Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Ernesta :~) @ 2008 07 21, 15:35)
o as girdejau kai laukesi mergaites tai dazniausiai pabere veida o kai berniuko tai veidas buna svarus nei spuogelio  rolleyes.gif
user posted image

QUOTE(MILIUS @ 2008 07 24, 00:47)
Skaiciau mamyciu pasnekesius,kad laukiantis mergaites vienas is pozymiu -pykinimas... Hm...mane taip pykindavo,kad baisu ir prisiminti,,,praktiskai iki gimdymo unsure.gif  iki siol atsimenu daugeli Vilniaus ir netik...gatviu blush2.gif ...veeee
O laukiaus BERNIUKO!!!

sveikos. del tu visu berimu, pykinimu ir groziu atiminejimo tai net nezinau... as tokia pabaisiska vaiksciojau iki 16 -17 sav. kad net papasakot nemoku doh.gif ziauriai bere, netik veida bet ir krutine..pykino nerealiai..visos aiskino kad bus mergaite bus mergaite..ir ka jus manot ogi berniukas ax.gif
Atsakyti
na as girdejau kad jai mergaite tai kaiptik is mamos atima visa grozi..o jai berniukas tai grazus veidas na nei spuogu nei.....t...t
kai nesiojau berniuka tai taip ir buvo veidas atrode kaip iki nestumo...pykino....nemanau gad tie pykinimai ir t...t nustato vaiko lyti... 4u.gif gal nebent pagal pilvuko forma....nes kiek maciau kiek zinau tai kai berniukas pilvukas smailus buna o mergaite jis toks apvalesnis 4u.gif
Atsakyti
... labai noriu berniuko -- gavau mergaite.Bet visa neštuma pragulejau ligoninei.
pilvukas užaugo po 7men.Buvo sunku. Bet veidas- juokiu spogu. Nieko navalgiau. Tik obuoliu sultį geriau. Kurio niekad nemegau. Kai pagimdžau,buvau tikras kaulu rinkinys

... o dab ir vel noriu berniuko,bet ir nujaučiu .. kad gal ir bus.
3 pirmus men buvo žiaurei bloga. Silpna, pykino, svaigo galva,išbere.
Dab aprimo.. gal tyla prieš audra.... g.gif . Nuo mesos kvapo tesiok bloga darosi. Dab valgau košytes,persikus,žodžiu lengva maista.Be ti ir jaučiuosi gerai. Gal vistik berniokas bus..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 05, 14:53)
... labai noriu berniuko -- gavau mergaite.Bet visa neštuma pragulejau ligoninei.
pilvukas užaugo po 7men.Buvo sunku. Bet veidas- juokiu spogu. Nieko navalgiau. Tik obuoliu sultį geriau. Kurio niekad nemegau. Kai pagimdžau,buvau tikras kaulu rinkinys

... o dab ir vel noriu berniuko,bet ir nujaučiu .. kad gal ir bus.
  3 pirmus men buvo žiaurei bloga. Silpna, pykino, svaigo galva,išbere.
Dab aprimo.. gal tyla prieš audra....  g.gif . Nuo mesos kvapo tesiok bloga darosi. Dab valgau košytes,persikus,žodžiu lengva maista.Be ti ir jaučiuosi gerai. Gal vistik berniokas bus..... ax.gif

man tai pat nuo mesos bloga darydavosi.....
sekmes, laukian berniuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2007 03 27, 23:12)
Mano mažiuko lyties irgi nematė. Gimė dukrytė. Kiek girdėjau, tai jeigu nemato, dažniausiai būna panelė.
O dėl pilvo formos, tai nesąmonė. Atseit jeigu apvalus mergaitė, smailas - berniukas. Mes su viena pažystama gimdėm beveik vienu metu (tarpkitko jai irgi nepasakė vaiko lyties). Mano pilvas buvo apvalus, jos smailas, o abi turim mergytes tongue.gif
Be to man atitiko pagal šią lentelę http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl

Sunku man su rusu kalba...Bet kaip "paskaiciuoti" dvynukams lyti?
Atsakyti
As manau, kad cia nuo organizmo priklauso, pvz. mane visada bere, bet kai laukiausi pirma karta, neliko ne vieno spuogelio, nagai ir plaukai buvo idealus thumbup.gif O pykino ziauriai, siaubingai... valgydavau prie tuliko duru, kad speciau nubegti doh.gif Iki 3,5men. buvau kaip sakaliukas. Gime berniukas wub.gif Po to, po gimdymo prasidejo paberinejimai, bandziau net tuos pacius vitaminus gerti, kuriuos geriau per nestuma, nepadejo schmoll.gif
Dabar laukiuosi antro wub.gif Lyties dar nezinau...bet viskas kitaip. Pykino labai mazai, bet veidas baisus doh.gif Jau tris menesius beria be paliavos, daryk ka nori. Ir tyrimai visi geri, bet nepadeda niekas schmoll.gif Laukiu, kol praeis savaime, tikiuosi praeis blink.gif

Atsakyti
Mane pykino ziauriai ir ilgai doh.gif Oda iki nestumo turejau idealia,be jokiu problemu,o dabar jau pavargau kovoti su berimais ir spugais ant veido,bei krutines doh.gif Taciau echo metu aiskiai matem pimpaliuka ir 100 proc berniuka mum garantavo,tai,vadinas,ir berniukai sugeba grozi is mamu atimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2008 09 08, 00:40)
Mane pykino ziauriai ir ilgai doh.gif Oda iki nestumo turejau idealia,be jokiu problemu,o dabar jau pavargau kovoti su berimais ir spugais ant veido,bei krutines doh.gif Taciau echo metu aiskiai matem pimpaliuka ir 100 proc berniuka mum garantavo,tai,vadinas,ir berniukai sugeba grozi is mamu atimti smile.gif

Bus grazus berniukas biggrin.gif As dar nezinau ko laukiuos, kai suzinosiu papasakosiu ax.gif
Atsakyti
Visai nepykina per nėštumą,bet visi sakė,kad bus berniukas,nes pilvukas po krūtine iš karto,tikiuosi suprantat ką čia sakau,ir ginė patvirtino,kad sūnus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 08 rugsėjo 2008 - 11:11
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 09 08, 09:02)
Bus grazus berniukas biggrin.gif As dar nezinau ko laukiuos, kai suzinosiu papasakosiu ax.gif

Na,mes irgi juokaujam,kad pasakisko grozio princa turesim biggrin.gif Nors,istiesu,tai netikiu as tais pozymiais,tik siaip smagu paspeliot smile.gif
Atsakyti
o man tie pozymiai visi susimaise doh.gif tai pykina tai ne, veidas net svyti uz menesio galiu vaiksciot visa nuberta, mesos noriu tai vel nenoriu, ir net paziuret negaliu... vienintelis galimas pozymis kad pilvas iskart po pieno barais (.)(.) tongue.gif
Atsakyti
Manes nepykino, veido oda nepasikeitusi, be jokiu spuogiuku...pilvukas atsikises kaip kamuoliukas nestuke.gif , svorio priaugau 5 kg, traukia tai prie saldaus tai prie rugstaus...gal daugiau proe miltiniu ir bulviniu patiekalu...ir jau zinau kad bus penele tikrai smile.gif
Atsakyti