Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

O man kai su pirma nėščia buvau, visi pranašavo berniuką (ot mamos gražumas, pilvas kaip krepšinio kamuolys ir t.t.) echo darė tik 1 kartą ir nieko nematė... Jei tikėt sapnais, sapnavau 3 kartus kad turiu berniuką...nuojauta sakė, kad bus berniukas... ir gimė - mergaitė lotuliukas.gif
Dabar vėl viskas nuo pradžių, visi pranašauja berniuką lotuliukas.gif (arba dvinukus doh.gif ), echo dar neturėjau... o nuojauta - sako kad bus mergaitė (nes visdėlto noriu aš to sūnelio lotuliukas.gif ) ...
Dėl požymių... pradžia abiejų vienoda... vemiu toliau nei matau... tik dabartiniam nėštume nerealiai alkana pastoviai... ax.gif
Atsakyti
manes visiskai nepykino, netrauke kazkoks tai maistas- viena diena labiau saldumynu norejau, kita- mesos, oda budavo sausa, dabar pasidare riebesne, bet be jokiu spuogu ar demiu, tamsios juostos ant pilvuko nera, bet padidejo plaukuotumas ant jo, o nuo galvos plaukai pirmus 5 men, kuokstais slinko blink.gif pilvukas zemai, apvalus , is nugaros nelabai ir matosi smile.gif tai kas pas mane turetu buti- berniukas ar mergaite? lotuliukas.gif kazkaip niekada nekreipiau demesio i jokius pozymius, bet visada galvojau, kad turesime berniuka ax.gif
Atsakyti
kazkaip man tai atrodo, kad visi tie nustatymai kas gims is pilvo formos, ir dar beleko, tai is pirsto lauzti bigsmile.gif ax.gif

kazkaip netikiu, kad berniukas pvz pilve buna ir tada jau pilvas kitoks atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man echo taip pat labai ilgai (iki 32sav.) nerode lyties... Todel visi pradejo burti ir spelioti, kas gi gims... Dauguma spejo, jog i mane pasiziurejus, turetu buti mergaite... Kiti kaip tik, kad berniukas, nes atrodau gerai... Kazkaip keistai labai... As pati visada norejau labiau berniuko ir varda turejau jam seniai, ir siaip kazkodel apie berniuka svajojau... Ir pasirodo, kad bus berniukas!!!! biggrin.gif
Pozymiai: beveik nepykino, tik toks silpnumas, nei karto nevemiau, tik buvo zveriskas apetitas is pat pradziu, veliau aprimo... Nesinorejo nei saldziai, nei suriai... Nieko ypatingo... Visko po truputi, tik gal apelsinus kazkodel pamegau, ko anksciau nebuvo. Pilvas mano toks apvalus, bet is nugaros nieko nesimato... Tik apzele pilvukas, o tos linijos negra vis dar nera... Kiek "buriausi" pagal ivairias skaiciuokles, vis delto daugiau rode, kad berniukas, be to, pagal nestumo planuokli, pastojimas buvo per ovuliacija, ne pries... Bet ar tiketi tais prietarais, tai net nezinau... schmoll.gif
Atsakyti
man apart nezmonisku striju nieko nera, svyciu visa,kas pamato sako bernuzeli nesioji, ir jau galvoja kad pabaiga... sakau nea, du pas mane. tiksliau dvi wub.gif
Atsakyti
is pradziu valgiau suriai,mesytes visokias,visi sake bus berniukas...pilvas kabo..neseniai pradejau valgyti saldumynus,pati jauciau berniuka. nestuke.gif ..ir se tu,kad nori...siandien pasake,kad mergyte... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 28, 14:57)
sako, jei labai pykina, sunku nesioti dazniausiai buna panele, o jei gerai jautiesi, jokio pykinimo buna berniukas. as turiu mergaite, tikrai buvo sunkus nestumas, bet nesakyciau kad labai trauke ant saldumynu, na nebent paskutiniais menesiais, o ir veidas buvo svarus, jokiu spuogu  ax.gif

nesamone.as turiu mergicka,visas nestumas super lengvas.likus iki gimdymo tik pora savaiciu isejau is savo mokymo istaigos,buvau puiki studente... lotuliukas.gif ir tai buciau dar ejus,tik isvare visi kiti.net direktorius sake neileis,kad tik as ilseciausi...tad tikrai manau kad beveik neimanoma nustatyti tikslei pagal pozymius.pvz as vemiau is pilno skrandzio-o tai reiskia mergaite(pasitvirtino);labai norejau saldumynu(irgi pasitvirtina kad mergaite);pilvas buvo apvalus(taip pat pasitvirtino kad mergaite).tad cia taip individualu,kad net neaisku istikro.manau koki tik 50procentu tai galima ispeti
Atsakyti
Oi, tie burtai, burteliai... lotuliukas.gif Prisigalvok tu man... doh.gif Sveiko klecko noriu, sveiko. O ar kas kyšos lialiui tarp kojyčių, ar ne - dzin tongue.gif
Atsakyti
pritariu. dar pries savaite labai nekantravau laukiau ultragarsinio tyrimo, kad suzinoti ka auginam, bet per ji nesuzinojom, o tik tai kad jis sveikas drutas, grazios smegenytes, stuburiukas svarus ir taisiklingas, visi pirsciukai ir isgaravo tas didelis noras suzinoti kas ten, gi svarbiausia, kad auga ir kad smagiai spurda. o gal ir gerai, mums patiems bus labai maloni staigmena jam gimus. thumbup.gif
Atsakyti
pirma nestuma jauciausi puikiai, gal kiek mieguista pirmus menesiu buvau.Bet pykino tik nuo alkocholio ir cigareciu kvapo, manau tai naturalu.Gime maza saulyte :PAntras nestumas kazkoks kosmaras, galeciau is lovos visiskai nelipciau, nes pykina ir pykina, tai tikiuosi bus berniukas, nes pojuciai visiskai kitokie. g.gif
Atsakyti
pagal echoskopa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2007 08 08, 08:27)
Apskaičiuot nelabai apskaičiuosi, jau kas yra, tą krikštysit  tongue.gif

O pažaisti ir pasiskaičiuoti galit:
http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl
http://www_yamama_ru...birth_chart.htm
http://www.tvoybaby.org/

gerai cia bigsmile.gif
na kol kas abu testai rodo 80%-berniukas
na pazesim pazesim kas gausis bigsmile.gif biggrin.gif