Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(vilmado @ 2008 04 28, 15:46)

... o dėl nuojautos, tai ją pasikliauti taip pat nedrįstu, nes ją gali vidiniai norai labai įtakoti...  blink.gif

Man su antru nestuke.gif buvo nuojauta, kad bus berniukas. Iki pirmojo rimto echo. Kai monitoriuje "kavos pupelę" ginė parodė visas nuojautas teko šalin nuvyti, nes apgavo 100 proc. doh.gif
Echo nemelavo- antra gimė dukrytė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2008 04 30, 22:09)
...mano pilvas labai buvo toks atsikises smailas ir laaabai didelis biggrin.gif sako 100 proc berniukas...

Mano pilvas irgi labaaaai didelis ir smailas blush2.gif , kas reciau mato, net nustemba, kaip jis taip greitai gali augt lotuliukas.gif , bet vat zmoniu nuomone skiriasi, 50/50 pranasauja berniuka ir mergaite doh.gif Mano vidinis balsas kuzda, kad bus berniukas wub.gif , o vyras labiau noretu pirmagimes mergaites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 04 29, 11:32)
Mane daug kartu ziurejo echo, bet irgi nieko nemate  doh.gif . dabar geguzes 7 varau vel , tai sakysiu ziurekit, vartykit, bet pasakykit ka turesiu  bigsmile.gif

Ieva23>> Tai kokie vis dėlto echo rezultatai??? bigsmile.gif
Atsakyti
as ir esu girdejusi palei pilvo forma ar jis aukstai ar zemai pagal veiduka pacios
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2008 05 11, 08:55)
Ieva23>> Tai kokie vis dėlto echo rezultatai???  bigsmile.gif

na mano lelyte sedi, tai vos iziurejo, kad mergaite blush2.gif . sakiau ziurekit tol kol pamatysit, tai spaude pilva is visu galu ir sako matau 98 proc mergyte thumbup.gif . tai dabar kaip ant sparnu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 05 12, 15:58)
na mano lelyte sedi, tai vos iziurejo, kad mergaite  blush2.gif . sakiau ziurekit tol kol pamatysit, tai spaude pilva is visu galu ir sako matau 98 proc mergyte  thumbup.gif . tai dabar kaip ant sparnu  blush2.gif

Man ta pacia savaite daktare echoskopuodama pasake, kad100 proc mergaite wub.gif bet iki pat siol nesitiki,kad tai tiesa, nes visi mum pranasauja berniuka ir su vyru vis sapnuojam maza berniuka doh.gif tai tikiuos jau neuzilgo suzinosim kur tiesa slypi biggrin.gif
Atsakyti
na mano lelyte sedi, tai vos iziurejo, kad mergaite  blush2.gif . sakiau ziurekit tol kol pamatysit, tai spaude pilva is visu galu ir sako matau 98 proc mergyte  thumbup.gif . tai dabar kaip ant sparnu  blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Su tuo Tave ir sveikyju wub.gif
Atsakyti

