Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Kai laukiausi piro vaikelio visi pazistami ir draugai sake, kad 100 % mergaite. Negalejau ziureti nei i raugintus agurkus nei silke, nors iki nestuma tai buvo mano megstamiausias maistas. Pastijus beprotiskai daug valgiau bandeliu ir saldainiu g.gif . sapnai irgi neissipilde, visa laika sapnuodavau megyte. Visu pazistamu nuostabai pagimdiau SUNU. g.gif
Dabar laukiuosi antro vaikelio kas bus dar nezinau. Si karta nenoriu net spelioti kas bus tas bus, nes po pirmo nestumo tik po kokios savaites meno smegeneles suvoke, kad vis del to berniokas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucijamm: 11 birželio 2008 - 19:48
Nei pykinimai,nei mitybos pokyciai nieko nereiskia-vienos organizmas priima nestuma lengvai,tai ir jauciasi gerai,kitos sunkiau,todel kankina pykinimai ir pan.Pilvuko forma taip pat neturi jokios reiksmes,dazniausiai tai priklauso nuo raumenuku stiprumo,iki pirmo nestumo sportavau,raumenys buvo tvirti,tai ir pilvukas grazus ir aukstai buvo,o su antru nespejau formos atgauti,tai ir pilvukas zemai,o gimti turi ir antras berniukas.
Atsakyti
QUOTE(Liucijamm @ 2008 06 11, 18:46)
Kai laukiausi piro vaikelio visi pazistami ir draugai sake, kad 100 % mergaite. Negalejau ziureti nei i raugintus agurkus nei silke, nors iki nestuma tai buvo mano megstamiausias maistas. Pastijus beprotiskai daug valgiau bandeliu ir saldainiu  g.gif . sapnai irgi neissipilde, visa laika sapnuodavau megyte. Visu pazistamu nuostabai pagimdiau SUNU. g.gif
Dabar laukiuosi antro vaikelio kas bus dar nezinau. Si karta nenoriu net spelioti kas bus tas bus, nes po pirmo nestumo tik po kokios savaites meno smegeneles suvoke, kad vis del to berniokas  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi per daug negalvoju kas bus, nors MB sako kad berniukas (visazinis atsirado), nes i saldumynus negaliu paziuret, vien ant surumo ir rugstumo pagrinde traukia, nors buna kad kai kada ir torto noris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linna @ 2008 06 12, 12:16)
Nei pykinimai,nei mitybos pokyciai nieko nereiskia-vienos organizmas priima nestuma lengvai,tai ir jauciasi gerai,kitos sunkiau,todel kankina pykinimai ir pan.Pilvuko forma taip pat neturi jokios reiksmes,dazniausiai tai priklauso nuo raumenuku stiprumo,iki pirmo nestumo sportavau,raumenys buvo tvirti,tai ir pilvukas grazus ir aukstai buvo,o su antru nespejau formos atgauti,tai ir pilvukas zemai,o gimti turi ir antras berniukas.

drinks_cheers.gif pritariu, netikiu ir as visokiais tokiais prietarais. Neseniai baliuj buvau, tai bobutes klausia kas bus, sakau mergaite, o jos mat visazines i mane pasiziurejo ir sako: ne, nesamone, tikrai bus berniukas, paziurek i pilvo forma doh.gif Paskui dar pasikviete per baliu prie saves, sako o kas tau sake kad mergaite? lotuliukas.gif Aisku kad ne pati sugalvojau, o gydytoja lotuliukas.gif
Na ziuresim kas gims, kas teisus ar bobutes ar gydytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mama mane ir broli turi,sake kad per abu nestumus vienodai jautesi,viskas taip pat buvo,o jos sesers nestumai labai skirtingi buvo,o turi du berniukus....taip kad nieko cia nenuspesi ir nesuzinosi kol lelius negims-gydytojai ir tie suklysta....
Atsakyti
mane labai pykino,vemiau. db 16 savaite,greit darys ekoskopija,labai jaudinuosi,noriu tik berniuko smile.gif pirma menesi negalejau ziureti i saldumynus,db juos ir kemsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaja @ 2008 07 03, 11:52)
mane labai pykino,vemiau. db 16 savaite,greit darys ekoskopija,labai jaudinuosi,noriu tik berniuko smile.gif  pirma menesi negalejau ziureti i saldumynus,db juos ir kemsu blush2.gif

