manau kad niekas tiksliai nepasako kad gims, net ir daktarai labai daznai suklysta
nors mano atveju atspejo kad gims mergyte
QUOTE(aukaja @ 2007 10 11, 13:09)
Na aš kai laukiausi, tai daktarės prašiau nesakyti lyties, norėjau, kad sužinočiau tik gimus kūdikiui Man tai spėliojo įvairiai: daug kas sakė, kad gims mergaitė, kadangi pilvas buvo "apačioje" šiaip, labai gerai jaučiausi ir gražiai atrodžiau, todėl kiti sakė, kad gims - berniukas, nes mergaitės atima motinos grožį nėštumo metu labai nenorėjau mėsos, tad vėl sakė, kad turėtų būti mergatė na tai visokių tų spėliojimų buvo, o gimė - berniukas O šiaip manau, kad tai tėra tik žaidimas, o tos tiesos nėra daug, tai tik sutapimai
o as kiek esu girdejusi, jei pilvas apacioje, tai tikrai berniukas ir jei gerai jautiesi, taip pat didele tikimybe, kad gims berniukas, o dar ir mesa, laukiantis berniuko dazniausiai jos norimasi, kiek is pazistamu tarpo zinau, tai juk ir turi berniuka matai tavo situacijoje pasitvirtino
Papildyta:
QUOTE(Severute @ 2007 08 17, 20:38)
nezinau ar cia buvo rasyta, neskaiciau, nes labai jau daug laiko uzimtu. galima su adata suzinot, kiek zinau tiksliai pasako . adata su siulu reikia laikyti virs kairio delno 3 kartus pajudinti i virsu zemyn ir tada laukti ar suksis ar judes istrizai cia bus pirmas vaikas, kai adata sustoja vel 3 kartus aukstyn zemyn ir vel laukti kaip judes cia antras vaikas ir taip kol adata nejuda, pajudinus aukstyn zemyn, suzinai kiek vaiku turesi ir ka berniuka(adata juda istryzai) ar mergaite(adata sukasi ratu) sekmes
siaip nelabai tikiu burtais bet del idomumo isbandziau. tai adata taip pradejo i sonus lakstyti, kad net pati nustebau, maniau, kad ji nezymiai juda, o antra karta vietoj stovejo.pagal mano spejimus ir turetu but berniukas, nes pastojau per ovuliucija,jau tris kartus sapnavau grazuti berkiuka, labai mesisko norejosi, o anksciau visai mesos beveik nevalgydvau.ir dar taip gerai jauciuosi, kad kartais , net pagalvoju ar as laukiuose niu, paziuresim ar pasvirtins
Papildyta:
QUOTE(carolle @ 2007 10 30, 16:43)
...jau tris kartus sapnavau grazuti berkiuka, ...
Sėkmės tau Bet aš kažkaip girdėjau, kad sapnuose būna atvirkščiai jei sapnuoji berniuką, gims mergaitė
o man labai senai būrėja pasakė, kad turėsiu du bernus. tai aš taip ir įsikaliau į galvą, kad neturėsiu mergaitės būtų geriausia ir tą ir tą turėti nu, pažiūrėsim kaip čia bus
Nu Sveikutes Mielosios
Man kaip tik butu idomiau tai, kad tik kai gimsta vaikelis tik tada suzinai, kas gime - berniukas ar mergaite. Manau kad nera skirtomo kokia yra vaiko lytis...svarbu kad mus aplanke tas stebuklas. Bet manau, kad daugeli mamų nori mergaiciu.Idomu kodel?
Man kaip tik butu idomiau tai, kad tik kai gimsta vaikelis tik tada suzinai, kas gime - berniukas ar mergaite. Manau kad nera skirtomo kokia yra vaiko lytis...svarbu kad mus aplanke tas stebuklas. Bet manau, kad daugeli mamų nori mergaiciu.Idomu kodel?
Pas mus sako, jei vaiko sirdeles duziai yra daznesni nei 160 bus mergaite ,jai mazesni bus berniukas.Atseit berniuku sirdeles leciau plaka nei mergaiciu.
