Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Winde @ 2007 08 02, 16:28)
Na sveikutes busimos ir esamos mamytes. Paskaiciau cia visokius pozymius ir galutinai susipainiojau... unsure.gif Mano pilvukas smailutis ir mazutis (nors valgau daug!), megstu viska, na gal labiausiai ne visai prinokusius persikus  4u.gif  tai galima sakyti „ant rugstaus traukia“, pilvas ne plaukuotas bet tos tamsios linijos per viduri visai nebesimato, echo lyties nepadejo atskleisti, pati esu neisberta ir manes beveik nepykino nestumo pradzioje! Tai kas po galais man gims, nes as jau baigiu nagucius is smalsumo nusigrausti!!!  g.gif  4u.gif  blush2.gif  unsure.gif  smile.gif

nu cia panasiai, kaip man, lyg ir berniuka pranasauja wub.gif pati 3 k sapnavau per nestuma, kad sunu turiu, greit ir suzinosiu jau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,ir man laaaabai rupi kas bus,man dar 18 sav, ir sake nieko nesimato,pirma turiu mergaite,o dabar noris berniuko.Ir nzn kaip apskaiciuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytea @ 2007 08 07, 22:12)
Ir nzn kaip apskaiciuoti. g.gif

Apskaičiuot nelabai apskaičiuosi, jau kas yra, tą krikštysit tongue.gif

O pažaisti ir pasiskaičiuoti galit:
http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl
http://www_yamama_ru...birth_chart.htm
http://www.tvoybaby.org/

Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 08 07, 19:59)
nu cia panasiai, kaip man, lyg ir berniuka pranasauja  wub.gif pati 3 k sapnavau per nestuma, kad sunu turiu, greit ir suzinosiu jau  thumbup.gif

Mieloji, o Tu DAR nezinai?? Ar suzinot nenorejai? Mums aukso viduriukas. Irgi nieko nezinau. Ir, manau, kad laikysiuos tos pozicijos, kad "Dovanele ispakuosiu ja gavus"...
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Perskaicius sia tema pasidare aisku, kad vaiko lyti galesime nustatyti tik po jo gimimo smile.gif
Zinome grazu skaityti, kaip jus beveik sutartinai rasote, kad vaiko lytis nesvarbu, svarbiausia, kad butu sveikas...taciau kai laukiesi jau ne pirmo vaikelio, patikekit sis klausimas daug aktualesnis nei pirmakart, todel taip rasancios galetu pabandyti isivaizduoti, kad turi jau pvz. du vienodos lyties vaikucius ir laukiasi treciojo. Ar ir tuomet vaikelio lytis butu nesvarbi? abejoju...

Pirmojo nestumo metu jauciausi nekaip, dukart teko guleti ligonineje su gresianciu persileidimu, taciau isvaizda buvo puiki: veido oda isgrazejo, plaukai ir nagai sustiprejo, nebuvo jokio plaukuotumo, tinimo ar pan. Sumazejo potraukis mesai bei jos produktams, taciau kad ypatingai trauktu saldaus ar suraus - nepastebejau.
Kiek papykindavo nuo kvapu, taciau ne karto nevemiau.
Nestumo metu priaugau 13 kg.
Echo metu lyties neziurejome, o ir gydytoju prasiau, kad nesakytu - tai turejo buti staigmena. Ta staigmena - grazuole zydraake dukte :-)

Antrojo nestumo metu viskas buvo kitaip - jauciausi nuostabiai, nepykino, buvau grazi, skaiscios odos, stipri, pilvukas buvo mazas ir aukstai pakiles, viso nestumo metu priaugau 8 kg., buvau isitikinusi, kad nesioju sunu, nors echo velgi neziurejome.
Kai po gimdymo man pasake, kad gime dukra - abu su vyru buvome didziai nustebe, tiek buvome itikeje, kad gims sunelis...
Tiesa, dukrele padukusi kaip berniukas bigsmile.gif

Dabar laukiames treciakart, ir patikekit - neteisios visos sakancios, kad kudikio lytis nesvarbi...
Paziurekite, kad ir siame forume - kiek moteru ryztasi treciam bandymui - vardan tos svajones - tureti geidziamos lyties kudiki? Atsakymas - tokiu tik keletas...
Ir tam keletui tai tikrai svarbu...

Vienintelis dalykas tas - kad ka Dievas dave - tas ir gims, pakeisti lyties nesugebesime, o ir su tais planavimais 100% garantijos nera verysad.gif
Kaip sako liaudies ismintis - Dievas juokiasi is musu planu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2007 08 09, 16:11)
Sveikos mamytes,
Perskaicius sia tema pasidare aisku, kad vaiko lyti galesime nustatyti tik po jo gimimo  smile.gif
Zinome grazu skaityti, kaip jus beveik sutartinai rasote, kad vaiko lytis nesvarbu, svarbiausia, kad butu sveikas...taciau kai laukiesi jau ne pirmo vaikelio, patikekit sis klausimas daug aktualesnis nei pirmakart, todel taip rasancios galetu pabandyti isivaizduoti, kad turi jau pvz. du vienodos lyties vaikucius ir laukiasi treciojo. Ar ir tuomet vaikelio lytis butu nesvarbi? abejoju...

O kas keiciasi...? Kas keiciasi jei ir trecia mergaite? Vadinasi, tetis tik moteriskes sugeba bigsmile.gif O gal tada bus tikslas ir ketvirtam...iki sunaus. Ne, as nemanau, kad treciu vaikiuku reikia zut but suzinoti KAS? Vis tiek busi laiminga!

