Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 11, 20:24)
Na nelabai suprantu jusu pakomentavima.

Tuomet išverčiu į lietuvių kalbą tai, ką norėjau pasakyti:
1- Dabar ,t.y. šiais laikais nėščiosios yra gražios, susitvarkiusios ir seksualios.
2- O anais laikais, kai aš maža buvau, tada nėščiosios atrodė taip , kaip ir parašiau, nebesikartosiu.
3- blink.gif , o tada kas buvo neaiškiai parašyta?
Atsakyti
dabar niekada nevalgau duonos kampučių, jų atsisakau ne sąmoningai, bet tiesiog , kažkodėl... Nors prieš nėštumą, visada valgydavau, man nebūdavo jokio skirtumo. Ir jeigu tikėti prietarais,reiškia, kad gims mergaitė. Beje, gydytojai ta ir patvirtino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 07 12, 20:37)
dabar niekada nevalgau duonos kampučių, jų atsisakau ne sąmoningai, bet tiesiog , kažkodėl... Nors prieš nėštumą, visada valgydavau, man nebūdavo jokio skirtumo. Ir jeigu tikėti prietarais,reiškia, kad gims mergaitė. Beje, gydytojai ta ir patvirtino  ax.gif

nu nėštumo pradžios iki dabar ( o sūnui už mėnesio jau šeši metai bus) nepaaiškinamai negalėjau valgyt duonos kampučiu visada palikdavau išvalgydavau tik minkštimą , bet gime berniukas smile.gif
Atsakyti
sprendimai apie lyti pagal kazkokius pozymius tik grazus zaidimas smile.gif nes gi visada yra 50 proc tikimybes, kad pasitvirtins, tai kai kam ir pasitvirtina
is savo patirties galiu pasakyti, kad ir pilvo forma, ir polinkis i tam tikrus maisto produktus, ir pilvo dryzis rode ala berniuka, bet as pasitikejau tik zaviu gydytoju, kuris 20 nestumo savaite pasake, kad bus mergaite wink.gif
Atsakyti
Man visi pagal pilvelio forma sake, kad bus berniukas - taip ir yra biggrin.gif Pilvelis toks labiau i prieki issokes smile.gif
Be to, neturejau vadinamosios "nesciosios kaukes" - tai irgi vienas is pozymiu, kad bus berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 07 12, 22:40)
nu nėštumo pradžios iki dabar ( o sūnui už mėnesio jau šeši metai bus) nepaaiškinamai negalėjau valgyt duonos kampučiu visada palikdavau išvalgydavau tik minkštimą , bet gime berniukas  smile.gif

niekada nesusimasciau apie tai, bet as irgi dabar duonos krasteliu nevalgau g.gif bet kad cia svarus yrodymas tai netikiu irnesakyk.gif
Atsakyti
aš abu kartus susapnavau vaiko lytį smile.gif ir abu kartus buvo labai smailus pilvai - abu berniukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dore: 15 liepos 2008 - 17:21
na jei tikint prietarais mums turetu gimti ir tas ir tas biggrin.gif
mano pilvukas atsikises i prieki, atrodau kaip puse kamuolio isikisusi po maikute 4u.gif
veidas dailus kaip niekad, kokiu spuogu ir t.t.tai lyg ir berniuko pozymiai, bet gydytoja pasake, kad mergyte turesim bigsmile.gif tai dbr tikek kuom nori lotuliukas.gif
per visa nestuma nepykino nei karto, tai irgi kaip ir nebudinga nesiojant mergyte...niu bet juk svarbiausia, kad tik sveikas ir zvalus tas musu lialius gimtu nestuke.gif wub.gif
as manau, kad neverta tiketi prietarais...
nors sako yra didele mamos nuojauta..o as visa nestuma galvojau, akd bus sunus...nes musiske tik 7 men pasirode...tai dbr ir laukiu su nerimu: berniukas, kaip as jauciu, ar mergaite, kaip sako gydytojai.
ir viskas isaiskes tik rugpjuti rolleyes.gif
Atsakyti
O man nuojauta nuo pat pradziu sako, kad bus berniukas; stebiuosi, bet kazkodel buvau tuo isitikinusi. Echo gyd pasake, kad jai "panasu i mergaite". Bet as ja netikiu ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamm @ 2008 07 18, 15:23)
O man nuojauta nuo pat pradziu sako, kad bus berniukas; stebiuosi, bet kazkodel buvau tuo isitikinusi. Echo gyd pasake, kad jai "panasu i mergaite". Bet as ja netikiu ! biggrin.gif

tai ir as isitikinusi, kad berniukas, bet...
jau pries men beveik gydytoja pasake, kad galim varda rinkti dukrytei 4u.gif
Atsakyti
Na zinote ne visada ir gydytojai pasako tiksliai kas bus mergyte,berniukas,,,man tik is antro karto pasake kad sunelis,nors tik pastojau is kart pasakiau kad as laukiuos sunaus nes begalo norejau berniuko-ir ji turiu,,,,'
O sesei visi sake kai antrolaukesi kad bus berniukas nes ir eisenapasikeie ir surius,astrius patiekalus pradejomegti ir gydytoja sake berniukas ir se tau pasigimdo ir antra dukte.... mirksiukas.gif
Atsakyti
nesvarbu kas gims , svarbu ,kad vaikas sveikas smile.gif o del tu pozymiu .. turiu drauge kuriai sake pagal pilvo forma , valgyma ir t.t.. gims berniukas, o gime mergaite smile.gif taip ,kad ne visada pataiko tie spejimai smile.gif
Atsakyti