Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

O man tai vienam saite parode 83proc. - mergaite g.gif ,. o kitam 83 proc. berniukas g.gif ..............kas gi bus labai idomu g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sakgintare @ 2008 02 08, 13:47)
pirma nestuma jauciausi puikiai, gal kiek mieguista pirmus menesiu buvau.Bet pykino tik nuo alkocholio ir cigareciu kvapo, manau tai naturalu.Gime maza saulyte :PAntras nestumas kazkoks kosmaras, galeciau is lovos visiskai nelipciau, nes pykina ir pykina, tai tikiuosi bus berniukas, nes pojuciai visiskai kitokie.  g.gif

O man atvirkščiai 1 neštumas buvo labai lengvas, iki 5mėn. net nesijaučiau kad neščia, tik kad jau pilvukas pasirodė........ ir gimė sūnelis wub.gif , o šis neštumas nuo pat pradžios sunkus, laaaabai pykina verysad.gif ir savijauta nekokia.....ir labai įdomu, kas gi gims nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites wink.gif suzinojusi, kad pastojau, nusprendziau prisijungti prie Jusu smile.gif Man 8 savaites nestumas, labai pykina, nenoriu valgyt, skauda galva, apie kvapus ishvis tyliu!.. Zodziu viskas ko anksciau nebuvo pasireiske dabar.. Vienintelis dalykas kurio negali nulemti moteris, tai yra vaikelio lytis:) vyras akto metu perduoda arba X arba Y, jei perduodamas x bus mergyte, jei perduodamas y bus berniukas smile.gif Deja, del sito galime tik spelioti smile.gif
Atsakyti
Pirma nestuma mane labai pykino,siaubingai vemiau,pilvukas nebuvo didelis,is nugaros nieko nesimate,kazko ypatingo valgyti nenorejau,netrauke saldumynai,vi,si sakekad pagal pozymius bus mergyte... echoskopas jau 12 savaite parode,kad 100% berniukas 4u.gif dabar laukiuosi antro vaikelio,pozymiai tie patys,balandzio pradzioje,jei mazylis nores,jau parodys savo lyti ax.gif
Atsakyti
as tai iki siol labai gerai jauciuos, tokiu plauku odos ir nagu neturejau niekada gyvenime, zydziu as per nestuma kaip vyras sako. wub.gif apart striju beprotisko dydzio ant pilvo ir krutines viskas yra idealu bet as pasiryzus viskam kad tik si karta pavyktu wub.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai kad jus nieko nejauciat thumbup.gif
o as vat jausciuosi jau pora savaiciu kaip gavus su plyta per galva doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NiKiTulka @ 2008 03 13, 13:10)
Vienintelis dalykas kurio negali nulemti moteris, tai yra vaikelio lytis:) vyras akto metu perduoda arba X arba Y, jei perduodamas x bus mergyte, jei perduodamas y bus berniukas smile.gif Deja, del sito galime tik spelioti smile.gif

Gydytojai jau dabar nedrasiai bando irodyti, kad ir mama nulemia vaikelio lyti 4u.gif Tiesiog moters organizmas arba priima vyro X arba Y. Jei linkes moters organizmas atmesti pvz vyriskus spermatozoidus-gali per galva verstis-gims vien mergaites mirksiukas.gif Cia panasiai kaip imunitetas:vieni per gripo epidemija suserga is karto, o kitiems organizmas taip priesinasi, kad net ligos nesiotojai nebuna. Jei netikit-pasiziurekit kad ir i Supermamos dalyves, tas, kurios turi po du, tris vaikus:2/3 moteru pamatysit su vienos lyties vaikuciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramone @ 2008 02 01, 22:43)
Man echo taip pat labai ilgai (iki 32sav.) nerode lyties... Todel visi pradejo burti ir spelioti, kas gi gims... Dauguma spejo, jog i mane pasiziurejus, turetu buti mergaite... Kiti kaip tik, kad berniukas, nes atrodau gerai... Kazkaip keistai labai... As pati visada norejau labiau berniuko ir varda turejau jam seniai, ir siaip kazkodel  apie berniuka svajojau... Ir pasirodo, kad bus berniukas!!!! biggrin.gif
Pozymiai: beveik nepykino, tik toks silpnumas, nei karto nevemiau, tik buvo zveriskas apetitas is pat pradziu, veliau aprimo... Nesinorejo nei saldziai, nei suriai... Nieko ypatingo... Visko po truputi, tik gal apelsinus kazkodel pamegau, ko anksciau nebuvo. Pilvas mano toks apvalus, bet is nugaros nieko nesimato... Tik apzele pilvukas, o tos linijos negra vis dar nera... Kiek "buriausi" pagal ivairias skaiciuokles, vis delto daugiau rode, kad berniukas, be to, pagal nestumo planuokli, pastojimas buvo per ovuliacija, ne pries... Bet ar tiketi tais prietarais, tai net nezinau... schmoll.gif