QUOTE(carolle @ 2007 10 30, 16:43)
o as kiek esu girdejusi, jei pilvas apacioje, tai tikrai berniukas ir jei gerai jautiesi, taip pat didele tikimybe, kad gims berniukas, o dar ir mesa, laukiantis berniuko dazniausiai jos norimasi, kiek is pazistamu tarpo zinau, tai juk ir turi berniuka matai tavo situacijoje pasitvirtino
[
[
Burtai visa tai. Pilvas mano aukstai, jauciuosi labai siaip sau, pirmus 4 men pykino visa laika, o mesa tik dabar, 7 men prasidejus pradejau valgyti (is pradzios vien nuo minties apie mesa ar jos kvapa pradedavau ziaukcioti), turesime berniuka. Na, tik oda nesuprastejo- atrodau ne blogiau, nei pries nestuma.
Pries 8 m, kai laukiausi sunaus, nestumas buvo l. lengvas, nei pykino, nei sunku buvo, pilvas nedidelis smailas ir aukstas buvo, jokiu noru/nenoru maisto atzvilgiu. Kadangi si karta viskas buvo kitaip, buvau beveik tikra, kad bus pana, kol daktarai nepateike nenugincijamu irodymu
Greiciausiai, itariu, tiesiog amzius nebe tas (vistik yra skirtumas, ar 23 m. ar 31 m. laukiesi), tai ir savijauta prastesne.
QUOTE(Severute @ 2007 08 17, 19:38)
nezinau ar cia buvo rasyta, neskaiciau, nes labai jau daug laiko uzimtu. galima su adata suzinot, kiek zinau tiksliai pasako . adata su siulu reikia laikyti virs kairio delno 3 kartus pajudinti i virsu zemyn ir tada laukti ar suksis ar judes istrizai cia bus pirmas vaikas, kai adata sustoja vel 3 kartus aukstyn zemyn ir vel laukti kaip judes cia antras vaikas ir taip kol adata nejuda, pajudinus aukstyn zemyn, suzinai kiek vaiku turesi ir ka berniuka(adata juda istryzai) ar mergaite(adata sukasi ratu) sekmes
Zinau,kad toks burtas daromas ne su adata o su savo vestuviniu ziedu. Daug kas sako,kad paitvirtino
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 01, 13:43)
Burtai visa tai. Pilvas mano aukstai, jauciuosi labai siaip sau, pirmus 4 men pykino visa laika, o mesa tik dabar, 7 men prasidejus pradejau valgyti (is pradzios vien nuo minties apie mesa ar jos kvapa pradedavau ziaukcioti), turesime berniuka. Na, tik oda nesuprastejo- atrodau ne blogiau, nei pries nestuma.
Pries 8 m, kai laukiausi sunaus, nestumas buvo l. lengvas, nei pykino, nei sunku buvo, pilvas nedidelis smailas ir aukstas buvo, jokiu noru/nenoru maisto atzvilgiu. Kadangi si karta viskas buvo kitaip, buvau beveik tikra, kad bus pana, kol daktarai nepateike nenugincijamu irodymu
Greiciausiai, itariu, tiesiog amzius nebe tas (vistik yra skirtumas, ar 23 m. ar 31 m. laukiesi), tai ir savijauta prastesne.
Nuo pirmo gimdymo praejo kiek daugiau nei 2 metai ir vel laukiuosi. Nestumai skiriasi kaip diena ir naktis. Sis daug sunkesnis, bet dar nezinau ko laukiuosi
Na, kai as laukiausi, tai visi pozymiai rode, kad turesim berniuka, o auginam grazuole dukryte
gydytoja sake,kad lyties tiksliai nesimato(nusisukes ),bet 95% kad bus mergyte ,bet as vistiek dar tai nepriimiau kaip uz 100%
QUOTE(violla @ 2007 11 01, 15:14)
Zinau,kad toks burtas daromas ne su adata o su savo vestuviniu ziedu. Daug kas sako,kad paitvirtino
Pagal si burta (ji dariau ne viena ir ne du kartus) pirma vaika man rodo berniuka - taip ir yra, o antra - mergaite. Taciau jau tris kartus skirtingos gydytojos, ziuredamos echoskopu, patvirtino, kad pilvelio gyventojas - berniukas . Vat tau ir burtai
Nėra konkrečių požymių kas gims