Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(gudytejol @ 2007 03 30, 08:01)
NA O AS TAI TIKIUOSI TOS MERGAITES  lotuliukas.gif ,NES VEIDAS ISBERTAS,SILPNA,PYKINO,O MERGAITES SAKO VISA GROZY ATIMA  lotuliukas.gif

O vat turi berniuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 24, 21:51)
O vat turi berniuką  lotuliukas.gif

susekei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 23, 01:28)

Cia keli liaudiski nustatymo budai (is fantastikos srities):

Jei iš dešinės spardosi, tai berniukas, jei iš kairės, mergaitė.

Jei krūtinė smarkiai padidėja, bus mergaitė.

Jei jums patinka statyti vieną koją ant paaukštinimo ir traukia pastatyti dešinę, bus berniukas, jeigu kairę – mergaitė.

Jei ant pilvo atsiranda pigmentacija, bus mergaitė.

Jei pilvo juosta eina bambos dešinėje – berniukas, kairėje – mergaitė.

Visos tos ismintys - tikra nesamone bigsmile.gif Mano nestumas neitiketinai lengvas - mums jau 35 savaites,o per visa laika net neisivaizduoju,ka reiskia pykinimas, vemimas, galvos skausmas ir pan tongue.gif Visi sako, kad labai isgrazejau rolleyes.gif nera jokiu spugu, demiu, veidas netinsta mirksiukas.gif Visi lazinosi, kad tikrai berniukas, echo aiskiausiai parode, kad mano angeliukas - mergaite wub.gif Pati aiskiausiai maciau tongue.gif

Be to, mano maze beveik visada spardosi desinej pusej ir neatsirado jokia pilvo pigmentacija bigsmile.gif Se tau ir prietarai 4u.gif

Bee, kai suzinojau, kad laukiuosi, gal po menesio sapnavau, kad nesioju ant ranku labai maza mergyte tamsiais plaukuciais ir didelem akim rolleyes.gif 2.gif

Gal geriau jau sapnais tiket, nei prietarais blush2.gif
Atsakyti
As irgi internete be galo daug visokiu testu padariau, kas gi ten nusimato. Tai pagal testus mergaite man prognozuojama, gine sake, kad irgi mergaite bus, ir babulkios sako kad mergaite. Tai ziuriu, as ir patikejau, jau laukiu dukreles, o vdrug sunus bus, vat staigmena blink.gif
Atsakyti
as tai netikiu visais tais pozymiais mirksiukas.gif pasitikiu tik echoskopu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2007 11 28, 18:34)
as tai netikiu visais tais pozymiais mirksiukas.gif pasitikiu tik echoskopu biggrin.gif

ir echo nevisada 100proc.galima patikėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukros, tai pradzioj labai pykino, bet nuo puses nestumo atrodziau graziai - pagrazejo tiek plaukai, tiek veidas. Buvau vis dar liekna, tik pilvukas buvo apvalus ir stipriai atsikises i prieki. Visi kalbejo,kad laukiuosi berniuoko lotuliukas.gif Beje pilvo juosta buvo plonyte , vos matoma ir tiesi. Kiek pamenu ir pasimate tik paskutini men
Dabar laukiuosi antro, paskutinis echo parode kad bus berniukas, nes aiskai matesi kur yra virkstele, o kur kiausiniai smile.gif . Na tai galiu pasakyti tiek, kad pykino maziau, bet suprastejo plaukai, o veida ir kakala paberia unsure.gif Pagal figura ir piluko forma atrodau lygiai taip pat kaip ir pirmojo besilaukiant. Pilvo juostos dar is vis nera. Beje nera ir jokio pilvo plaukuotumo.
Vaikeliu gulejimo pozos tokios pacios - kairiame sone.
Maistas - su dukra negalejau mesos pakesti, dabar galiu valgyti, nors didelio poreikio irgi nera. Saldumynu norejosi abieju nestumu metu.
Isvada: neradau nei vieno konkretaus pozymio,kuris butu noredes vaikelio lyties pagal nesciosios isvaizda ar mityba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 11 23, 00:28)
Man pagal visus laidiskus "pribumbasus" turejo gimti bernas  biggrin.gif  visi gydytojai, kaip susitare, vos mane pamate, aikino, bus berniukas  lotuliukas.gif  net akusere, priemusi gimdyma, pareiske - galvojau bus bernas  biggrin.gif
Cia keli liaudiski nustatymo budai (is fantastikos srities):
Jei iš dešinės spardosi, tai berniukas, jei iš kairės, mergaitė.

Jei sapne nėščioji jautėsi vyru, tai bus berniukas.

Jei nėščiosios šlapimas ryškiai geltonas – tai bus mergaitė.

Jei krūtinė smarkiai padidėja, bus mergaitė.

Jei moteris lengvai pritupia ir tai darydama nesteni – mergaitė.

Jei jums patinka statyti vieną koją ant paaukštinimo ir traukia pastatyti dešinę, bus berniukas, jeigu kairę – mergaitė.

Jei ant pilvo atsiranda pigmentacija, bus mergaitė.

Jei pilvo juosta eina bambos dešinėje – berniukas, kairėje – mergaitė.

pagal šituos požymius turėtų būti mergaitė pas mane ax.gif bettttttt genetikė pasakė kad turėsiu berniuką tongue.gif o visi požymiai atitinka kairiame šone pradėjo judėti(su anais nėštumais dešinėje) pilvo pigmentacija visa kaip kavos dėmėm tas pats veidas rankos o veidas dar plius ir visas išbertas doh.gif na žiūrėsim dar nėštumo pabaigoj eisiu echo tai gal ką kitką pasakys o dėl maisto tai nepateisinčiau lyties tiek norisi ir agurkėlių tiek ir saldumynų beje per šį nėštumą labiausiai noriu obuolių kurių niekada nemėgdavau ir visiškai negaliu pasižiūrėti į silkutę unsure.gif jeigu pasigimdysiu mergaitę tada pateisinsiu šiuos liaudiškus pribombasus biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi visur skaičiau, ieškojau pagal kokius požymius galima spręst kas bus, ir visur rašo įvairiai. Su pirmu nežinojau lyties iki gimdymo , nes slėpėsi, tai tipo sakė, kad jei slepiasi bus mergaitė,taip ir buvo g.gif o dabaresu 6 mėn. nėščia ir kai darėm echo gyd. sakė kad mato lyg berniuką, bet 100 proc,. garantijos neduoda. Aš irgi pasitikiu tik echo., nes pagal kitus požymius spręsti sunku, visom skirtingai.
Atsakyti
Pagal dauguma mano zinomu pozymiu turejo buti berniukas - pati pagrazejau, pilvas augo i prieki, mazai pykino, nuotaika nepasikeite, megau bulvinius patiekalus. Gime mergaite. Tiesa, negalejau pakesti mesos, o saldumynu buvo sunku atsisakyti - cia kaip ir mergaites pozymiai smile.gif
Atsakyti
man per visus nėštumas mano mama kažkaip pagal pilvo formą atspėjo.kažkur maždaug nuo šešto mėnesio kai jau pilvas normaliai matydavosi pasakydavo.tai dabar sako,kad pagal pilvą mergaitė.kai dariausi ultragarsą 20 sav. tai lyties nepasakė,nematė.taigi žiūrėsiu ar mama apsiriks ar ne.
Atsakyti
Na man daugelis pranasavo mergaite. Pagal visokius liaudiskus prietarus irgi turejau turet mergaite. Beje, tai kad ilgai nesimato irgi nieko nereiskia. As ka nesioju suzinojau tik likus menesiui iki gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti