man parode du vaikus, pirma mergaite(sutapo) antras berniukas(dar neaisku) pabandziau vyrui padaryt, bet pas ji kazkaip neaiskiai rodo, pirmieji 2 vaikai sutampa kaip ir man, o po to adata neaiskai juda, gal vyram netiksliai rodo
Oi, bursiuos, kai laiko turesiu!!!! Uzvedet!
QUOTE(Severute @ 2007 08 18, 19:45)
man parode du vaikus, pirma mergaite(sutapo) antras berniukas(dar neaisku) pabandziau vyrui padaryt, bet pas ji kazkaip neaiskiai rodo, pirmieji 2 vaikai sutampa kaip ir man, o po to adata neaiskai juda, gal vyram netiksliai rodo
Severute, gal taviskis koki "paslaptuka" kada susimeistravos, tai ir juda adata neaiskiai . Tik nepriimk rimtai sito mano papostringavimo
O as va dabar trecia karta sita "burta" bandziau - rodo lygiai ta pati, ka ir pirmuosius du kartus . Na, belieka laukti, kada mano maziulka pasirodys, tada ziuresim ar adata nemelavo
[quote=InGridutia,2007 08 09, 21:47]
O pas mus kaime sakoma, kad jei nėščia moteris sapnuoja savo kūdikį ir sapne mato jo lytį, tai gims priešingai Tai jei mūsų kaimas teisus - sulauksi mergytės Būtinai pranešk, nes ta teorija daugelis labai tiki, tai įdomu ar pasiteisina
Man taip ir buvo, trys kartus sapnavau, kad man gimė berniukas, jau ir netgi buvau patikėjus O gimė gražutė mergytė
O pas mus kaime sakoma, kad jei nėščia moteris sapnuoja savo kūdikį ir sapne mato jo lytį, tai gims priešingai Tai jei mūsų kaimas teisus - sulauksi mergytės Būtinai pranešk, nes ta teorija daugelis labai tiki, tai įdomu ar pasiteisina
Man taip ir buvo, trys kartus sapnavau, kad man gimė berniukas, jau ir netgi buvau patikėjus O gimė gražutė mergytė
''Severute, gal taviskis koki "paslaptuka" kada susimeistravos, tai ir juda adata neaiskiai biggrin.gif. Tik nepriimk rimtai sito mano papostringavimo mirksiukas.gif ''
na tap man ir tokia mintis buvo kilus , reiks stebet, kad nesusimeistrautu
as dar ir pabandysiu, nes visad norejau 3 vaikuciu, o adata rodo 2 ir nors tuka
na tap man ir tokia mintis buvo kilus , reiks stebet, kad nesusimeistrautu
as dar ir pabandysiu, nes visad norejau 3 vaikuciu, o adata rodo 2 ir nors tuka
o man is pradziu lyg ir svyruoja ir rodo berniuka, paskui sukasi ratu...Kaip suprast? Bandysiu dar karta.
o as sapnavau is pradziu dvynuku porele, po menesio mazdaug pradejau sapnuoti berniuka, o neperseniausiai sapnavau mergyte... o adata rode kad bus mergyte, tai ziuresim kaip ten istikruju...
Jokie Su berniukais, sako, kad pilvukas buna zemai (man su pimu taip buvo), o su mergaitem aukstai, prasideda iskart nuo krutines (bet antras nestumas man to nepatvirtino, gime berniukas)
Jep, su ta adata geras burimas. Jau seniau burdavaus, bet buvau visai pamirsus Siaip visada norejau triju vaikuciu. Adata parode tris. Pirma mergyte, po to du bachuriukai. Ziuresim kaip cia bus
Papildyta:
Issiburiau ir antra karta, rodo ta pati
Papildyta:
Issiburiau ir antra karta, rodo ta pati
vaje idomu ir man pasiburt-pazaist
Labas,
Ir as esu kazkada bandziusi taip burtis. Rode 3 berniukus ir viena pagranduke mergyte Noreciau 3-4 vaiku, tai gal ir issipildys svajone.
Dabar dauguma artimu, draugu ir pazistamu "prognozuoja" berniuka
Papildyta:
O mums nera jokio skirtuma, kas gims - juk tai musu vaikelis
Ir as esu kazkada bandziusi taip burtis. Rode 3 berniukus ir viena pagranduke mergyte Noreciau 3-4 vaiku, tai gal ir issipildys svajone.
Dabar dauguma artimu, draugu ir pazistamu "prognozuoja" berniuka
Papildyta:
O mums nera jokio skirtuma, kas gims - juk tai musu vaikelis
Na aš kai laukiausi, tai daktarės prašiau nesakyti lyties, norėjau, kad sužinočiau tik gimus kūdikiui Man tai spėliojo įvairiai: daug kas sakė, kad gims mergaitė, kadangi pilvas buvo "apačioje" šiaip, labai gerai jaučiausi ir gražiai atrodžiau, todėl kiti sakė, kad gims - berniukas, nes mergaitės atima motinos grožį nėštumo metu labai nenorėjau mėsos, tad vėl sakė, kad turėtų būti mergatė na tai visokių tų spėliojimų buvo, o gimė - berniukas O šiaip manau, kad tai tėra tik žaidimas, o tos tiesos nėra daug, tai tik sutapimai