Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(carolle @ 2007 10 30, 16:43)
o as kiek esu girdejusi, jei pilvas apacioje, tai tikrai berniukas ir jei gerai jautiesi, taip pat didele tikimybe, kad gims berniukas, o dar ir mesa, laukiantis berniuko dazniausiai jos norimasi,

pilvas mano didelis, ir na nevisai virsuje bet ir ne apacioje, cia daugiau nuo sudejimo moters priklauso o ne nuo busimo kudikio lyties 4u.gif
del mesos - visa si nestuma i mesos puse net ziureti koktu - tad turiu rezultata - apsirgau nesciuju anemija, ir savijauta klaiki, o greiciausiai turesim berniuka, bent jau echo taip parode + gydytoja is tonu taip irgi nusake 4u.gif
Taip kad pagal pozymius atspeti lyti neimanoma - vieninteliu kas dar atrodo itikinama, - sako mergaite amos grozi atima, na ir tikrai kiek pazystamu laukes ir turi mergaites visos kazkuriuio nestumo metu turedavo ir nestukes kauke (labai spuoguota veida) ir tamsia ruda linija.... bet manau pagal tai spresti irgi netikslinga wink.gif
Pagaliau koks gi skirtumas kas - svarbu kad vaikeliui ir mamai viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
oi didelis noras greiciau suzinoti vaikucio lyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 03 28, 16:57)
sako, jei labai pykina, sunku nesioti dazniausiai buna panele, o jei gerai jautiesi, jokio pykinimo buna berniukas. as turiu mergaite, tikrai buvo sunkus nestumas, bet nesakyciau kad labai trauke ant saldumynu, na nebent paskutiniais menesiais, o ir veidas buvo svarus, jokiu spuogu  ax.gif

o kaip atskirti sunku nestuma nuo nesunkaus?juk visoms skauda nugaras sunku sussilenkti kojos tinsta gal kam dar ir sirdis dauzosi dusina.o kaip sunkus nestumas butent pasireiskia?
Atsakyti
Siek tiek informacijos cool.gif
Pykinimas pirmaisiais nėštumo mėnesiais kamuoja daugiau nei pusę nėščiųjų. Labiausiai pykina 6-12 nėštumo savaitėmis. Paprastai pykinimas išnyksta taip pat netikėtai, kaip ir prasidėjo.
Kodėl pykina
Nėštumo pradžioje pasikeičia moters hormonų apykaita, gaminasi daug „nėštumo hormono“ chorioninio gonadotropino, kuris veikia ir smegenyse esantį „pykinimo centrą“. Šis hormonas išsiskiria nuo pirmųjų nėštumo dienų. Hormonai paveikia ir kitą smegenų centrą, atsakingą už reakciją į kvapus. Anksčiau buvęs malonus kvapas, pradėjus veikti nėštumo hormonams, gali pasirodyti šlykštus. Štai kodėl nėštumą dažniausiai ir išduoda netikėtas supykinimas. Nuo 13 savaitės chorioninio gonadotropino pradeda mažėti ir pykinti nustoja. Nėštumo pabaigoje vėl gali pradėti pykinti, tik dabar priežastis ne hormoninė, o mechaninė – didėjanti gimda spaudžia skrandį.

Be viso sito marmalo, jei kas domejotes kraujo grupemis... pykina, del to, kad mamaites ir tecio kraujo grupes buna nelabai tinkamos, ir mamaites organizmas nuodijamas... reiktu paieskot tikslesnes informacijos, nes bijau nusisneket... blush2.gif
Taigi, mergaites. Mano mama vos ne ant lasaliniu gulejo, veme, kol broliuka pagimda. Manau vemimas nenusprencia vaikiuko lyties smile.gif

