Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

man parode du vaikus, pirma mergaite(sutapo) antras berniukas(dar neaisku) pabandziau vyrui padaryt, bet pas ji kazkaip neaiskiai rodo, pirmieji 2 vaikai sutampa kaip ir man, o po to adata neaiskai juda, gal vyram netiksliai rodo biggrin.gif
Atsakyti
Oi, bursiuos, kai laiko turesiu!!!! Uzvedet!
Atsakyti
QUOTE(Severute @ 2007 08 18, 19:45)
man parode du vaikus, pirma mergaite(sutapo) antras berniukas(dar neaisku) pabandziau vyrui padaryt, bet pas ji kazkaip neaiskiai rodo, pirmieji 2 vaikai sutampa kaip ir man, o po to adata neaiskai juda, gal vyram netiksliai rodo biggrin.gif

Severute, gal taviskis koki "paslaptuka" kada susimeistravos, tai ir juda adata neaiskiai biggrin.gif. Tik nepriimk rimtai sito mano papostringavimo mirksiukas.gif

O as va dabar trecia karta sita "burta" bandziau - rodo lygiai ta pati, ka ir pirmuosius du kartus bigsmile.gif. Na, belieka laukti, kada mano maziulka pasirodys, tada ziuresim ar adata nemelavo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=InGridutia,2007 08 09, 21:47]
O pas mus kaime sakoma, kad jei nėščia moteris sapnuoja savo kūdikį ir sapne mato jo lytį, tai gims priešingai smile.gif Tai jei mūsų kaimas teisus - sulauksi mergytės biggrin.gif Būtinai pranešk, nes ta teorija daugelis labai tiki, tai įdomu ar pasiteisina blush2.gif

thumbup.gif Man taip ir buvo, trys kartus sapnavau, kad man gimė berniukas, jau ir netgi buvau patikėjus biggrin.gif O gimė gražutė mergytė biggrin.gif
Atsakyti
''Severute, gal taviskis koki "paslaptuka" kada susimeistravos, tai ir juda adata neaiskiai biggrin.gif. Tik nepriimk rimtai sito mano papostringavimo mirksiukas.gif ''

na tap man ir tokia mintis buvo kilus drinks_cheers.gif , reiks stebet, kad nesusimeistrautu g.gif
as dar ir pabandysiu, nes visad norejau 3 vaikuciu, o adata rodo 2 ir nors tuka doh.gif
Atsakyti
o man is pradziu lyg ir svyruoja ir rodo berniuka, paskui sukasi ratu...Kaip suprast? Bandysiu dar karta.
Atsakyti
o as sapnavau is pradziu dvynuku porele, po menesio mazdaug pradejau sapnuoti berniuka, o neperseniausiai sapnavau mergyte... o adata rode kad bus mergyte, tai ziuresim kaip ten istikruju... biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Jokie lotuliukas.gif Su berniukais, sako, kad pilvukas buna zemai (man su pimu taip buvo), o su mergaitem aukstai, prasideda iskart nuo krutines (bet antras nestumas man to nepatvirtino, gime berniukas) mirksiukas.gif
Atsakyti
Jep, su ta adata geras burimas. Jau seniau burdavaus, bet buvau visai pamirsus blush2.gif Siaip visada norejau triju vaikuciu. Adata parode tris. Pirma mergyte, po to du bachuriukai. Ziuresim kaip cia bus bigsmile.gif g.gif
Papildyta:
Issiburiau ir antra karta, rodo ta pati bigsmile.gif
Atsakyti
vaje idomu ir man pasiburt-pazaist biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Ir as esu kazkada bandziusi taip burtis. Rode 3 berniukus ir viena pagranduke mergyte ax.gif Noreciau 3-4 vaiku, tai gal ir issipildys svajone.
Dabar dauguma artimu, draugu ir pazistamu "prognozuoja" berniuka biggrin.gif
Papildyta:
O mums nera jokio skirtuma, kas gims - juk tai musu vaikelis smile.gif
Atsakyti
Na aš kai laukiausi, tai daktarės prašiau nesakyti lyties, norėjau, kad sužinočiau tik gimus kūdikiui ax.gif Man tai spėliojo įvairiai: daug kas sakė, kad gims mergaitė, kadangi pilvas buvo "apačioje" biggrin.gif šiaip, labai gerai jaučiausi ir gražiai atrodžiau, todėl kiti sakė, kad gims - berniukas, nes mergaitės atima motinos grožį nėštumo metu bigsmile.gif labai nenorėjau mėsos, tad vėl sakė, kad turėtų būti mergatė biggrin.gif na tai visokių tų spėliojimų buvo, o gimė - berniukas thumbup.gif O šiaip manau, kad tai tėra tik žaidimas, o tos tiesos nėra daug, tai tik sutapimai mirksiukas.gif
Atsakyti