriu bulvių... blink.gif tongue.gif Turbūt kiekvieną dieną 3 kartus galėčiau jas valgyt... biggrin.gif Echo nieko kol kas nemato. iš pradžių nuojauta sakė, kad berniukas, dabar kažkodėl abejoju ir nebežinau. Sapnavau kad turiu berniuką, beje man vis perdiodiškai kažką išberia, praeina nugara, tai tada kojas, praeina kojos, tada veidas... Na ir žinok tu čia kas čia bus... Bet mums nėra labai svarbu. Tik smalsu, o dar tiek laiko laukti liko... 4u.gif
Atsakyti
As tai tik echoskopu pasitikiu. Man visi draugai ir gimines bure, bure, vieni tikino 100% mergaite, kiti - 100% berniukas. Pagal ta kinieciu horoskopa, kuris, tariamai, 99% pasiteisina turetu buti mergaite. Bet va praeita savaite akusere per echoskpa pimpiliuka pamate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintulia @ 2008 09 11, 17:29)
As tai tik echoskopu pasitikiu. Man visi draugai ir gimines bure, bure, vieni tikino 100% mergaite, kiti - 100% berniukas. Pagal ta kinieciu horoskopa, kuris, tariamai, 99% pasiteisina turetu buti mergaite. Bet va praeita savaite akusere per echoskpa pimpiliuka pamate  biggrin.gif

Bet ir echoskopas 100% negali pasakyti mirksiukas.gif , pažįstama gimdė rugsėjo 4 dieną, tai jai gimė berniukas, nors echoskopu trejetą kartų tvirtino, jog tikrai mergaitė. Ji ir rūbelių mergaitiškų prisipirko... blink.gif Tad išvis kažko 100 procentinio nėra, viskas paaiškėja kai gimsta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 09 12, 09:43)
Bet ir echoskopas 100% negali pasakyti  mirksiukas.gif , pažįstama gimdė rugsėjo 4 dieną, tai jai gimė berniukas, nors echoskopu trejetą kartų tvirtino, jog tikrai mergaitė. Ji ir rūbelių mergaitiškų prisipirko...  blink.gif Tad išvis kažko 100 procentinio nėra, viskas paaiškėja kai gimsta.  biggrin.gif

as irgi echoskopais 100% nepasitikiu, nes labai daznai suklysta doh.gif manau kraitelis bus tik neultraliu spalvu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 09 12, 11:29)
as irgi echoskopais 100% nepasitikiu, nes labai daznai suklysta  doh.gif  manau kraitelis bus tik neultraliu spalvu  cool.gif

drinks_cheers.gif Aš jau ir kojines žalias pradėjau megzti... biggrin.gif
Atsakyti