Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

QUOTE(*Širdelė* @ 2007 07 20, 08:30)
Kai laukiesi berniuko pilvas būna žemai  mirksiukas.gif

Pilvas dar ne rodiklis
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2007 07 20, 09:22)
Pilvas dar ne rodiklis

Aplamai nei vienas pozymis nera berniuko ar mergaites rodiklis schmoll.gif . Kiekvienai buna individualiai ir neimanoma nuspeti tiksliai. Juk kiek mamu yra rasiusios, kad turi du vaikucius, abu tos pacios lyties, o nestumai skyresi kaip diena nuo nakties. Svarbiausia, kad visoms tas nestumas butu lengvas, gimdymas greitas ir sveiki vaikuciai gimtu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 07 20, 11:38)
Aplamai nei vienas pozymis nera berniuko ar mergaites rodiklis  schmoll.gif . Kiekvienai buna individualiai ir neimanoma nuspeti tiksliai. Juk kiek mamu yra rasiusios, kad turi du vaikucius, abu tos pacios lyties, o nestumai skyresi kaip diena nuo nakties. Svarbiausia, kad visoms tas nestumas butu lengvas, gimdymas greitas ir sveiki vaikuciai gimtu  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man vaiko lyti nuo pat pradziu kuzdejo nuojauta.Visada jauciau,kad gims mergaite wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mane pilvas taip pat plaukuotas valgau sūriai. Silkės, citrinos ir t.t.

Manau bus berniukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš tiesiog aš: 20 liepos 2007 - 11:06
Sveikos mamytes,
as visa nestuma nenorejau raugintu agurku ir silkes, mano mama is karto pasake, kad bus mergaite, taip ir buvo. Gal tai dar vienas iz pozymiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
na turbut visgi nei isvaizda, nei savijauta nepasako busimo leliuko lyties. kai laukiausi blush2.gif (priaugau tik 10 kg). nepykino nei vienos dienos, ir nors pirmus 5 men atrodziau kaip sutorejus, islindus pilvukui, vaizdas is nugaros nebuvo panasus i nesciosios, ty talija kaip ir liko smile.gif ir mano senelis ,,pilvu ekspertas'' net susilazino, kad bus berniukas...
nuojauta buvo, kad bus mergyte, nes vis kazkaip i pilva kreipdavausi pupa.
ir nuojauta neapgavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 07 20, 11:38)
Aplamai nei vienas pozymis nera berniuko ar mergaites rodiklis  schmoll.gif . Kiekvienai buna individualiai ir neimanoma nuspeti tiksliai. Juk kiek mamu yra rasiusios, kad turi du vaikucius, abu tos pacios lyties, o nestumai skyresi kaip diena nuo nakties. Svarbiausia, kad visoms tas nestumas butu lengvas, gimdymas greitas ir sveiki vaikuciai gimtu  wub.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mnao manymu vienintelis pozymis echoskopas lotuliukas.gif tacaiu net ir jis suklysta taip kad...
Atsakyti
Ieškojau panašios temos ir radau 4u.gif

Auginu dvi dukras. Su abiem vaikščiojau kaip tankas, nei vėmiau, nei spuogais bėre. Su pirmąja labai mėgau saldumynus ir vaisius (kasdien po porą kilogramų apelsinų, slyvų, vynuogių...) ir negalėjau pakęsti stiprių kvapų (ypač tų pigių dezodorantų, kur moteriškutės prsipirkusios supermarketuose ar pas babajus po tris Lt į miestą išeidamos ant savęs po pusę flakonėlio susipurškia. doh.gif
Su antrąja – jau kitaip. Labai norėjau berniuko, tai ir norėjau jausti, kad nėšutumas kitoks – ėjau iš proto dėl bulvių. Cepelinus namie valgydavau tik aš, MB nemėgdavo, tai sėdėdavau namie ir negalėdavau sulaukti, kol MB grįš iš darbo ir nuvež į Karmėlavą cepeliną sukirsti. Net silpna būdavo... Ot tikrai galvojau, kad pagaliau turėsiu berniuką. Bet va tau ir bulvių noras – turiu tokią pajodžargą, kad juokaujam, kad "bernas be kiaušių". Tik puoštis be galo mėgsta.

QUOTE(Fortūna777 @ 2007 07 12, 15:17)
Labukas, o as be bulviu koses ir be cepelinu irgi gyevnt negaliu, nors pagal ta lentele man iseitu- mergaite  lotuliukas.gif Ui..kaip noriu mergaites jus neisivaizduojat  doh.gif

Bulvių poreikis – nebūtinai berniukas pilvelyje tongue.gif

QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 21:00)
ISIVAIZDUOJU TIK TOKRAI NE LABIAU UZ MANE                  blush2.gif  DEJA MAN TURBUT NELEMTA MAZYLE TURET  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Maluma, užuojautos dėl to, kad norai neišsipildė 4u.gif Bet patikėk, daug svarbiau, kad vaikiukas sveikas ir gražus. Matyt žmogui niekada nebus gerai – kai pagimdžiau antrąją dukrą, iš namų nenorėjau išeiti: nueinu į parduotuvę, pamatau šeimą su berniuku panašaus amžiaus ir, grįžus namo, bliaunu: "noriu sūnaus, nebenoriu tų mergų, nemyyyyyliu" fool.gif MB tik pirštą ties smilkiniu sukiodavo biggrin.gif Pogimdyvinė depresija bjaurus daiktas. O dabar, praėjo krūva metų ir ne už ką niekam neatiduočiau savo pagrandukės schmoll.gif Nenusimink ir tu. 4u.gif
Atsakyti
Galiu tik tiek pasakyt,kad vaiko lyties nenurodis, nei veidas, nei pilvo forma, nei figura.
Kai laukiausi pirmojo vaikelio, nezinojau,kad bus mergaite, veidas ir plaukai labai pagrazejo, pilvas buvo visas i prieki, o siaip figura grazi. Beveik visi sake, kad turesiu berniuka, nes tipo mergaite"atima mamos grozi" doh.gif O turiu grazuole dukryte.
Dabar laukiuosi antrojo vaikelio, jauciuosi kiek kitaip, nors manau,kad irgi bus mergaite. paziuresim ar nuojauta pasitvirtins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 07 24, 08:09)
Galiu tik tiek pasakyt,kad vaiko lyties nenurodis, nei veidas, nei pilvo forma, nei figura.
Kai laukiausi pirmojo vaikelio, nezinojau,kad bus mergaite, veidas ir plaukai labai pagrazejo, pilvas buvo visas i prieki, o siaip figura grazi. Beveik visi sake, kad turesiu berniuka, nes tipo mergaite"atima mamos grozi"  doh.gif O turiu grazuole dukryte.
Dabar laukiuosi antrojo vaikelio, jauciuosi kiek kitaip, nors manau,kad irgi bus mergaite. paziuresim ar nuojauta pasitvirtins  ax.gif

As su pirmu norejau bulviniu patiekalu, su antru irgi be bulviu gyevent negaliu, o sutreciu irgi. Turiu du sunus, bet trecia gal bus mergaite, nes mamytes sako, kad nei maistas, nei viedo grozis nieko nepasako kas bus. Vienos sako, akd jei nori saldaus, tai bus mergaite, jei suraus ar rugstaus- berniukas, o kitos kaip tik atvirksciai raso... Tai va ir suprask, as su pirmu daug saldumynu valgiau, bet gime berniukas, per antra nestuma norejau rugstaus ir suraus, taip pat ir dabar, ziuresim aks bus mirksiukas.gif
Atsakyti