Mes šiandien irgi iš po echoskopo bigsmile.gif Tai mūsiškė lialka irgi sėdom sau patogiai įsitaisius ir ypatingai nesidemonstruoja lotuliukas.gif Bet beveik prižadėjo gydytojas mažą princesytę flirt.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 13 gegužės 2008 - 21:02
Na man pirmas leliukas pasitvirtino pagal pilvuko forma smile.gif buvo toks apvalutis kaip kamuolys ir mergytes sulaukiau. Siuo metu vel laukiuosi pilvukas lygiai toks pat kaip su pirmaja buvo, tai echo irgi mergyte parode smile.gif Nors mano viena bendradarbe sako na is veido tai berniuka nesioji, na sako jei veidas svarus nespuoguotas ir pan bus berniukas, bet tas man nepasitvirtino, nes ir pirmaja dukryte kai nesiojau veidas buvo grazus ir svarus... Manau is pilvuko formos galima nuspeti kas pilvelyje gyvena 4u.gif
Atsakyti
mano pilvas zemai,ne vieno spuogelio,svorio nedaug priaugau,pilvas nedidelis ,visi kas pamatydavo sako turesi mergyte,ir nuojauta kuzdedavo,kad bus mergyte vos ne 100procentu itikinejau visus kas sake ka berniukas bus,sakau ne bus mergyte... lotuliukas.gif
bet turesiu sunu nestuke.gif thumbup.gif ,nors dauguma lenteliu rode taip pat mergaite...tai dabar nebetikiu niekuom... tongue.gif schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaites, papasakosiu savo nuojautas ir speliojimus apie lyti.
laukiamies pirmojo angeliuko. smile.gif Mano vyras ir as labai noretume mergytes, bet istorija yra tokia:
kai tik pastojau buvo mintis kokius tris keturis menesius mergaite, tiesiog kalbedavau su pilvu ir kitaip liezuvis nesiversdavo tik mano dukryte. Aisku visi suzinojo, kad laukiuosi, bus berniukas, zinot musu dedes, tetos, draugai geriausi ekstrasensai, na tuomet pradejau galvoti gal tikrai berniukas, pradejau save nuteikineti, kad berniukas. Sapnuoju, kad gimsta labai grazus sunus (sako sapnai pildosi is antro galo?) nezinau, dar nepatikrinau ax.gif . Pradzioje veidas buvo baisokas, pati sau buvau labai negrazi, spuogai bere kaip nezinau kas, saldumynai mano draugai. Vizitas pas gydytoja, eko nenoriai, nors buvo kokia nepilna 18 savaiciu, gydytoja sako speju, kad bus sunus, na ka sunus tai sunus. Antra karta sapnuoju, kad vel gista sunus (???). Kiekviena karta mano gyne ziuri mane per eko, tai jai iki siol nieko nesimato (???). Bet uzvakar buvau pas gyne, sakau nesakykite jei matysi kas bus, ji sako gerai, o ko laukiate, as sakau noretume mergaites, jos veido israiska pasikeite, kaip supratau, kad nemato, bet tikrai ne mergaite. Po to ji man sako, as is veido bruozu matau kas bus, o as sakau, ar matet kas bus, ji taigi saket nesakiti, tai taip ir nesakykite, bet ar matote, o ji sako man is veido matosi, o be to as prie tos pacios nuomones, ka ji mate netikrai dar kai mes buvome labai mazi nestuke.gif . Tai va pasimetusi esu.
O dar geriausia, kai su siulu ir adata bendradarbe pamakalavo ant mano pilvo, tai abu kartus rode, kad mergaite. O nuojauta sako berniukas, veidas dabar jau susitvarke, nors buna visko. Tai nebezinau ir smalsu ir aisku noretusi, kad butu visgi mergaite. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2008 05 14, 10:50)
Na man pirmas leliukas pasitvirtino pagal pilvuko forma  smile.gif  buvo toks apvalutis kaip kamuolys ir mergytes sulaukiau. Siuo metu vel laukiuosi pilvukas lygiai toks pat kaip su pirmaja buvo, tai echo irgi mergyte parode  smile.gif  Nors mano viena bendradarbe sako na is veido tai berniuka nesioji, na sako jei veidas svarus nespuoguotas ir pan bus berniukas, bet tas man nepasitvirtino, nes ir pirmaja dukryte kai nesiojau veidas buvo grazus ir svarus... Manau is pilvuko formos galima nuspeti kas pilvelyje gyvena  4u.gif

Mano veidas(bent iki šiol) irgi švarus, iki nestuke.gif buvo išbėrę kaktą, aplink nosį spuogeliais, bet... spėkit biggrin.gif irgi mergaitė. 100% užtikrino ir dar foto padarė blush2.gif šiaip pilvas mano aukštai, toks kamuoliukas, tai kai su mama einam ir sutinkam kokias mamos drauges, visos sako-oj, matau iš pilvelio, bus mergaitė biggrin.gif Tai iš pradžių pykdavau, kad nesąmones spelioja (buvau įsitikinus, kad berniukas, nes sapnavau porąkart), bet pasirodė, kad tiesa... Beje, vienai mūsų nestuke.gif , kuriai irgi jau patvirtinta mergaitė, pilvelis žemai žemai nusileidęs, todėl ten jau sunku būtų buvę pasakyti...
Atsakyti