linkejimai visoms ax.gif 4u.gif

Atsakyti
sveikutes nestuke.gif .as irgi dar nezinau,kas bus rolleyes.gif bet gydytoja sake,kad sprendziant is to,kad man pirmieji vaikelio judesiukai pasirode pilvo apcioje,desnej pusej,tikriausiai bus mergaite,echoskopu ziurejo,bet nesimate.tai net nezinau,ka ir galvot.siaip ne karto nevemiau,oda lygi ir nespuoguota,jauciuosi gerai biggrin.gif
Atsakyti
Meskute23,
man irgi panašiai, net nežinau kas, per echo gydytoja nieko nepasakė...Bet anksčiau neteko girdėti, kad lytis priklauso, kurioj pusei pasirodė pirmieji judesiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte neringute @ 2007 11 05, 17:05)
o kaip atskirti sunku nestuma nuo nesunkaus?juk visoms skauda nugaras sunku sussilenkti kojos tinsta gal kam dar ir sirdis dauzosi dusina.o kaip sunkus nestumas butent pasireiskia?

Na jei yra tokie pozymiai - skauda nugaras sunku sussilenkti kojos tinsta gal kam dar ir sirdis dauzosi dusina pridedant dar pastovu vemima ir t.t.- manau tai yra sunkus nestumas... nes man nei vieno tokio pozymio nebuvo nei su pirmais, nei su antra ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 08 14, 12:58)
Abu kartus pilvo forma buvo skirtinga. Su pirmu norėjau mandarinų, su antru pyragų. Tik nuojauta sakė, kad bus berniukai. Antrą kartą ji nebuvo tokia stipri, bet su pirmu, tai nereali. Antrąjį gal tris kartus sapnavau, kad gims berniukas. Taigi - du bachurai. Nors su antruoju visos "žinančios" pranašavo tik mergaitę. Netikiu jokiais prietarais.

blink.gif blink.gif blink.gif
Skaitau, ir toks jausmas, kad sia zinute parasiau as pati thumbup.gif
Visiskai toks pats variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 18 lapkričio 2007 - 22:15
QUOTE(Lioka @ 2007 11 18, 10:17)
Meskute23,
man irgi panašiai, net nežinau kas, per echo gydytoja nieko nepasakė...Bet anksčiau neteko girdėti, kad lytis priklauso, kurioj pusei pasirodė pirmieji judesiai  g.gif

as ir to negirdejau g.gif
kiek pamenu man subumsejo jies bamba daugiau kairiau smile.gif turiu berniuka wub.gif
Atsakyti
as tris kart sapnavau, kad gime berniukas, pilvas nera aukstai, gal net labiau zemai, saldumynams potraukio nejauciu (na gal tik retkarciais) smile.gif ir per pilva rudos juostos beveik nera. O savijauta nestumo metu pusetina.. echoskopija parode berniuka, suklysti sake neimanoma bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis!

Nemanau, kad yra budas nustatyti vaikelio lyti, isskyrus ultragarsa schmoll.gif . Visos pilvo formos, valgymo iprociai ir pan. tera tik prietarai ir smagus pasizaidimas. Mano mama, kai laukesi manes visi net neabejojo, kad bus berniukas, o va.. tongue.gif . Taip pat ir su mano nestumu: jau kiek girdejau 100% berniukas, o pilvelyje isitaise grazuole flirt.gif !

Zaiskim, bet netikekim viskuo, kad netektu nusivilti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Man pagal visus laidiskus "pribumbasus" turejo gimti bernas biggrin.gif visi gydytojai, kaip susitare, vos mane pamate, aikino, bus berniukas lotuliukas.gif net akusere, priemusi gimdyma, pareiske - galvojau bus bernas biggrin.gif
Cia keli liaudiski nustatymo budai (is fantastikos srities):
Jei iš dešinės spardosi, tai berniukas, jei iš kairės, mergaitė.

Jei sapne nėščioji jautėsi vyru, tai bus berniukas.

Jei nėščiosios šlapimas ryškiai geltonas – tai bus mergaitė.

Jei krūtinė smarkiai padidėja, bus mergaitė.

Jei moteris lengvai pritupia ir tai darydama nesteni – mergaitė.

Jei jums patinka statyti vieną koją ant paaukštinimo ir traukia pastatyti dešinę, bus berniukas, jeigu kairę – mergaitė.

Jei ant pilvo atsiranda pigmentacija, bus mergaitė.

Jei pilvo juosta eina bambos dešinėje – berniukas, kairėje – mergaitė.
Atsakyti