Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Įsitikinau, kad savijauta neatspindi vaiko lyties - jaučiausi priešingai,nei per pirmą neštumą, visi požymiai rodė, kad reikėtų tikėtis berniuko, bet....turiu nuostabią mergaitę, džiaugiuosi, kad šį kartą bent panašią į vyrą ax.gif Tie požymiai gal daugiau priklauso nuo imuniteto, organizmo medžiagų poreikio g.gif net pilvo forma ir tai išdūrė verysad.gif
Atsakyti
Nestumo metu pykino tik vakarais, bet nei karto nevemiau.Valgiau ka norejau, o ypac saldumynus.Plaukai ir oda buvo thumbup.gif Pilvas apvalus ir didziulis, bet is nugaros nesimate, kad esu nescia.Rezultatas-turiu sunu, nors dauguma prognozavo mergaite biggrin.gif
Atsakyti
pagrindinis pagal vaiko sirdeles darba, mergaite plaka svelniai jos beveik nesigirdi, o berniukai kala kaips su plaktuku..... Tikrai galiu pasakyti is savo patirties, visada zinodavau kas gims, paskutine mergaite kai nesiojau sirdele plakant girdejau tik du kartus, viena karta paryciais, kankino nemiga, kita karta turejau teismo rupesciu vel kankino nemiga pati ruosiausi ginti save, tai galima sakyti abu kartus girdejau nenaturalioj busenoj, o berniukas Gantas kale kaip su plaktuku girdedavau nuolat....
Atsakyti
manau, kad visi tie "pozhymiai", shiaip tik del juoko, kad smagiau spelioti butu. man pagal viska bobutes pranashavo berniuka. lengvas neshtumas, jokiu berimu, veminu, jokiu ypatingu maisto poreikiu, saldumynu- nea. o padare genetinius tyrimus ir 100 proc. lelyte:)))) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 03 30, 08:42)
na visos susitaikykim, kad turėsim po vaikutį ir viskas, o berniukas ar mergaitė, juk nieko nekeičia drinks_cheers.gif

Sutinku, kad svarbiausia vaikutis wub.gif nu bet tas smalsumas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad visi prietarai ir burtai-tik zaidimas smile.gif
Jeigu net gydytojai sako, kad nieko cia nenuspesi...
Atsakyti
O man visi pranašauja, kad bus berniukas. Manęs nei pykino ir veidas lygus gražus ir šiaip visi savo, kad žydžiu wub.gif Net mano vyras yra užtikrintas, kad bus sūnelis (jau ir mažą meškerę ruošiasi pirkt, sako išmokysiu savo berniuką žvejot biggrin.gif ) O vat aš kažkodėl jaučiu, kad mergytę po širdim nešioju wub.gif O kaip ištikro bus pamatysim ką echo parodys g.gif ,rytoj pažiuoju pas gine, laukiu nesulaukiu rytojaus popietės, kad galėčiau artimiau susipažinti su savo angeliuku ir, kad nuramintu gine pasakydama, kad leliukas sveikas ir puikiai auga 4u.gif
Atsakyti
as manau,kad visi pozymiai kas gims pagal pilva,megiamus produktus ir moters isvaizda yra nesamones.man kiek dariausi echo visi daktarai tvirtino,kad gims mergaite,o dar viena gine pasake,kad matosi ir pagal nestuma,kad bus mergaite.o as patikejusi tokiais itikinamais argumentais pripirkau ruzavu rubeliu,ruzavu kaldryciu...ir se tau doh.gif pries pora dienu vel dare echo,ogi ziuriu ,kad mano lele ''kavos pupele'' iskeite i pimpaliuka ax.gif labai keistai pasijutau,kai beveik visa nestuma maniau nesiojanti mergaite,o beveik pries finisa pamate tikraja tiesa kas slepiasi tarp kojyciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 04 22, 19:22)
as manau,kad visi pozymiai kas gims pagal pilva,megiamus produktus ir moters isvaizda yra nesamones.man kiek dariausi echo visi daktarai tvirtino,kad gims mergaite,o dar viena gine pasake,kad matosi ir pagal nestuma,kad bus mergaite.o as patikejusi tokiais itikinamais argumentais pripirkau ruzavu rubeliu,ruzavu kaldryciu...ir se tau doh.gif  pries pora dienu vel dare echo,ogi ziuriu ,kad mano lele ''kavos pupele'' iskeite i pimpaliuka ax.gif  labai keistai pasijutau,kai beveik visa nestuma maniau nesiojanti mergaite,o beveik pries finisa pamate tikraja tiesa kas slepiasi tarp kojyciu biggrin.gif

Cia tai geras! mirksiukas.gif Sukelei ir man abejoniu... Mes su vyru nestumo pradzioj kazkodel buvom isitikine, kad turesim berniuka. Na, ir tie pozymiai buvo ''berniukiski'', nors as tokiais dalykais netikiu... Koks man buvo sokas, kai 21 savaite per echo pasake, kad beveik 100proc mergaite doh.gif As, aisku, ta proga pripirkau kruuuuuva suknuciu, ruzavu rubeliu su raukinukais ir pan. ax.gif Bet man iki siol visi sako, kad bus berniukas - nors tu ka! As kaip ir gydytoja labiau linkus tiket, bet kai tu parasei, kad sitaip gydytojai apsiriko... Ir jau ne pirma tokia istorija girdziu... Be to, mano lialius tiek jegu turi - labai daug juda ir stipriai mamyte spardo, tik 25 savaite, o pilvukas tik ir banguoja... Vyras juokiasi, sako, idomu, kur tas suknutes desim, jei gims sunus hihihi.gif
Atsakyti
man tai nėštumo metu daugiau buvo požymių, kad gims berniukas.
kad berniuką mato, taip sakydavo net viešbučio, kuriame apsistodavome, šeimininkai arba dar kokie pašaliniai žmonės blink.gif
sesė irgi dievagojosi, kad aš pagimdysiu berniuką, nes ji pagimdė mergaitę ir jautėsi žymiai geriau ir kitaip nei aš.
na, iš vyro pusės tai labai stipriai dominuoja vyriška giminė,
bet abudu širdies gilumoj norėjom mergaitės.
na, tik visai neseniai paaiškėjo, kad jos ir laukiamės wub.gif wub.gif wub.gif
tik tiek, kad nepasitikiu aš vos vienu echo, per kurį pamatė vaikučio lytį, nes iki to laiko mažiukas labai slėpėsi smile.gif
rožinių drabužėlių tai neperku, man kaip tik labai žydra patinka lotuliukas.gif

na, penktadienį eisiu vėl echo darytis, tai bus matyt, ką šįkart pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
Kai su pirmu vaikščiojau, nebuvo jokių pykinimų, bėrimų ir panašių dalykų. Ir gimė sūnus. biggrin.gif O dabar viskas atvirkščiai nuo pat pradžios pykina, silpna ir smakras visas spuogų "barzda" papuoštas nelabai ir pudra padeda blink.gif Vyras įsitikinęs kad gims mergaitė. Pamatysim mirksiukas.gif

Rūbelius perku tokius kad tiktų tiek mergaitei tiek berniukui.
Atsakyti
O aš jaučiu,jog berniuką nešioju,nors norėtume mergaičiukės wub.gif Jei pagal veido odą pasakyti galima,tai gims mergaitė,nes negaliu žiūrėti į save kokia baisi schmoll.gif
Atsakyti