Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

Na as manau, kad vemimas nenulemia vaiko lyties, mano drauge veme iki gimdymo, nekiekviena diena aisku, taciau daznai, pastoviai pykindavo ir gime berniukas, tai taip, kad ka Dievas duos ta turesit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 22, 23:28)
Jei ant pilvo atsiranda pigmentacija, bus mergaitė.

Jei pilvo juosta eina bambos dešinėje – berniukas, kairėje – mergaitė.

apie pigmentacija girdejau, tai mano sesei ir draugei pasitvirtino... bet ta pigmentacija atsiranda i nestumo pabaiga... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2007 11 25, 12:42)
Visos tos ismintys - tikra nesamone bigsmile.gif Mano nestumas neitiketinai lengvas - mums jau 35 savaites,o per visa laika net neisivaizduoju,ka reiskia pykinimas, vemimas, galvos skausmas ir pan  tongue.gif  Visi sako, kad labai isgrazejau  rolleyes.gif  nera jokiu spugu, demiu, veidas netinsta  mirksiukas.gif  Visi lazinosi, kad tikrai berniukas, echo aiskiausiai parode, kad mano angeliukas - mergaite  wub.gif  Pati aiskiausiai maciau  tongue.gif

Gal geriau jau sapnais tiket, nei prietarais  blush2.gif

Man taip pat buvo lotuliukas.gif visi kaip susitare aiskin, kad bernas bus, o gime mergiote thumbup.gif nei pykino, nei bloga buvo nei jokiu apskritai nesamoniu nebuvo tongue.gif
Atsakyti
O mane ir pykino, ir galva paskausta, nors visi sako , kad pagrazejau ir teigia, kad turesiu berniuka, tai kaip cia dabar lotuliukas.gif
As siaip jokios nuojautos neturiu - isivaizduoju savo mazyti vaikiuka, bet vaizduotej nematau, ar mergaite, ar berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos besilaukiancios mamytes! na as jau netikiu tom pasakom, kad palei valgi ar pilvuzo apvaluma galima nuspresti apie maziaus lyti schmoll.gif nes, kai vaiksciojau su pirmu tai vaiksciojo ir mano drauge nestuke.gif ir musu pilvuzai buvo vienodai apvalus is po pat papuliu biggrin.gif ir valgem panasiai. Mums abiem palei zenklus turejo gimt vienodos lyties vaikeliai 2.gif 2.gif biggrin.gif na ir ka pas mane gime sunutis, pas ja dukryte thumbup.gif ir prognozes neissipilde. Nuo to laiko as netikiu jokiais atsiait zenklais smile.gif dabar vel laukiuosi mazylio ir nespelioju, o laukiu kol gims bigsmile.gif
Atsakyti
Be to, mums nera skirtumo, kas gims-juk tai musu stebuklelis, juolab pirmas smile.gif
Papildyta:
ir siaip pagalvojus, tai tiesiog atsitiktinumai, nes juk tikimybe, kad gims berniukas arba mergaite - 50%... tongue.gif
Papildyta:
arba...arba blink.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif na apie tuoj pozymius, tai ir as turiu savo nuomone...laukiuosi antro vaikelio...pirmas nestumas buvo super jokiu pykinimu, spuogu ar dar ko nors ir savijauta liuks buvo, kad devintam menesy grybaut ejau nestuke.gif nuojauta irgi manes neapvyle, turiu sunu thumbup.gif o dabartinis nestumas visai kitoks mane pykino iki 5 men doh.gif man istisai ka nors skauda,spuogu pilnas veidas nieko net akyse matyt nenoriu (vienu zodziu atvirkstinis variantas) ir nuojauta mane kazkaip apleido si kart todel net neisisvaizdavau ko laukiuosi...o ir mazylis nenorejo iki siol rodyti kas jis ar ji...taciau praita savaite pagaliau pamatem, kad tai greiciausiai berniukas, labai jau graziai kiausiukai matesi, net man aiskiai biggrin.gif tai va tau ir skirtingi nestumai ir pozymiai visai kitokie , o apacioj vienodi daiktai prikabinti bus biggrin.gif todel nemanau, kad verta taip tiketi tais pozymiais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dixi: 11 gruodžio 2007 - 08:47
o as su sunum per pirmaji nestuma labai vemiau ,irgi iki penkto menesio.taip kad pagal vemima tai tikrai neatspesi mergaite ar berniukas.visai nesenai girdejau teorija(kuri pg apklausa sm nepasitvirtino)kad jei savo kukuli jauti desinej pusej tai berniukas ,o kairej mergaie.
Atsakyti
tie visi sprendimai pagal pozymius ir yra tik speliojimai.... lengva spelioti, kai 50% tikimybe kad tikrai atspesi, isskyrus issimtinius atvejus, kai pilvelyje skirtingu lyciu dvynukai lotuliukas.gif
o vienintelis pozymis kas isduoda vaiko lyti, tai echoskopo metu i ekrana atsuktas jo/jos pasturgaliukas biggrin.gif
Atsakyti
Man tai pagal ta testa parode kad 30 procentu berniukas,o 69 mergaite,tai net nezinau ka galvot
Atsakyti
O as kiek esu dariusi testu, tai apie mergaite net kalbos nera, visur atseit berniukas bus, bet as visvien nelabai tikiu jais, jeigu net gydytojai echo darydami ir ziuredami tikslaiia negali pasakyti lyties... biggrin.gif
Atsakyti
Visai idomi diskusija 4u.gif . Papasakosiu, kaip man viskas buvo.
Kai laukiausi pirmo - nenorejau zinoti vaiko lyties, bet trauke visokie dalykai, kas susije su melyna, zydra spalvomis - norejosi tokiu kvailu dalyku, kaip melynai nudazyti sienas, zydrus rubus pirkausi ir pan. Nors tik po gimdymo tai supratau.
Prie susilaukiant antro - darem remontus, tai miegamasis yra ryskiai raudonas, uzuolaidos irgi rausvos. Del ko tai sakau - taigi antra dukra! Nors echo sake, kad nieko nemato ir greiciausiai bus dukra, as netikejau. Net pagimdzius 2 kartus klausiau gyd. ar tikrai mergaite. Besilaukiant abieju vaikiuku manes nei pykino, nei dar kokiu kitu pozymiu buvo, kad galetu nuspeti lyti. Manau, jau protas pats pranesa, kas bus, reikia tik gerai "apsidairyti" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egzootika @ 2007 12 06, 16:15)
Sveikos besilaukiancios mamytes! na as jau netikiu tom pasakom, kad palei valgi ar pilvuzo apvaluma galima nuspresti apie maziaus lyti schmoll.gif  nes, kai vaiksciojau su pirmu tai vaiksciojo ir mano drauge nestuke.gif ir musu pilvuzai buvo vienodai apvalus is po pat papuliu biggrin.gif ir valgem panasiai. Mums abiem palei zenklus turejo gimt vienodos lyties vaikeliai 2.gif  2.gif biggrin.gif  na ir ka pas mane gime sunutis, pas ja dukryte thumbup.gif ir prognozes neissipilde. Nuo to laiko as netikiu jokiais atsiait zenklais smile.gif dabar vel laukiuosi mazylio ir nespelioju, o laukiu kol gims bigsmile.gif

Cia tikra teisybe. thumbup.gif drinks_cheers.gif Reikia laukti SVEIKO vaikiuko, o tai mergaite ar berniukas - visiskai nesvarbu!
Atsakyti