Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Trečią nėštumą miegoti galiu tik ant dešinio šono. Gims trečias sūnus.
Pilvas labai aukštai. Nors dėl to pilvo tai kas antra "žinovė" suklysta. Man va įstrigo tas miegojimas tik ant dešinio šono.
Atsakyti
QUOTE(Dvynukai @ 2008 04 21, 14:37)
pagrindinis pagal vaiko sirdeles darba, mergaite plaka svelniai jos beveik nesigirdi, o berniukai kala kaips su plaktuku..... Tikrai galiu pasakyti is savo patirties, visada zinodavau kas gims, paskutine mergaite kai nesiojau sirdele plakant girdejau tik du kartus, viena karta paryciais, kankino nemiga, kita karta turejau teismo rupesciu vel kankino nemiga pati ruosiausi ginti save, tai galima sakyti abu kartus girdejau nenaturalioj busenoj, o berniukas Gantas kale kaip su plaktuku girdedavau nuolat....

Knygoje Johnson's "Motina ir vaikas" radau toki prietara: jeigu motinos sirdis plaka 140 kartu per min., gims mergaite, o jeigu reciau - berniukas. cool.gif

Pas mum dabar irgi dilema kas gims?! doh.gif Daktare musu taip ir nepamate kas gyvena pilvuke. Vyras ir mano mama labai nori mergaites wub.gif , bet visi pozymiai rodo, kad bus berniukas (smailus, zemas pilvas, nei vieno spuogelio ar demeles, traukia saldumynai...) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2008 04 22, 22:35)
Cia tai geras!  mirksiukas.gif Sukelei ir man abejoniu... Mes su vyru nestumo pradzioj kazkodel buvom isitikine, kad turesim berniuka. Na, ir tie pozymiai buvo ''berniukiski'', nors as tokiais dalykais netikiu... Koks man buvo sokas, kai 21 savaite per echo pasake, kad beveik 100proc mergaite  doh.gif As, aisku, ta proga pripirkau kruuuuuva suknuciu, ruzavu rubeliu su raukinukais ir pan. ax.gif Bet man iki siol visi sako, kad bus berniukas - nors tu ka! As kaip ir gydytoja labiau linkus tiket, bet kai tu parasei, kad sitaip gydytojai apsiriko... Ir jau ne pirma tokia istorija girdziu... Be to, mano lialius tiek jegu turi - labai daug juda ir stipriai mamyte spardo, tik 25 savaite, o pilvukas tik ir banguoja... Vyras juokiasi, sako, idomu, kur tas suknutes desim, jei gims sunus  hihihi.gif

na mano irgi pilvukas gana anksti ir stipriai banguoti pradejo,o dabar buna iki tokiu skausmu suduoda doh.gif bet as vistiek buvau isitikinus,kad bus mergaite ir nebuvo ne minties,kad sitaip gali spardytis berniukas blink.gif jau po tokio poksto,sakiau,kol nemapatysiu kas gims tol nei daktarais nei prietarais netikesiu schmoll.gif ir kaip kvaileliai su vyru prisigyrem visiem ,kad laukiuosi mergytes,dabar kai suzinojom tiesa nezinau kaip pasakyti giminem,kad sitaip daktarai apsiriko ir ,kad nepirktu jokiu sukneliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuse @ 2008 04 23, 11:15)
Kai su pirmu vaikščiojau, nebuvo jokių pykinimų, bėrimų ir panašių dalykų. Ir gimė sūnus. biggrin.gif  O dabar viskas atvirkščiai nuo pat pradžios pykina, silpna ir smakras visas spuogų "barzda" papuoštas nelabai ir pudra padeda blink.gif Vyras įsitikinęs kad gims mergaitė. Pamatysim  mirksiukas.gif

Rūbelius perku tokius kad tiktų tiek mergaitei tiek berniukui.

o mane ir pykino,ir kvapam baisiai jautri buvau,ir veidukas buvo ''papuostas'',ir vistiek suzinojau,kad gims berniukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 23, 17:06)
Knygoje Johnson's "Motina ir vaikas" radau toki prietara: jeigu motinos sirdis plaka 140 kartu per min., gims mergaite, o jeigu reciau - berniukas.  cool.gif

Pas mum dabar irgi dilema kas gims?!  doh.gif Daktare musu taip ir nepamate kas gyvena pilvuke.  Vyras ir mano mama labai nori mergaites  wub.gif , bet visi pozymiai rodo, kad bus berniukas (smailus, zemas pilvas, nei vieno spuogelio ar demeles, traukia saldumynai...)  biggrin.gif

Nu man tai, kad traukia saldumynai ir nei vieno spuogelio, kaip tik mergytės požymis. Dar sako, kad mergytės kuklesnės, ne taip stipriai spardosi ir mėgsta saldumynus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 04 24, 08:37)
Nu man tai, kad traukia saldumynai ir nei vieno spuogelio, kaip tik mergytės požymis. Dar sako, kad mergytės kuklesnės, ne taip stipriai spardosi ir mėgsta saldumynus  cool.gif

