Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

cia su ta pilvo forma,veidu ir t.t speliot negalima...teta 3 sunus turi ir su visais vis kitaip atrode,vis kitaip vaiksciojo...su vienu veme,su 2 ne biggrin.gif sake siaip tik stipriai visa nestuma norejosi pavalgit,bet su paskutinuoju vien saldumynys kimso ir jau galvojo kad mergyte tikrai,nes viskas skiriasi,bet ir vel berniukas buvo,taip kad cia tik zaidimas,tikrai tiesos nera 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad nera jokiu pozymiu, pagal kuriuos butu galima nustatyt vaiko lyti ax.gif Zinau is giminiu ne viena atveji, kai pozymiai, pilvas ir t.t. buvo viskas taip pat per abu nestumus, o gime skirtingi vaikuciai. Ir atvirksciai, nestumai skirtingi, o vaikuciai vienodi ax.gif Geriausiai parodo echoskopas, jei tik vaikutis nori pasirodyt, kas jis toks biggrin.gif
Ir to buna, suklydimu. O siaip, koks skirtumas, kas ten pilvely gyvena, kad tik sveikas vaikutis butu, islis ir pamatysim thumbup.gif
Atsakyti
Bet vistiek visi buria. Malonu, kai buria link to, ko pati tikiesi. Man buria mergyte, tai nuo to tik daugiau pozityvo, tegu zmones zaidzia...
Atsakyti
Nezinau, kaip kitos, bet as ilgai galvojau, kad bus mergaite ir bendradarbiai atnesdavo po viena saldaini mergaitei, kol viena nakti susapnavau, kad einu pro naujagimiu skyriu ir man rodo mergaites, o as sakau, kad ne, man reikia i berniuku. Ir taip pati ryte supratau, kad bus berniukas...
Atsakyti
as kazkaip irgi nemanau, kad galima sprest apie mazylio lyti is to ka valgai, kaip pilvas atrodo ir pan.irgi turiu daug pavyzdziu, kai visi prisiekinejo, jog gims berniukas, nes busimoji mamyte negalejo gyvent be desros ir kumpeliu.na-taip ir atsitiko...po poros metu vel pastojo.visiskai kitoks nestumas-i mesa paziuret net negalejo, valge vaisius, darzoves,, norejo saldumynu.visi ryztingai nusprende-mergaite.o gi ne-dar vienas berniukas. mirksiukas.gif
pati dar nezinau ka turesiu, ir nelabai man ydomu atvirai pasakius.tik meldziu, kad butu sveikas, uzaugtu doru ir laimingu zmogumi. wub.gif

tiesa, dar ne vienas nepranasavo mergaites.visi sako-berniukas.nezinau kodel tongue.gif rodos paminu nusistovejusias lyties spejimo "taisykles":nevalgau mesos, maitinuosi vaisiais ir darzovem, o visi vistiek kaip uzsikirte pyskina-berniukas. doh.gif sako matosi is svytejimo. blink.gif nesamone doh.gif svyciu, nes laukiuos issvajoto leliuko. biggrin.gif

o pati tikrai tikrai jokios nuojautos neturiu, nors tiek as, tiek MB sapnavom berniuka.
Atsakyti
man siand pasake kad bus berniukas:) ir pasirode ,kad visa gimine tai jau zinojo ir as nieko nenustebinau:( butu mergaite - ta pati sakytu:) ir spuogu turiu, ir pikynimas pirmas 3 men buvo, o valgyt ir saldaus ir suraus norejosi:)
Atsakyti
smile.gif na tikrai neteisybe kad mergaites sunkai nesiojasi,laukiausi berniuko ir kasdien is tualeto neiseidavau ir galva skaudejo ir vemimas buvo nu labai baisiai jauciaus o kai gime pasake berniukas smile.gif o aplamai esu girdejus kad mergaite visa grozi is mamos pasiema,o kai laukies sunaus tai buna moteris zydinti smile.gif na kiek tiesos neaisku bet kai laukiaus sunaus tikrai nebuvo ne spuogelio,dabar laukiuos antro ir lyg nieko smile.gif
Papildyta:
kai laukiausi pirmo vaikelio tai paskutini vizita kai turejau ginekologes sesele pagloste pilvuka ir psako cia bus sunus smile.gif isejau is kabineto ir galvoju nu is kur tu jau zinai smile.gif bet pasirodo per tiek metu jie jau zino kas nors aisku ir apsigauna o echoskopu netikiu nes zinau atveju kad tikrai pasako ta alytis o gimsta kita bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmus tris mėnesius labai pykino ir vėmiau, valgiau rūgščius produktus schmoll.gif , pilviukas labai anksti išoko jau 10 savaitę jis matėsi smile.gif smile.gif Pilvo forma - aukštai prasideda, apvalus ir labai didelis ( kiti net klausinėja kad gal dvynukai) biggrin.gif
Man 15 savaitėlę ginė pasakė kad 80 procentų bus berniukas, aš ir pati sapnavau, kad berniukas, nors vaikų parduotuvėj pirmiausiai bėgu prie suknučių ir rožinės spalvos rūbelių. Tai dabar jau esu pasimetus ir net nežinau ko lauktis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Paburkit man prasau ax.gif
Pirmas 15 savaiteliu i saldumynus (sausainiai, saldainiai, bandeles, pyragai) negalejau net paziureti doh.gif , vien nuo kvapo pykindavo, nors buvau uzkietejusi smalize, nei dienos be sausainuko.
O vat kazkurtais nuo 16 savaiteles pastebejau, kad kazkaip ir saldainuko jau noriu, ir sausainuka koki sukramtau, jau gal ir torto gabalelis siandien neblogai butu blush2.gif
MB sako kad bus porele tada, nu bet skanas viena terode g.gif
Atsakyti
Mano manymu jokie pozymiai neisduoda vaiko lyties ax.gif nesiojau 3 ir visi skirtingi tad lytis tikrai neisduoda jokiu pojuciu-noru ir ttt rolleyes.gif bobuciu ismyslas biggrin.gif

gydytojai is toniuku stiprumo ir daznio daug maz pasako biggrin.gif kai nesiojau berniukus savo sake kad sirdute plaka kaip kareivio biggrin.gif biggrin.gif wub.gif tai tiek va...Mergyciu sirdute matyt plaka svelniau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 08 birželio 2008 - 10:26
Su pirmu mane trauke ant raugintu agurku, o dabar ant saldumynu g.gif
Atsakyti
Musu leliukas slapukas, kojas uzvertes nors tu ka, gyd. visaip kaip makalavo, bet lelius nepasirode ka tarp koju turi doh.gif Mano nuojauta man nieko nesako, o vat mano draugelka sako kad 95 proc. turesiu merga, bet neisduoda pgl ka sprendzia, sake pasakys jei pasitvirtins. Siaip iki nestumo apie saldumynus net negalvodavau, jau geriau alaus isgerdavau su kokia kepta duona, o per nestuma bet kokie saldumynai eina i trasa, nera dienos be saldumynu doh.gif o pykint pradejo nuo 5 menesio ir iki dabar pykina dar ir pavemt tenka daznokai, o pilvas apvalus, bamba neissokus g.gif tai ziuresim kas bus, labai noreciau mergytes rubeliu tai daugiau ruzavu pirkau, nes zydra ir melyna man labai nepatinka, tai jeigu bus berniukas bus ruzavais drabuziukais apredytas lotuliukas.gif
Atsakyti