Butu idomu suzinoti pagal visokius pozymius, bet manau, kad kiekvienai skirtingai. Va mano mama kai laukesi sunu su vienu veme ir is lovos ciut islipdavo, o su kitu skraide kaip ant sparnu. O kai manes laukes irgi veme, bet jautesi kur kas geriau, nei laukdamasi bernuzelio.
O va as nei vemiu nei ka, kartais papykina, bet pakenciamai...
Kita savaite skubesim darytis echo gal pasakys jau lyti? nekantrauju is smalsumo.
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 05, 14:53)
... labai noriu berniuko -- gavau mergaite.Bet visa neštuma pragulejau ligoninei.
pilvukas užaugo po 7men.Buvo sunku. Bet veidas- juokiu spogu. Nieko navalgiau. Tik obuoliu sultį geriau. Kurio niekad nemegau. Kai pagimdžau,buvau tikras kaulu rinkinys
... o dab ir vel noriu berniuko,bet ir nujaučiu .. kad gal ir bus.
3 pirmus men buvo žiaurei bloga. Silpna, pykino, svaigo galva,išbere.
Dab aprimo.. gal tyla prieš audra.... . Nuo mesos kvapo tesiok bloga darosi. Dab valgau košytes,persikus,žodžiu lengva maista.Be ti ir jaučiuosi gerai. Gal vistik berniokas bus.....
pilvukas užaugo po 7men.Buvo sunku. Bet veidas- juokiu spogu. Nieko navalgiau. Tik obuoliu sultį geriau. Kurio niekad nemegau. Kai pagimdžau,buvau tikras kaulu rinkinys
... o dab ir vel noriu berniuko,bet ir nujaučiu .. kad gal ir bus.
3 pirmus men buvo žiaurei bloga. Silpna, pykino, svaigo galva,išbere.
Dab aprimo.. gal tyla prieš audra.... . Nuo mesos kvapo tesiok bloga darosi. Dab valgau košytes,persikus,žodžiu lengva maista.Be ti ir jaučiuosi gerai. Gal vistik berniokas bus.....
sveiki
o as kaip tik girdejau, kad jei traukia mesos, tai bus berniukas
su savo pirmaja, as valgiau daug saldumynu, ir siaip apetitas buvo besaikis, o dabar mesos noriu, ir galiu valdyti apetita
Manęs taip pat ant saldumynų netraukia man mėsytė,kur kas aštriau,rūgščiau
Nu pagal pozymius vargu ar labai jau galima nuspeti, nes kiekvienos moters organizmas yra labai individualus ir kiekvienai nestumas buna skirtingas As tai draugems tik pagal pilvo forma pasakydavau, ir kol kas 100% teisingai
Nezinau ar galima tiketi visais pozymiais??? As pvz susapnavau kad bus berniukas nu galvoju jau nuojauta tikrai neapgauna ir patikejau tuo o po savaites susapnavau kad bus mergyte tai dabr jau nebezinau nei ka galvoti....valgau viska ir saldumynus ir mesyte
Kai laikiausi pirma karta, ziauriai norejosi saldaus: tortu, sokolado, saldainiu (nors iki nestumo nei toru nei saldaniu nevalgiau visiskai, man nesinorejo). Visi sake kad bus mergaite ir echo 2 kartus parode. Bet gime berniukas. O dabar labai norisi zuvies bet jauciu, kad bus mergaite , nors echo parode - berniukas. Abu nestumai nei pikynimo nei berimo.
Mane tik pykino, o su tualetu draugauti teko tik porą kartų, šiaip labai gerai jaučiuosi, tik mėsos nenoriu, net ir saldumynų nelabai noriu, bet užtad labao noriu bulvių... Turbūt kiekvieną dieną 3 kartus galėčiau jas valgyt... Echo nieko kol kas nemato. iš pradžių nuojauta sakė, kad berniukas, dabar kažkodėl abejoju ir nebežinau. Sapnavau kad turiu berniuką, beje man vis perdiodiškai kažką išberia, praeina nugara, tai tada kojas, praeina kojos, tada veidas... Na ir žinok tu čia kas čia bus... Bet mums nėra labai svarbu. Tik smalsu, o dar tiek laiko laukti liko...
As tai tik echoskopu pasitikiu. Man visi draugai ir gimines bure, bure, vieni tikino 100% mergaite, kiti - 100% berniukas. Pagal ta kinieciu horoskopa, kuris, tariamai, 99% pasiteisina turetu buti mergaite. Bet va praeita savaite akusere per echoskpa pimpiliuka pamate
QUOTE(Gintulia @ 2008 09 11, 17:29)
As tai tik echoskopu pasitikiu. Man visi draugai ir gimines bure, bure, vieni tikino 100% mergaite, kiti - 100% berniukas. Pagal ta kinieciu horoskopa, kuris, tariamai, 99% pasiteisina turetu buti mergaite. Bet va praeita savaite akusere per echoskpa pimpiliuka pamate
Bet ir echoskopas 100% negali pasakyti , pažįstama gimdė rugsėjo 4 dieną, tai jai gimė berniukas, nors echoskopu trejetą kartų tvirtino, jog tikrai mergaitė. Ji ir rūbelių mergaitiškų prisipirko... Tad išvis kažko 100 procentinio nėra, viskas paaiškėja kai gimsta.
QUOTE(cacukas @ 2008 09 12, 09:43)
Bet ir echoskopas 100% negali pasakyti , pažįstama gimdė rugsėjo 4 dieną, tai jai gimė berniukas, nors echoskopu trejetą kartų tvirtino, jog tikrai mergaitė. Ji ir rūbelių mergaitiškų prisipirko... Tad išvis kažko 100 procentinio nėra, viskas paaiškėja kai gimsta.
as irgi echoskopais 100% nepasitikiu, nes labai daznai suklysta manau kraitelis bus tik neultraliu spalvu
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 09 12, 11:29)
as irgi echoskopais 100% nepasitikiu, nes labai daznai suklysta manau kraitelis bus tik neultraliu spalvu
Aš jau ir kojines žalias pradėjau megzti...