Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(Nanuk @ 2007 07 17, 14:01)
Man gime berniukas:

Mano pilvas buvo labai plaukuotas  doh.gif , juodi plaukai uzaugo, perskaiciau kazkur, kad kai berniuka nesioji jis jau budamas isciose isskyria vyr hormonus uz tai kartais plaukuotumas gali padidet.

Labai norejau bandeliu visokiu, zodziu is teslos maisto.  lotuliukas.gif

Bet manau, kad maisto poreikis nera lyties pozymis.  blush2.gif 
O vat del plaukuotumo tai gali but ir tiesa.  mirksiukas.gif

Mano viena drauge laukiasi, tai jai echo parode berniuka, o pivukas jos taip pat labai playukais apaugo smile.gif Kai laukesi mergytes pirmos, tai buvo tik ta tamsi juosta per pilva, o dabar jos nera. Pas mane irgi matau plaukuotumas ant pilvuko dideja, tai vis juokaujam, kas sūnuko barzda lenda lotuliukas.gif As irgi manau, kad kas liecia plaukuotuma gali buti tiesa wink.gif
Atsakyti
kai laukiausi Erio, tai visas pilvas buvo plaukuotas, net baisu kai pagalvoju, ale kai pasigimdžiau viskas dingo
Atsakyti
Įdomiai jūs apie plaukuotumą rašot laukiantis, pirmą kartą išgirdau tokius dalykus, bet turbūt tikrai juose teisybės yra.
Aš kai laukiausi norėjosi marinuotų agurkėlių, aštresnio maisto, gimė mergaitė. Kai laukies berniuko sako norisi saldesnių patiekalų. Gal yra tame tiesos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2007 07 16, 23:05)
apie pilvo formas nieko nežinau  schmoll.gif  man tai geriausias požymis - tai  nestuke.gif išvaizda. pvz., mano puskė laukėsi dukros, tai ir veido bruožų ir kūno linijų nėštumo metu liko tik prisiminimai.

o brolienė laukėsi sūnaus. tai veidukas buvo skaistus skaistus  thumbup.gif be to, ji net 9 mėn. turėjo TALIJĄ!!!

kadangi pačią pradėjo verti ir šiaip sau negraži atrodau, tai įtariu, kad bus merga  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Nors laukiausi mergaitės veidas buvo labai gražus, nieko panašaus į tai ką jūs parašėte. Matyt kiekvienas atvejis yra individualus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2007 07 26, 13:41)
Mano viena drauge laukiasi, tai jai echo parode berniuka, o pivukas jos taip pat labai playukais apaugo smile.gif Kai laukesi mergytes pirmos, tai buvo tik ta tamsi juosta per pilva, o dabar jos nera. Pas mane irgi matau plaukuotumas ant pilvuko dideja, tai vis juokaujam, kas sūnuko barzda lenda  lotuliukas.gif  As irgi manau, kad kas liecia plaukuotuma gali buti tiesa wink.gif

Mano pilvukas buvo plaukuotas kai laukiausi,na o rezultatą ir patys galit pamatyti iš mano liniuotės.Gimė mergytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 07 20, 12:05)
Sveikos,
Pas mane pilvas taip pat plaukuotas valgau sūriai. Silkės, citrinos ir t.t. 
Manau bus berniukas

sveikutes,man su maistu tas pats,kuo suriau,tuo geriau,ir labai noreciau berniuko,bet jei bus mergyte,tai irgi busiu labai laiminga ax.gif
Atsakyti
Labuka mamytes mirksiukas.gif O mane tai 3 menesius pykino nezmoniskai isvis gulejau beveik visa laika.Bet deje neislaikiau savo leliuzo unsure.gif
Atsakyti
Na sveikutes busimos ir esamos mamytes. Paskaiciau cia visokius pozymius ir galutinai susipainiojau... unsure.gif Mano pilvukas smailutis ir mazutis (nors valgau daug!), megstu viska, na gal labiausiai ne visai prinokusius persikus 4u.gif tai galima sakyti „ant rugstaus traukia“, pilvas ne plaukuotas bet tos tamsios linijos per viduri visai nebesimato, echo lyties nepadejo atskleisti, pati esu neisberta ir manes beveik nepykino nestumo pradzioje! Tai kas po galais man gims, nes as jau baigiu nagucius is smalsumo nusigrausti!!! g.gif 4u.gif blush2.gif unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Winde @ 2007 08 02, 14:28)
Na sveikutes busimos ir esamos mamytes. Paskaiciau cia visokius pozymius ir galutinai susipainiojau... unsure.gif Mano pilvukas smailutis ir mazutis (nors valgau daug!), megstu viska, na gal labiausiai ne visai prinokusius persikus  4u.gif  tai galima sakyti „ant rugstaus traukia“, pilvas ne plaukuotas bet tos tamsios linijos per viduri visai nebesimato, echo lyties nepadejo atskleisti, pati esu neisberta ir manes beveik nepykino nestumo pradzioje! Tai kas po galais man gims, nes as jau baigiu nagucius is smalsumo nusigrausti!!!  g.gif  4u.gif  blush2.gif  unsure.gif  smile.gif

biggrin.gif Brangioji, kas gims, ta ir pakrikstysit mirksiukas.gif . Nei vienas nestumo pozymis nerodo busimo vaiko lyties simtu procentu, tai tik speliones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 08 03, 13:06)
biggrin.gif  Brangioji, kas gims, ta ir pakrikstysit  mirksiukas.gif . Nei vienas nestumo pozymis nerodo busimo vaiko lyties simtu procentu, tai tik speliones  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl to plaukuotumo, tai turbūt kaip ir su visais požymiais nėštumo metu. Kiekvienai individualiai. Aš turiu berniuką ir mergaitę, bet pilvas nebuvo nė su vienu plaukuotas ar pūkuotas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 03 rugpjūčio 2007 - 14:00
as irgi labai noreciau suzinoti.noreciau mergytes,nes vaikinuka jau turiu. 4u.gif bet kas bus-tas bus

user posted image
Atsakyti
Pagaliau sulaukėm labai lauktos panelytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Iš tiesu skyrėsi neštumai su berniukais ir su mergyte. Paskutis neštumas buvo labai sunkus, visus trys mėnesius labaai pykino, negalėjau net pažiūrėt į raugintus agurkus. Pilvas buvo tikrai didžiulis ir platus, juokio plaukuotumo nebuvo, o juosta neštumo gale šiek tiek pasirodė, veidas nebuvo dėmėtas, O su berniukais tai vaikščiojau kaip tankas, niekas ne skaudėjo ir jaučiausi gerai, nei karto nesupykino ir apelsinus ir visokius rūgštus produktus valgiau kilogramais.
Atsakyti