Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie požymiai išduoda vaiko lytį?

apie pilvo formas nieko nežinau schmoll.gif man tai geriausias požymis - tai nestuke.gif išvaizda. pvz., mano puskė laukėsi dukros, tai ir veido bruožų ir kūno linijų nėštumo metu liko tik prisiminimai.

o brolienė laukėsi sūnaus. tai veidukas buvo skaistus skaistus thumbup.gif be to, ji net 9 mėn. turėjo TALIJĄ!!!

kadangi pačią pradėjo verti ir šiaip sau negraži atrodau, tai įtariu, kad bus merga thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nestumo metu manes ne karto nepykino, priaugau 21 kg,, nes kirtau saldumynus, bandeles essen.gif Grozio atzvilgiu as labai sau nepatikdavau verysad.gif : atsirado spuogu, istyno veidas. Pilvas buvo apvalus, jokios talijos tikrai nesimatydavo blush2.gif Viso to rezultatas : turiu nuostabia dukryte thumbup.gif

Su dabartiniu nestumu viskas atvirksciai: labai pykina, valgau tik suru maista ir jokiu pieno produktu ir saldumynu blink.gif Ziuresim kas gims lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,na ir prisiskaiciau cia patirties,nu zinokit,as ssuipainiojau visai,pagal tai ,kad valgau vien bulves,tai turetu but berniukas,bet saldumynu nesinori.o pagal ta kalendoriuka kinieciu,iseina,kad mergyte.geriausiai matysis,kai gims biggrin.gif
Atsakyti
Man gime berniukas:

Mano pilvas buvo labai plaukuotas doh.gif , juodi plaukai uzaugo, perskaiciau kazkur, kad kai berniuka nesioji jis jau budamas isciose isskyria vyr hormonus uz tai kartais plaukuotumas gali padidet.

Labai norejau bandeliu visokiu, zodziu is teslos maisto. lotuliukas.gif

Bet manau, kad maisto poreikis nera lyties pozymis. blush2.gif
O vat del plaukuotumo tai gali but ir tiesa. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2007 07 17, 14:01)
Man gime berniukas:

Mano pilvas buvo labai plaukuotas  doh.gif , juodi plaukai uzaugo, perskaiciau kazkur, kad kai berniuka nesioji jis jau budamas isciose isskyria vyr hormonus uz tai kartais plaukuotumas gali padidet.

Labai norejau bandeliu visokiu, zodziu is teslos maisto.  lotuliukas.gif

Bet manau, kad maisto poreikis nera lyties pozymis.  blush2.gif 
O vat del plaukuotumo tai gali but ir tiesa.  mirksiukas.gif

Vat ir man kol kas nesako kas, bet nuo pat pradziu jauciu kad bernas... o plauku,,, ant pilvo tikrai padaugejo ir siaip visur auga kaip ant mieliu doh.gif jau nebezinau kaip naikint.. o su pilvu nelabai ka padarysi....eh... paziuresim ar pasitvirtins...
Beto is pat pradziu labai saldumynus valgiau, ir dabar valgau... pilvas dar nesuprantu ar smailus ar apvalus....
Atsakyti
Sveikos nėštukės 4u.gif

Oi kaip kamuoja nostlgija pilvukui kai jūsų paklausau wub.gif Įtariu greitu laiku reiks pasiplanuoti dukrytei kompaniją lotuliukas.gif

Nėštumo požymiai gali ir suklaidinti g.gif visi požymiai kaip ir jūsų išvardinti rodė, kad bus berniukas: veidas pasidarė lygut lygutėlis, pati sau patikau, galima sakyti išgražėjau, pilvas buvo aukštai, pastoviai spausdavo krūtinės ląstą ir pan. O gimė gražuolė mergytė (tiesa, aš jaučiau, kad bus mergaitė) wub.gif Mano mama su mumis visais trimis jautėsi lygiai taip pat, o esam dvi sesės ir brolis biggrin.gif Atsiprašau jei ką nuvyliau savo pasisakymu, bet norėjau pasakyti, kad gali būti ir taip rolleyes.gif
Sėkmės visoms mamytėms ir jų namelių gyventojams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 14:00)
ISIVAIZDUOJU TIK TOKRAI NE LABIAU UZ MANE                  blush2.gif  DEJA MAN TURBUT NELEMTA MAZYLE TURET  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Turbut Maluma, kad ne labiau, bet turbut vienodai kaip ir tu apie mergaite svajoju, kadangi du bachuriukai namie gyvena (trecias vyras), tai vaje vaje, kaip noriu mergytes. Uztenka tu kiausiuku namie doh.gif reikai ir man, akd butu kompanija, o tai vyrui bus per gerai cia vien su bernuzeliais gyventi g.gif Bet jau turbut ka pagaminom ta ir turim, tik va taip bijau klausti ka nesioju, kad negaliu, bijau, akd subirs mano svajones ir viltys.
O kas del pozymiu,tai pas mane ju nera jokiu. Krutine (kas keisciausia) buvo visai neskausminga pacioje pradzioje ir dabar taip pat, oda jautri, bet neisberta, sakyciau grazi, nei karto nevemiau, traukia prie suriu, rugsciu, niu bet ir saldus patiekalai nieko g.gif Nezinau, nera tokiu kazkokiu pozymiu, bijau, kad gali buti bernas, nes ziurekit kas mergaites nesioja, tai daug ka isberia ir t.t., o va kas berniukus nesioja beveik nieko neberia, visos grazios.
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2007 07 18, 23:20)
Turbut Maluma, kad ne labiau, bet turbut vienodai kaip ir tu apie mergaite svajoju, kadangi du bachuriukai namie gyvena (trecias vyras), tai vaje vaje, kaip noriu mergytes. Uztenka tu kiausiuku namie  doh.gif reikai ir man, akd butu kompanija, o tai vyrui bus per gerai cia vien su bernuzeliais gyventi  g.gif Bet jau turbut ka pagaminom ta ir turim, tik va taip bijau klausti ka nesioju, kad negaliu, bijau, akd subirs mano svajones ir viltys.
O kas del pozymiu,tai pas mane ju nera jokiu. Krutine (kas keisciausia) buvo visai neskausminga pacioje pradzioje ir dabar taip pat, oda jautri, bet neisberta, sakyciau grazi, nei karto nevemiau, traukia prie suriu, rugsciu, niu bet ir saldus patiekalai nieko  g.gif  Nezinau, nera tokiu kazkokiu pozymiu, bijau, kad gali buti bernas, nes ziurekit kas mergaites nesioja, tai daug ka isberia ir t.t., o va kas berniukus nesioja beveik nieko neberia, visos grazios.