cia per ziauriai pasakyta.... manau mergaites, kad nesvarbu kas gims, svarbu kad lelyte sveika butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 07 10, 19:48)
cia per ziauriai pasakyta.... manau mergaites, kad nesvarbu kas gims, svarbu kad lelyte sveika butu  smile.gif

Visai ne žiauriai pasakyta, tačiau tikrai žiauriai tavo pacituota blink.gif
O norėti, svajoti niekas neuždraus, vistiek paskui myli tą , kas gimsta wub.gif Man , pvz., tikrai niekas neuždraus norėti mergaitės , būčiau melagė, jei teigčiau-"bet kas, kad tik sveikas'...Visų pirma, aš apie nesveikumus net negalvoju, kam apie tokius dalykus galvoti, kad nerimo daugiau būtų ??? Tai štai, noriu mergaitės iki beprotybės, bet dievinsiu tą , kas gims.Ir viskas.
Atsakyti
nu tai atsiprasau,pasitaisysiu,labiau noriu berniuko blush2.gif ir tevelis nori. smile.gif bet aisku dziaugsiuosi ir mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Budama nescia labai blogai jauciausi ir pykinimas ir varymas i tualeta kas 20min ir visos kitos nesciuju bedos rolleyes.gif
Visais tais bobuciu pasakojimais apie vaiko lyti pagal pilvo forma,veido oda ir t.t. tikrai nereikia tiketi,nes mes kiekviena esam skirtinga.Man visi sake,kad turesim berniuka(lyties nezinojom)atseit pilvas labai apvalus,pati grazi,oda grazi ir.t.t.
Ir ka manot visi apsigavo-gime mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 11, 16:30)
Visais tais bobuciu pasakojimais apie vaiko lyti pagal pilvo forma,veido oda ir t.t. tikrai nereikia tiketi,nes mes kiekviena esam skirtinga.

biggrin.gif Jo, ypač dabar bobutėms sunku susigaudyti, kai visos-ir nėščios, ir nenėščios- esam susitvarkiusios, liuksiškai pasidažiusios , visus trūkumus sumaniai paslėpusios.
biggrin.gif
Jūs gal ir neatsimenat kokios buvo nėščios prieš n metų...
doh.gif Visos kaip viena- suknelės languotos , įstrižo kirpimo, kai kurios ir su baltom apykaklėm.Plaukučiai pašiurę nuo atauginėjančio buvusio cheminio, ant veido jokio makiažo...Va čia tai medžiaga bobučių tyrimams- "naturalis obyknovienus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 11, 14:48)
biggrin.gif Jo, ypač dabar bobutėms sunku susigaudyti, kai visos-ir nėščios, ir nenėščios- esam susitvarkiusios, liuksiškai pasidažiusios , visus trūkumus sumaniai paslėpusios.
biggrin.gif
Jūs gal ir neatsimenat kokios buvo nėščios prieš n metų...
doh.gif Visos kaip viena- suknelės languotos , įstrižo kirpimo, kai kurios ir su baltom apykaklėm.Plaukučiai pašiurę nuo atauginėjančio buvusio cheminio, ant veido jokio makiažo...Va čia tai medžiaga bobučių tyrimams- "naturalis obyknovienus"  biggrin.gif

Na nelabai suprantu jusu pakomentavima.nesciosioms plaukai buna tikrai grazus,lygiai kaip ir nagai ir oda.Kadangi naudoju tik blakstienu tusa,tai man nereikia slepti savo odos,kad kazkas ivertint negaletu lotuliukas.gif O,kad moterys ir nestukes rupinasi savo isvaizda tai tik didelis pliusas thumbup.gif
Atsakyti