Graziai rasai apie savo nestumus. Pagal Tavo antraji- jaciuosi ir as panasiai. 6 -jausmas sako bus berniukas, noreciau, bet...suzinosim sausio pradzioje. O siaip spindziu, plaukai tik auga, spuogai tik nyksta, nepykina nei dienos, pilvas aukstokai atsikisa, bet ne palciaja forma (kaip buna paprastai pas mergaites)...Tai gal ir bus "pasiutusi" mergina zydraake bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 09 rugpjūčio 2007 - 16:13
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 08 07, 19:59)
nu cia panasiai, kaip man, lyg ir berniuka pranasauja  wub.gif pati 3 k sapnavau per nestuma, kad sunu turiu, greit ir suzinosiu jau  thumbup.gif

O pas mus kaime sakoma, kad jei nėščia moteris sapnuoja savo kūdikį ir sapne mato jo lytį, tai gims priešingai smile.gif Tai jei mūsų kaimas teisus - sulauksi mergytės biggrin.gif Būtinai pranešk, nes ta teorija daugelis labai tiki, tai įdomu ar pasiteisina blush2.gif
Papildyta:
Dar yra toks būdas... mano draugė pažįsta tokia bobutę, kuri pasako leliuko lytį. Reikia nueit pas ją su pilvuku (tokiu kad jau gerai matytųsi) ir atsisėsti ant žemės. Pagal tai - kaip atsistoji, ji ir pasako kas gims smile.gif Anot draugės - kol kas dar niekam neprašovė pro šalį.. 4u.gif

Kadangi aš išvis netikiu jokiom teorijom ir prietarais, kaip ir juodom katėm ar skaičiaus 13 neigiamu poveikiu... Nebent savais pojūčiaus ir motiniška nuojaut,,, Ir aš jaučiu kad bus sūnelis. Kitą savaitė eisiu pas daktarytę, tai paprašysiu kad pažiūrėtų ir lytį - jau turėtų matytis nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Čia irgi kai kas rašoma šia tema:
http://www.sveikaszm...r...&subtema=11
Atsakyti
Faina ta bobute is kaimo, bet vistiek neklausiu, kur ja rasti... Kaip ir skaiu: dovanele tegu buna ipakuota iki galo!

O siaip: negi, jus tikrai pirksit rozinius ar zydrus rubelius, vezimelius ir t.t. Man rozine su Paksaite ir Yva asocijuojasi, tad jei bus mergaite tai jau tiksliai roziniu kvarbatku pas ja nebus! O zydra lieka zydra ir "ant berniuku" man asmeniskai nesiziuri. Sunu renkciau zaliai, dryzuotai peveze. Vezima pirkciau oranzini (mano spalva). Dukryte ir be ruzavus iscackinti galima. Tai koks skirtumas?...

Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2007 08 08, 07:27)

Pagal Nr. - virs 80 proc., kad turesiu berniuka;
Nr. 2 - neatsidare;
pagal Nr. 3 - 79 proc., kad mergyte.

Va tau ir paskaiciavimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuteee82 @ 2007 03 27, 19:41)
Man jau 36 nestumo savaite, kelis kartus svieciausi, bet nieko nemate.  nestuke.gif  Daugiau sake sviesti nereikia, tai ir suzinoti sansu mazai, nes bereikalingas svietimas nesveika mazyliui. Esu labai smalsi, ir noriu suzinoti pagal kokius pozymius galima nustatyti kas gims, ir ar tai pasitvirtina? Pavyzdziui pagal pilvo forma, saldumynu megima ar kitokius pozymius...? g.gif

QUOTE(uogytea @ 2007 08 07, 21:12)
Sveikos,ir man laaaabai rupi kas bus,man dar 18 sav, ir sake nieko nesimato,pirma turiu mergaite,o dabar noris berniuko.Ir nzn kaip apskaiciuoti. g.gif

niu...apskaičiavimais netikiu, o štai kas gims- mamos nuojauta ir požymiais tikiu. su 1 -berniuku buvau tiesiog sužydėjusi, net mano tėvai ir uošviai pastebėjo. jaučiausi neblogai. nujaučiau, kad berniukas, nors tiksliau pasakė tik 6 mėnesį, ir tai ne garantuotai.
na dabar-baisu, porą mėnesių nekilau iš lovos...nujaučiau iš kart, kad mergina mirksiukas.gif veidas nusėtas paryškėjusių pigmentinių dėmių doh.gif pilvas iššoko nuo 3 mėn. doh.gif, nors dėl nevalgymo numečiau 3 kg doh.gif
tai va...buvom pas genetikus, tai nors tik 14 savaitė, jie turi tikrai superinį echoskopą, kiekvienas kauliukas matosi, tai daktarė beveik 100 procentų garantavo, kad mergina...tai va, o prieš savaitę po nakties-gal susapnavau-žinojau vardelį net...
na, žiūrėsim kas gims...galvoju, gal tas nuojautos metodas daugiau tinka sielos žmonėms, kurie daugiau jaučia-na aš labai jautri esu, vėžiukas blush2.gif

Atsakyti
Mano patirtis tokia mirksiukas.gif
jei stiklainiais trilitriniais valgai, kaip Karlsonas, kuris gyvena ant stogo, braškių uogienę - bus mergaitė, kuri visai nemėgs uogienės nail.gif - tai mano pupa...
Dabar aš į saldumynus nenoriu net žiūrėti, silkutė traukia thumbup.gif
Spėju, kad ARBA bus mergaitė, kuri labai mėgs uogienę, ARBA berniukas, kuris neapkes silkės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lioka: 12 rugpjūčio 2007 - 20:54