Mano pozymiai - lygiai, kaip tavo: nepykino, del maisto ypatingu poreikiu nejutau ir nejauciu, pilvas apvalus, apzele, o linijos nera... Visi sako, kad bus berniukas. Be to, mazasis labai aktyvus, vis juda ir juda. O va siandien dariausi echo ir gydytoja pasake, kad ji beveik isitikinus, kad bus mergyte smile.gif . As taip pat ziauuuriai norejau berniuko, bet ka padarysi, teks antra planuotis! rolleyes.gif
Atsakyti
Na o man nestumo pradzioj visi kaip susitare sake,kad bus mergaite smile.gif Kai persiritom i antra nestumo puse,visi eme suokti,kad pagal pilveli matosi,jog bus berniukas biggrin.gif Beje gydytojai pritaria pastarajai nuomonei. Na o as visiskai pasimetus,visi tie testukai rodo,kad tikrai turi buti mergaite g.gif Taigi nelieka nieko kito tik laukti mazo ir sveiko angeliuko thumbup.gif
Atsakyti
O as suzinaujau kad laukuisi tik budama beveik 7 sav., nes gerai jauciausi, po to prasidejo pykinimas rytais, maista buvo labai sunku issirinkti tik labai norejau ledu, tai juos labai valgiau, budama 3 men. visi pykinimai praejo, priaugau 11 kg, labiau maistas tinka kokie lasiniai negu saldaini suvalgyti, visi aplinkui sako kad bus berniukas, va jau ketvirtadieni turetu pasakyti kas bus nes darys echoskopija. Kas bebutu mergyte ar berniukas vistiek labai myliu savo sirduka bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mes vis dar ir nezinome ko laukiames - musu lelius nesirodo smile.gif Vieni ir sako paziureje i mano pilvuka (aukstai ir i prieki isikises), kad berniukas, kiti, kad mergaite - supaisysi cia pagal tuos bruozus smile.gif Pvz as iki 5 men. diena is dienos pravemiau, saldumynu visai nevalgiau. Dabar saldumynus kertu uz ta laika, kvapu negaliu pernesti tu, kurie mane lydejo per vemimus, tebepykina, bet apetitas yra, nors siek tiek sumazejes smile.gif Tai vat laukiam finaliuko, kad turbut per ji ir suzinosime, ka turesime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 28, 17:57)
sako, jei labai pykina, sunku nesioti dazniausiai buna panele, o jei gerai jautiesi, jokio pykinimo buna berniukas. as turiu mergaite, tikrai buvo sunkus nestumas, bet nesakyciau kad labai trauke ant saldumynu, na nebent paskutiniais menesiais, o ir veidas buvo svarus, jokiu spuogu  ax.gif

Pirmas dvi turiu merginas, nei pykino, nei ka, tik pirmas nestumas del kitu medicininiu priezasciu sunkus buvo. Dabar per trecia nestuma pradzioje net kiek papykino ir karts nuo karto "dusina", o daugiau - jokiu sunkumu. Tai ko man tiketis?! Beje, pagal rusiskame puslapyje pateikta skaiciuokle "pagal kraujo atsinaujinimo ciklus", mano abu pirmi vaikai - berniukai.... g.gif Nu ir kuom dabar tiket !!!
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 03 26, 11:50)
Gydytojai jau dabar nedrasiai bando irodyti, kad ir mama nulemia vaikelio lyti 4u.gif Tiesiog moters organizmas arba priima vyro X arba Y. Jei linkes moters organizmas atmesti pvz vyriskus spermatozoidus-gali per galva verstis-gims vien mergaites mirksiukas.gif Cia panasiai kaip imunitetas:vieni per gripo epidemija suserga is karto, o kitiems organizmas taip priesinasi, kad net ligos nesiotojai nebuna. Jei netikit-pasiziurekit kad ir i Supermamos dalyves, tas, kurios turi po du, tris vaikus:2/3 moteru pamatysit su vienos lyties vaikuciais biggrin.gif

Jo, reiskia mano vyreliui jokios vilties ... Pirma karta pastojome is vienintelio bandymo, antra karta "stengemes" puse metu, trecia karta - ir vel netycia is vieno sykio. Tai kaip cia ta "priesinimasi" epidemijai nustatyti - pirmos dvi mergaites g.gif ?!
Atsakyti