Sveikos mamytes,
Perskaicius sia tema pasidare aisku, kad vaiko lyti galesime nustatyti tik po jo gimimo
Zinome grazu skaityti, kaip jus beveik sutartinai rasote, kad vaiko lytis nesvarbu, svarbiausia, kad butu sveikas...taciau kai laukiesi jau ne pirmo vaikelio, patikekit sis klausimas daug aktualesnis nei pirmakart, todel taip rasancios galetu pabandyti isivaizduoti, kad turi jau pvz. du vienodos lyties vaikucius ir laukiasi treciojo. Ar ir tuomet vaikelio lytis butu nesvarbi? abejoju...
Pirmojo nestumo metu jauciausi nekaip, dukart teko guleti ligonineje su gresianciu persileidimu, taciau isvaizda buvo puiki: veido oda isgrazejo, plaukai ir nagai sustiprejo, nebuvo jokio plaukuotumo, tinimo ar pan. Sumazejo potraukis mesai bei jos produktams, taciau kad ypatingai trauktu saldaus ar suraus - nepastebejau.
Kiek papykindavo nuo kvapu, taciau ne karto nevemiau.
Nestumo metu priaugau 13 kg.
Echo metu lyties neziurejome, o ir gydytoju prasiau, kad nesakytu - tai turejo buti staigmena. Ta staigmena - grazuole zydraake dukte :-)
Antrojo nestumo metu viskas buvo kitaip - jauciausi nuostabiai, nepykino, buvau grazi, skaiscios odos, stipri, pilvukas buvo mazas ir aukstai pakiles, viso nestumo metu priaugau 8 kg., buvau isitikinusi, kad nesioju sunu, nors echo velgi neziurejome.
Kai po gimdymo man pasake, kad gime dukra - abu su vyru buvome didziai nustebe, tiek buvome itikeje, kad gims sunelis...
Tiesa, dukrele padukusi kaip berniukas
Dabar laukiames treciakart, ir patikekit - neteisios visos sakancios, kad kudikio lytis nesvarbi...
Paziurekite, kad ir siame forume - kiek moteru ryztasi treciam bandymui - vardan tos svajones - tureti geidziamos lyties kudiki? Atsakymas - tokiu tik keletas...
Ir tam keletui tai tikrai svarbu...
Vienintelis dalykas tas - kad ka Dievas dave - tas ir gims, pakeisti lyties nesugebesime, o ir su tais planavimais 100% garantijos nera
Kaip sako liaudies ismintis - Dievas juokiasi is musu planu