O as saldumynu visai nenoriu, vaikutis spardosi nuo pat pradziu labai intensyviai ir stipriai, kuklumu nepasizymi, nes be problemu ''isileido'' echo aparata tarp kojyciu... O gydytoja sako, kad gims mergyte! wub.gif Va taip...
Atsakyti
As jau visai susipainiojau su tais prietarais doh.gif , ir toliau teks spelioti kokios gi lyties musu lelius biggrin.gif
Bet del maisto tai manau viskas individualu, man atsitiko taip: ko pries nestuma nevalgiau (nelabai megau), ta ir pradejau valgyt nestumo metu (sokoladas, obuoliai, bananai) mirksiukas.gif o pas broliene atvirksciai buvo: nevalge mesos, o kai pastojo, tai nuo jos atsitraukti nebegalejo (pagimde mergaite) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 04 23, 11:37)
O aš jaučiu,jog berniuką nešioju,nors norėtume mergaičiukės  wub.gif  Jei pagal veido odą pasakyti galima,tai gims mergaitė,nes negaliu žiūrėti į save kokia baisi  schmoll.gif

pagal veido odą spręst tai tikra nesamonė doh.gif pas mane su ketvirtu visa veido oda buvo išberta ir dar visas kūnas tokiom pigmentinėm kavos dėmėm išmėtytas doh.gif visi kas pamatydavo sakė pamatysi turėsi mergaitę ir nieko panašaus gimė berniukas smile.gif
Atsakyti
Musu lėliukas neparodė savo grožybių, tad irgi nežinome kas bus. Mano veido oda labai pagražėjo, dingo spuogeliai, oda svari, švelni, nesuriebaluoja. Visi sako, kad bus berniukas, nes graži nėščia atrodau, kad veidelis svarutis, sakoma, jei būtu mergaite, tai ji atima mamos groži, tada būtu ir spuogelių ir diemelių ant veido.
Maistui jokių kaprizų neturiu, valgau kaip ir iki nėštumo, bet labai ėda rėmuo, mano mamai buvo tas pats, kai nešiojo mano broliuką.
Prie saldumynu netraukia, sakoma, kad mergaites mėgsta saldumynus.
Spardomės labai dažnai ir intensyviai, nesikuklinam.
Ir motiniška intuicija sako, kad bus sūnelis, prie žydru drabužėlių traukia.
Tad aš įsitikinusi, kad bus berniukas bigsmile.gif
Dar liko paskutine musu viltis, paskutinis, trečias escho, gal jau tada pasirodys musu pilvuko augintinis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 04 24, 10:37)
Nu man tai, kad traukia saldumynai ir nei vieno spuogelio, kaip tik mergytės požymis. Dar sako, kad mergytės kuklesnės, ne taip stipriai spardosi ir mėgsta saldumynus  cool.gif

nei per nėštumą, nei dabar netraukia saldumynai... jų gali ir nebūt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 04 25, 06:32)
Ir motiniška intuicija sako, kad bus sūnelis, prie žydru drabužėlių traukia.
Tad aš įsitikinusi, kad bus berniukas  bigsmile.gif
Dar liko paskutine musu viltis, paskutinis, trečias escho, gal jau tada pasirodys musu pilvuko augintinis.  ax.gif

Mano irgi tokie pozymiai, aplinkiniai ir mano intuicija sake, kad bus berniukas, todel net isidrasinus berniukiskus rubelius pradejau pirkt. Taciau gydytoja nustebino - bus mergyte! Va tau ir intuicija... Gal as jos neturiu... doh.gif
Atsakyti
As girgejau, kad pigmentines demes atsiranda, nesiojant berniuka g.gif , ir giminej neperseniausiai pasitvirtino smile.gif . Tai ir gaunasi, vieni sako vienaip, kiti kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2008 04 22, 18:51)
O man visi pranašauja, kad bus berniukas. Manęs nei pykino ir veidas lygus gražus ir šiaip visi savo, kad žydžiu  wub.gif  Net mano vyras yra užtikrintas, kad bus sūnelis (jau ir mažą meškerę ruošiasi pirkt, sako išmokysiu savo berniuką žvejot  biggrin.gif ) O vat aš kažkodėl jaučiu, kad mergytę po širdim nešioju  wub.gif  O kaip ištikro bus pamatysim ką echo parodys  g.gif ,rytoj pažiuoju pas gine, laukiu nesulaukiu rytojaus popietės, kad galėčiau artimiau susipažinti su savo angeliuku ir, kad nuramintu gine pasakydama, kad leliukas sveikas ir puikiai auga  4u.gif

Tai va vis dėlto spėlionės pagal požymius pasitvirtimo ax.gif laukiuosi sūnelio, gine užgarantavo 100% wub.gif Beje pati kuo aiškiausiai mačiau, visas sūnelio grožybes blush2.gif Mano vyras jaučiasi kaip ant debesų, žinodamas, kad turės sūnutį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti