Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Nereida @ 2008 07 21, 12:13)
nesvarbu kas gims , svarbu ,kad vaikas sveikas smile.gif o del tu pozymiu .. turiu drauge kuriai sake pagal pilvo forma , valgyma ir t.t.. gims berniukas, o gime mergaite smile.gif taip ,kad ne visada pataiko tie spejimai smile.gif

drinks_cheers.gif
man visi pozymiai berniuko, o pasirodo, kad mergyte...Gydytoja ja atpazino ir nesudvejodama pasake, kad mergyte smile.gif ir as ja tikiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciusss: 21 liepos 2008 - 11:48
as labiau tikiu ne prietarais, bet mamos nuojauta. Pirma karta tikrai zinojau kad bus berniukas, net minciu kitokiu nekilo. Net vardas joks kitas nelipo, ir viena nakti taip aiskiai susapnavau toki blondina melynaki. tik gerokai veliau po echo, gydytoja patvirtino, kad aiskiai mato berniuka. biggrin.gif
o dabar kol kas veju visas mintis i sali, zinoma labai norim mergaites, bet bijau ka ir beprigalvoti, kad netektu nusivilti. tegul praeis daugiau laiko, bus jau ne taip svarbu. biggrin.gif
Atsakyti
labukas, na as nieko nejauciau su pirma ir dabar nejauciu tik kai buvau nescia pirma karta visi judesiukai buvo desiniam sone ir gime dukryte, o dabar viskas kairiam, be to gin, sake lyg ir berniukas matosi. ax.gif
Atsakyti
o as girdejau kai laukesi mergaites tai dazniausiai pabere veida o kai berniuko tai veidas buna svarus nei spuogelio rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
mano visi pozhymiai buvo berniuko, o yra mergaite:) wub.gif genetiniai tyrimai patvirtino ir jau nebepasikeis:) taigi tie pozhymiai tik zhaidimas ir tiek:) vis tiek 50 proc. tikimybe pataikyti.
Atsakyti
Skaiciau mamyciu pasnekesius,kad laukiantis mergaites vienas is pozymiu -pykinimas... Hm...mane taip pykindavo,kad baisu ir prisiminti,,,praktiskai iki gimdymo unsure.gif iki siol atsimenu daugeli Vilniaus ir netik...gatviu blush2.gif ...veeee
O laukiaus BERNIUKO!!!
Atsakyti
nera jokiu pozymiu pagal kuriuos butu galima speti kudikio lyti!!!!! visi tie bobulyciu spejimai netikslingi lotuliukas.gif o be to ,jei ir "atspejo" (tarkime smailus pilviukas-gims mergaite.megaite gime) tai nera ko stebetis, juk tik dvi lytys yra, ne tokia maza tikimybe pataikyti tongue.gif
Atsakyti
kai tik pastojau turėjau nuojauta kad nesioju berniuka, bet 20 savaite susapnavau kad buvau pas gydytoja kuri mane apziurejus taip uztikrintai pasake jog gims mergaite, kita diena iš tikrųjų nuėjau pas gine, darė echo , bet vaikiukas buvo taip apsisukęs kad ginė negalėjo įžiūrėt, nors pasakė kad lyg tai vienų momentu pamatė jog tai mergaitė.

veidas mano be spuogų (nors prieš nėštumą mano odą buvo linkusį draugat su spuogais) , visi sako kad dabar dar labiau pagražėjau , pilvukas lyg tai irgi smailus, ir nors sapnavau kad nešioju mergaitę vistiek kažkokia nuojauta kad gims berniukas,

tai va, dar 30 savaitę kai darys echo galės patikslint kas gims, arba laukt iki pat gimimo smile.gif
Atsakyti
istikruju tai niekas neisduoda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta :~) @ 2008 07 21, 15:35)
o as girdejau kai laukesi mergaites tai dazniausiai pabere veida o kai berniuko tai veidas buna svarus nei spuogelio  rolleyes.gif
user posted image

...manau , kad prietarai lieka prietarais...
...pirmosios sulaukiau dukrytes ir tikrai manes nebere...o si karta atsirado spuogeliu - matysim kas cia bus...
...mano drauge labai skirtingai isvaiksciojo abu nestumus, bet abi gime mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 28, 16:57)
sako, jei labai pykina, sunku nesioti dazniausiai buna panele, o jei gerai jautiesi, jokio pykinimo buna berniukas. as turiu mergaite, tikrai buvo sunkus nestumas, bet nesakyciau kad labai trauke ant saldumynu, na nebent paskutiniais menesiais, o ir veidas buvo svarus, jokiu spuogu  ax.gif

oij schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif visiska nesamone, kai laukiausi pirma karta gime mergaite, tai nestumo metu jauciausi thumbup.gif , jokio pykinimo, jokiu nugaros skausmu, as vaikciojau kaip ridikas, dirbdavau viska, namiskiai sake tu pagimdysi gatveje lotuliukas.gif
dabar laukiuosi doh.gif pykino iki pat 5 menesio, net ir dabar kitu kvapu negaliu uzuosti, vemdavau doh.gif , nugara skauda, kojos tinsta, naktim nepamiegu doh.gif , pasirdzius spaudzia... na negalvojau kad taip bus antras nestumas verysad.gif . tiesa ta kad nezinau ko laukiuosi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
cia yra visiska nesamone spresti pagal pykinima, maisto poreikius ar pilva- kas gims schmoll.gif , nes pasiklausius ir paskaicius kaip buvo kitoms gimdyvems, tai visoms skirtingai. su mergaite as norejau ir torto gabala ir agurkeliu slovikiuko ax.gif , tai kaip tada reikejo galvoti g.gif , as buvau tokia stipri, jok visi sake kad gims berniukas, o gime mano karalaite wub.gif
Atsakyti