Gal man pasiseks turėti mažą gražuolytę pagaliau, jau tikrai namie užtenka kiaušų biggrin.gif . Dariausi 3 kartus eho ir du kartus nematė nieko, nes pirmą karta buvo lyg per anksti, antra - sedėjo, o trečią tai sakė, kad labai aiškiai matosi, kad mergytė biggrin.gif . Ir vyras nuo pat neštumo pradžios sakė, kad bus šį kart mergytė ir tiek, o dėl požymių , tai labai skirtingai, negu su pirmiem dviem, su bernužėliais nei karto nepykino, o dabar tai visus trys mėnesius. Sūraus lyg šiol negaliu valgyti, net pažiūrėti doh.gif Krūtinė buvo jautri nuo pat pradžios. Bėrimų lyg ir nėra, pilvukas tikrai yra žiemiau nusiliaidęs, nuo neštumo jau pavargau žiauriai, laukiu ne sulaukiu, kol galėsiu pati pažiūrėti, kas gi ten pas mane? 4u.gif
O Malumai tai galiu pasakyti, kad labai nepergyventu, mylėtu savo vaikelį, mano vyrėsnis jau pakankamai didelis - 13 metu ir jau labai man padeda, ypač sunkius darbus padirbti, dukrytė negalėtu fiziškai tokiu darbu įveikti, taip kad nusiramink ir augink savo gražuolį gerų vyruku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 07 17, 19:21)
Vat ir man kol kas nesako kas, bet nuo pat pradziu jauciu kad bernas... o plauku,,, ant pilvo tikrai padaugejo ir siaip visur auga kaip ant mieliu  doh.gif jau nebezinau kaip naikint.. o su pilvu nelabai ka padarysi....eh... paziuresim ar pasitvirtins...
Beto is pat pradziu labai saldumynus valgiau, ir dabar valgau... pilvas dar nesuprantu ar smailus ar apvalus....

pilvo forma tikrai nieko nereiskia schmoll.gif
tai yra tiesiog individualus reikalas, taip pat priklausantis ir nuo to ar pirmas nestumas ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 07 17, 20:28)
pilvas buvo aukštai, pastoviai spausdavo krūtinės ląstą ir pan. O gimė gražuolė mergytė

Kai laukiesi berniuko pilvas būna žemai mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip turiu galvos skausma. Laukiuosi... kai dare echoskopija irgi nieko nemato g.gif
Su pirmu labai nemegau saldumynu, visa nestuma valgiau tik raugintus agurkus, silke ir citrinas. Pikino iki 3 menesiu, bet ne karto nevemiau - turiu BERNIUKA smile.gif Priaugau 18 kg. nestuke.gif Kai dariausi pirma echoskopa, is karto pasake, kad bus berniukas.
O dabar valgau tik sokolada, bandeles ir saldainius smile.gif Pikino irgi iki 3 menesiu, ne karto nevemiau. Echoskopo metu nieko nemato sad.gif Nesiojasi truputeli sunkiau nei pirmasis. Man nuojauta sako, kad bus berniukas, bet ziauriai noriu MERGYTES smile.gif
Nors is tiesu net nesvarbu, kas bus. Svarbu, kad butu sveikas smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
As irgi nezinau ka nesioju, bet kas gims, ta labiausiai mylesiu wub.gif
As jokiu liaudies burtu nezinau, bet is pozymiu man pranasaujamas berniukas : pilvukas aukstas ir priekyje atsikises ( tikriausiai smailas, nesuprantu... g.gif ), veidas skaistus, neisbertas, plauku ant pilvo nera, suraus visai nesinori, norisi saldumynu, keptu bulvyciu, pieno produktu, vaisiu, mesos... Pradzioje nestumo pykino, dabar apetitu nesiskundziu ax.gif ka as nesioju, kaip manot???
Atsakyti